- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.032
- 773
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
haklısınız. bıdı bıdıyız zaten de ama canının istediği konulardamutlaka konuşmayı deneyeceğim. olmadı kıyafeti alıp sahneye çıkarırız ister zıplasın ister koştursun. ha hiç de istemezse izleriz diğer minnoşları
Benim anlamadigim nokta gösteriye katilmazsa kiyafet neden kiralanmiyor tamam katilmayabilir istemeyebilir sonuçta oda bir birey ve sevmiyordur ama neden kiyafet hakki elinden aliniyor kusura bakmayin ben buna takildim. Bence Öğretmenin tavri yanlis geldi bana oyuna katilmamani saygi duyuyorum ama kiyafet konusunda arkadaslarinla beraber giyinmek istermi acaba diye size danisip çocuğun ve sizin görüşünüzü alabilirdi.
40 aylık nedir 2 bucuk yas mı?
çok kafa karıştırıcı şu aylıklar yaş dolunca bitmeli
beni de 3-4 yaşından itibaren kreşe göndermiş annem. inan ilkokula kadar bütün kreş müsamerelerinde ağlayarak kaçtığım fotolarım var. öyle sahneden korkarmışım.
şimdi 12 senedir tiyatrocuyum
ay zaten o yaş grubundakiler çok iyi hazırlnsa da sahneye çıkınca biri ağlıyor, biri zıplıyor, biri kaçıyor, kaç tanesi nizami bir şekilde tüm hareketleri doğru ve eksiksiz yapıyor ki?
çok üstüne düşmeyin nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın kuzucuk, nasıl tatlılardır sahnede :)
hiç de abartmadım. benim de 3 yaş 5 aylık bir kızım var. kreşte bize renk söylüyorlar. milli bayramlarda, kırmızı beyaz giydirin veya bir kutlamamız olacak, kostüm/elbise giyebilirler diye bilgi veriyorlar. tek tip kıyafet giydirmeye çalışmak bile gereksiz bir şey bu yaşta. bunu bir sorun gibi görüp size aktarması bence saçmaolan. kıyafet kiralamayalım diyerek kendince gösteriyi bozacağını düşündüğü bir çocuğu dışlamak bir öğretmenin düşünmemesi gereken bir şey. ama siz öğretmeninizin niyetinin iyi olduğuna inanıyorsanız ortada bir sorun göremiyorum o zaman.abartmışsınız. sadece oğlumunda katılmasını istemiş olabilir hepsi bu.
yani ögretmen cocukda anormallik mi görmüş ? te allahım ya..mrb hanımlar. bu basit bir dert çok şükür ama deneyim ve fikri olanlar illa ki vardır diye açtım konumu.
oğlum 40 aylık kreşe gidiyor. eminim burda da çalışan ve kreşe giden çocuğu olan onlarca kişi vardır. kreşte gösteri varmış. ama oğlum asla hareketlere uymuyormuş. sanırım bayadır çalışılıyor ama öğretmeni bugün bahsetti. konuşmayı birkaç ay önce söktü. şarkıyı evde ezberletirim ben dedim. yok şarkıyı biliyor söylüyor ama asla hareketleri yapmıyor dedi. bir kez zorladım ağladı, ben de bir daha ısrar etmedim dedi. izletiyorum genelde ama araya da aldığım oluyor. sadece bakıyor asla yapmıyor dedi.
gösteriye kadar bakalım, kıyafet kiralayacağız son güne kadar bekleyelim. katılmamaya devam ederse kıyafet kiralamayız , gösteriye katmayız dedi. ama bilemedim bişeyler yapabilir miyiz?? ödül denemişler o da işe yaramamış. zorlamak istemiyorum da açıkçası. ama kıyafetler falan gelince üzülür mü diye düşünüyorum. belki işe yarayacak fikirler çıkar.
cocukta birvterslik var gibi 40 aylik konusmak icin gec gibi belki ogrenme guclugu cekiyor belki diyorum cunku bir seye bakarak bu kaniya varilmaz bir uzmana danisabilirsinizmrb hanımlar. bu basit bir dert çok şükür ama deneyim ve fikri olanlar illa ki vardır diye açtım konumu.
oğlum 40 aylık kreşe gidiyor. eminim burda da çalışan ve kreşe giden çocuğu olan onlarca kişi vardır. kreşte gösteri varmış. ama oğlum asla hareketlere uymuyormuş. sanırım bayadır çalışılıyor ama öğretmeni bugün bahsetti. konuşmayı birkaç ay önce söktü. şarkıyı evde ezberletirim ben dedim. yok şarkıyı biliyor söylüyor ama asla hareketleri yapmıyor dedi. bir kez zorladım ağladı, ben de bir daha ısrar etmedim dedi. izletiyorum genelde ama araya da aldığım oluyor. sadece bakıyor asla yapmıyor dedi.
gösteriye kadar bakalım, kıyafet kiralayacağız son güne kadar bekleyelim. katılmamaya devam ederse kıyafet kiralamayız , gösteriye katmayız dedi. ama bilemedim bişeyler yapabilir miyiz?? ödül denemişler o da işe yaramamış. zorlamak istemiyorum da açıkçası. ama kıyafetler falan gelince üzülür mü diye düşünüyorum. belki işe yarayacak fikirler çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?