Oğlumun kreşi

Yaa kıyamam üzüldüm yavruya.
Valla normalde kreşte böyle bir durum olduğunda siz sormadan bilgilendiriyorlar. Ama bu görevliler bayağı bir ilgisiz galiba. Üstüne bir de dün vardı diyip yalan söylemeleri tüy dikmiş. Bence bebeğini başka bir kreşe aldırsan orada uyum sıkıntısı çekeceğini sanmam. Burada zaten mutlu değil, orada daha mutlu olursa sabahları koşa koşa gitmek ister.

Yani ısırma mısırma bunlar olur, çocuk onlar da....

Demir kapıya sıkıştı, e çok hareketli nedir? İlk hareketli çocuk sizinki miymiş? O demir kapı çocuğu sıkıştırmasın diye oradalar zaten.

Mutlaka değiştirin kreşi bence de belli ki çok özenli değiller işlerinde

Oğlum iki sene kreşe Bir sene de devlet anaokuluna gitti. Bir kere küçük bir çizikle geldi okuldan.. ilk 1 ay için bu kadar olay çok fazla bence de kresi değiştirin

Bunlar olabilir ama birisi olur. Bir kere olur. Yanı mesela benim sinifimda Allah korusun bir kere bir sıkıntı olurdu yılda. Onda da mutlaka arardım kandırmadan anlatırdım. Veliden destek isterdim. Öğrencimin bahçede oyun oynarken çenesi yarıldı. Hemen velimi aradım. Ben şu hastaneye gidiyorum sizde gelin diye. ( müdahale bile yapılmadı) ama ben goturmesem ogrencim kan kaybediyor gibi geliyordu Allah korusun. Onun icin boyle rehavet içeren cevaplara cok sinir oluyorum.

Oglumu evimin dibindeki kres yerine yarim saat uzakliktaki krese gondermistim cunku gercekten bakilmasi gereken kriter yakinligi degil
Sahane kresler oldugu gibi korkunc kotu kresler de var , oglunuzu ordan alin , iyi bir kres arastirip oraya gonderin
Kres o kadar onemli bir mevzu ki , benim oglumun kisiligine cok buyuk katkisi oldu gittigi kresin muhtesem bir yerdi
Su anda 11 yasinda ve der ki , hayatimin en muhtesem okuluydu , keske universiteye kadar orada okuma sansim olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…