oğlumun kreşte ki gösterisi

beni de 3-4 yaşından itibaren kreşe göndermiş annem. inan ilkokula kadar bütün kreş müsamerelerinde ağlayarak kaçtığım fotolarım var. öyle sahneden korkarmışım.
şimdi 12 senedir tiyatrocuyum

o sonradan geldi aklıma. öğretmen çok güzel konuştu hani tartışıp rahatsız edecek gibi değildi. zaten bunu dile getireceğim. kıyafeti kiralayalım olmadı o şekilde izleriz arkadaşlarını diye

yaaa kısmet işte. demek ki diğerleri amatör gelmiş de katılmamışsın

evet evet. ben de kararımı aldım. kıyafeti kiralarız. en azından üzülmez. ister sahnede durur ister arkadaşlarını izler. paşa gönlü bilir

abartmışsınız. sadece oğlumunda katılmasını istemiş olabilir hepsi bu.
hiç de abartmadım. benim de 3 yaş 5 aylık bir kızım var. kreşte bize renk söylüyorlar. milli bayramlarda, kırmızı beyaz giydirin veya bir kutlamamız olacak, kostüm/elbise giyebilirler diye bilgi veriyorlar. tek tip kıyafet giydirmeye çalışmak bile gereksiz bir şey bu yaşta. bunu bir sorun gibi görüp size aktarması bence saçmaolan. kıyafet kiralamayalım diyerek kendince gösteriyi bozacağını düşündüğü bir çocuğu dışlamak bir öğretmenin düşünmemesi gereken bir şey. ama siz öğretmeninizin niyetinin iyi olduğuna inanıyorsanız ortada bir sorun göremiyorum o zaman.

40 aylık ne allah aşkına 3 yaşını geçmiş çocuk hala ay ay sayıyor musunuz.

Ayrıca çocuğunuza sorduğunuz mu dans etmek etkinliğe katılmak istiyor muymuş? Biri sizi işyerinde zorla çıkarıp dans etmenizi istese milletin için yapar mısınız? Belki istemiyor sevmiyor çocuk.

sarkı soylerken aynı zamanda hareketlerını yapmak muthıs zordur hele ki bu yastaki bebe için..
zorlamayın.dogru olanı yapmışsınız..

Benim büyük oğlum kreş ve okuldaki hiçbir gösteriye katılmadı zorlamadık ama ısrarcı olduk fayda etmedi
2 yıldır hiç zorlamıyoruz hatta arkadaşları dans dersi alıyorlar benim oğlan almıyor o derste öğretmeni ile oturuyor veya arkadaşlarını izliyor
Bence zorlamayın çocuk zorda kalıp kabul etse bile stres ona zarar verecek
Bazı çocuk sevmiyor küçük oğlum bale yapıyor ama büyüğe yalvarsan ölsen ne kıyafeti giyer nede tek bir figür yapar
Zorlamayın keyfinize bakın

yani ögretmen cocukda anormallik mi görmüş ? te allahım ya..
bakın sahne fobisi - sahnede tutukluk 70 yaşında ki insanın bile yaşacagı birşey.
hareketleri siz evde deneyin. belki cocuk kıvıramıyor ? herkes dans edebnilir mi ? hayır. muhtelen kadın iyi ögretemiyor yada adam.
yada herkes hem şarkı söyleyip hemde dans edemez!!!
ve eger o cocugu sahneye cıkartmazsanız büyük sorunu o zaman yaparsınız. kabak gibi önce durmasın araya koyun - ama geriye kıyıya degil- olmadı sallasın etrafında dönsün ama sahnede olsun. sanırsın dunya dans yarışmasına cıkacaklar...
sonrada o okuldan alın bu ögretmeni hiç sevmedim.
eger cocukda bir anormali gelişim ve anlama geriligi fark etmişse de adam gibi desin. bu ne böyle ya...,
he bir de lütfen artık 40 aylık nedir ya ? 30 yaşına gelene kadar 45500 aylık mı diyeceksiniz ??

O yas çocuğu kıyafeti giyse öyle sahnede dolaşsa yeter. Yaşı küçük zamanla o da ister.
Ben çocuğum katılmak istemezse zorlamam. Ama kıyafet alırım. Giyer hevesini alır. Gösteriden sonra arkadaşlarıyla birlikte resim çektiririm felan.
Böylellikle üzülmez.

Aynısını ben 5 yaşındaki çocuğumla yaşıyorum.
İstemiyorsa zorlamayın, katılmak zorunda değil dedim öğretmenine. Şu an istemiyor.
Gösteri çalışmalarını izliyor. Bakalım..
Stres yaşıyorlar. Deneyimlemedikşeri bir durumdan ötürü kaygılılar. Gayet normal bence

cocukta birvterslik var gibi 40 aylik konusmak icin gec gibi belki ogrenme guclugu cekiyor belki diyorum cunku bir seye bakarak bu kaniya varilmaz bir uzmana danisabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…