ben 26 aylikken ilk yarimgun vermistim alissin diye sorun olmadi ama tam gune gecti biray sonra o mutlu cocugum gitti surekli aglayan sabah gitmemek icin kendini yerlere atan saclarini yolan mutsuz psikolojisi bozuk bir cocuk geldi yerine. 2 ayda dayanamadim aldim bakici ararken sagolsun babanesi bakmaya basladi. bence bu surec devam ederse birakin aglasin aglaya aglaya alissin demekde dogru degil.orda ne yasadigini bilmiyoruz. anlatmiyolarda...lakin kamera sistemi varsa ve surekli goruyorsaniz ona birsey diyememmerhaba,
oğlum tam 3 yasında ben çalışıyorum, annem bakıyordu ama evi tasımak zorunda olduğum için
kreşe verdik bir hafta oldu ama gitmek istemiyor. yemek odasında cığlık çığlığa ağlıyor.
bugün yataktan bile çıkmadı babası da zorla kaldırdı cocugu ağlaya ağlaya bırakıp çıktık
sesi hala kulağımda şirkete geldiğimden beri aglıyrum eşim bunu anlamıyor çocugun psikolojisi bozulur diye de korkuyorum bu tarz şeyle yasayan oldu mu aranızda..?
içime su serptiniz desemBenim kızım 2,5 yaşında kreşe başladı. Tam 1.5 ay ağlayarak bıraktık. Akşamdan başlardı ağlamaya. Giyinmeyi reddettiği için pijamalarıyla bile okula gittiği oldu. Çok zor ama mutlaka alışıyorlar. Kararlı olmaktan başka çareniz yok. Özel kreş de olsa sınıflara kesinlikle velileri almıyorlar.Şu anda güle oynaya gidiyor darısı başınıza.
Sizi çok iyi anlıyorum. İşten çıkmayı bile düşünmüştüm o dönem. Bir de çevre baskısı var tabii. Annem kreşi değiştir diye tutturmuştu . Erken işe başladın diye de laf sokardı arada. İyi ki kimseyi dinlememişim. Siz de sabredin kreşe alışmayan çocuk yok.içime su serptiniz desembizimkide elbise giymedi sabah üzerine polar geçirip çıkarmak durumunda kaldık insallah benimkide alışır zira anneliğimin en zor günlerini yaşıyorum bu denli zor olacağını hiç düsünmezdim
çok iyi bir konuya değindiniz annem de bana baskı yapıyor durmuyor daha ne zorluyprsun çık işten çocuguna bak diyor,Sizi çok iyi anlıyorum. İşten çıkmayı bile düşünmüştüm o dönem. Bir de çevre baskısı var tabii. Annem kreşi değiştir diye tutturmuştu . Erken işe başladın diye de laf sokardı arada. İyi ki kimseyi dinlememişim. Siz de sabredin kreşe alışmayan çocuk yok.
Biz de şuan ayni şeyleri yaşıyoruz. Kızım bu hafta 3 yaşını doldurdu ve anaokuluna başladı. 5 gündür gece gündüz ağlıyor. Okulundaki görevlilere soruyorum hiçbir problem olmadığı, okul saatlerinde gayet mutlu olduğunu söylüyorlar. Anneme , kayınvalideme, eşime kalırsa hemen almalıyız çocuğu. Ben kendim de eğitimci olduğum için şuan ayrılık kaygısı yaşadığını ve bizi sınadığını düşünüyorum. Çünkü gayet sosyal olan,bizi çok da aramayan çocuk sürekli bizi sevdiğini ve özlediği söylüyor. Dün kendi içimi de rahatlatmak için öğretmeniyle telefonda konuştum. En hızlı uyum sağlayan öğrencilerinden olduğunu söyledi ve 2 hafta daha kararlı olmamızı istedi. Öğretmeniyle konuşup okul saatlerinde nasıl olduğunu öğrenip gerçekten uyum sağlayamadığından mı yoksa sizden ayrılmak istemediğinden mi olduğunu öğrenebilirsiniz.merhaba,
oğlum tam 3 yasında ben çalışıyorum, annem bakıyordu ama evi tasımak zorunda olduğum için
kreşe verdik bir hafta oldu ama gitmek istemiyor. yemek odasında cığlık çığlığa ağlıyor.
bugün yataktan bile çıkmadı babası da zorla kaldırdı cocugu ağlaya ağlaya bırakıp çıktık
sesi hala kulağımda şirkete geldiğimden beri aglıyrum eşim bunu anlamıyor çocugun psikolojisi bozulur diye de korkuyorum bu tarz şeyle yasayan oldu mu aranızda..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?