Oğlum başka kreşte uyum sıkıntısı çeker mi, bu sefer de ona üzülüyorum ama araştıracağım yine de, teşekkür ederim.Başka kreş bakın.
Belli ki görevliler ilgisiz.
Oğlunuz sakatlanıyor, gitmemek için ağlıyor. Zaten alışamamış ki. Hırpalandığı ortama kim alışabilir?Oğlum başka kreşte uyum sıkıntısı çeker mi, bu sefer de ona üzülüyorum ama araştıracağım yine de, teşekkür ederim.
Tek bir tane alternatifim var, olmazsa oraya göndereceğim, teşekkür ederim.Kesinlikle kreşi değiştirin .sabahları ağlaması da bir işaret olabilir .sevecegi başka bir yer olursa uyum sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum .ben de 20 aylık oğlumu gönderiyorum .
Başka bir kreşte aynı sorunları yaşarsam ne yaparım diye düşünüyorum. Küçük bir yerdeyiz ve kreş imkanları kısıtlı. İyi düşünüp ona göre karar vermeliyim.Oğlunuz sakatlanıyor, gitmemek için ağlıyor. Zaten alışamamış ki. Hırpalandığı ortama kim alışabilir?
Aynen ben de çok sıkıldım artık. Tek bir alternatifim var, oraya gideceğim bugün bakalım.Bu ne ya? Gidin şikayetçi olun. Hiçbir çocuğun başına hareketli diye böyle şeyler gelmiyor, çalışanların ilgisizliği. Suratını ısırmak, kapıya sıkışması, arkadaşının basması. Çay içip lak lak yapıyorlar herhalde. Bunlar normal değil. Şikayetçi olun.
Benzer bisey yazacaktim siz yazmışsınız. Evet gerçekten bazen bizim yanimizda bile çocuklar birbirinin sacini cekebiliyo isirabiliyo vs engel olamıyoruz o an. Ama kapı meselesi çok ciddi ihmal ve anladığım kadarıyla sorumluluk almamislar bu konuda.Kızım 2 yaşında başladı kreşe, ikinci senesi doldu. Feci hareketli bir canavardır. İlk sene arkadaşları tarafından ısırıldı, tırmalandı, suratına oyuncak atıldı. Ama bakınca hepsi anlık hadiseler, öğretmenin müdahale etmesi gerçekten zor. Ve hepsinde de öğretmeni özür dileyerek açıklama yaptı. Çocukluk deyip, üstünde durmadık, yapacak başka bir şey yoktu. Lakin sizin anlattığınız çelik kapı olayı, tamamen öğretmenlerin sorumsuzluğu. Çocukların kapıyla oynamasına, ittirmesine nasıl izin veriyorlar? Okula giriş, çıkışlarda çocukların yanından öğretmenler olmuyor mu ve o an oradaki en tehlikeli şeylerden biri kapı olduğuna göre, birinin o kapıya göz kulak olması gerekmiyor mu? Bunun bahanesi, çocuğunuz çok hareketli tırı vırı olamaz. Karşılaştıkları ilk hareketli çocuk da sizinki değildir herhalde, ne yapıyorlarmış hareketli çocuklarla? Nasıl idare ediyorlarmış? Bu şikayet etmeleri değil, çözmeleri gereken bir mesele. İşleri bu değil mi? Kreşten bahsediyoruz sonuçta, neresinden baksan hepsi kontrolsüz birer canavar. Kaç tanesi süt dökmüş kedi gibi oturuyormuş? Eee o zaman sürekli yaralanıp dursunlar. Saçmalığa bak.
Kurumu ciddiyetsiz buluyorsanız, değiştirin kısaca, belki çocuğunuz yeni bir alışma sürecine girer, zorlanır ama uzun vadede işini ciddiye alan, güvenilir insanlarla olması daha önemli.
Denemek zorundasınız.Başka bir kreşte aynı sorunları yaşarsam ne yaparım diye düşünüyorum. Küçük bir yerdeyiz ve kreş imkanları kısıtlı. İyi düşünüp ona göre karar vermeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?