- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi florence_N
kıyamam ona ya erkek çocuklar hep bu tarz oyunlar oynuyor bence de zararlı annelerin işi çok ama çok zor. hele ki erkek çocuk annelerinin. siz içinizi ferah tutun çocuğunuzda bir gariplik yok şu an hepsi bu oyunlara meraklı önemli olan sorumluluklarını aksatmaması. eğer aksatmıyorsa oynasın okul açıkken dahi. aklı kalırsa hırs yapar bu iyi olmaz diye düşünüyorum.
100 tl civarı tabletler var. eğer oyun için kullanacaksa sadece belli bir okul başarısına gelirse sömestrda onu alabileceğinizi söyleyebilirsiniz durumunuz uygunsa. bilemiyorum ne kadar uygun olur sadece fikir olarak aklıma geldi. sim kart takılamayan tabletler alır ve denetim şartı koyarsanız örneğin uyurken size teslim etmek gibi, bu telefondan daha güvenli olacaktır.
100 tl civarı tabletler var. eğer oyun için kullanacaksa sadece belli bir okul başarısına gelirse sömestrda onu alabileceğinizi söyleyebilirsiniz durumunuz uygunsa. bilemiyorum ne kadar uygun olur sadece fikir olarak aklıma geldi. sim kart takılamayan tabletler alır ve denetim şartı koyarsanız örneğin uyurken size teslim etmek gibi, bu telefondan daha güvenli olacaktır.