oğlumun kreşte ki gösterisi

Yapmak istemiyorsa yapmasin bence. Ama yapamıyorsa, mesela müzikle hareketler arasında bağlantı kuramıyorsa, arkadaslariyla senkronize olamiyorsa, öğretmenine bakarak o hareketleri taklit edemiyorsa, bence bir sıkıntı olabilir.
Yapmiyor mu, yapamıyor mu, bence onemli olan bu

yapmıyorsa yapmasın oda arada şarkı söylesin sart mi hareketleri yapması.ogretmen onu çıkarmadım konuşun lutfen cocuk bu tiyatroda başrol oyuncusu değil.cocugu secmesin başarısızlık duygu su h issettirmesin.

Oğlumun gösterisinde 3 yaş gurubundan bir çocuk perde açılınca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalakalmıştı

İnanılmaz sevimli görünüyordu ve deli gibi alkışlamıştık cesareti yerine gelsin diye.

Zaten hiç birimiz muhteşem sahne performansları izlemeye gitmiyoruz. Arkadaşlarının yanında şarkı söylese bile yeter.

Eminim çok hoşunuza gidecek.

cocukta birvterslik var gibi 40 aylik konusmak icin gec gibi belki ogrenme guclugu cekiyor belki diyorum cunku bir seye bakarak bu kaniya varilmaz bir uzmana danisabilirsiniz

bir sorun yok kreşin pedegogu gördü. sadece konuşma konusunda tembel dedi.

çocuğunuz yok herhalde. neyse size şöyle diyim devlet bile okula giden çocuklarda ay açıklaması ile alıyor. haberleri takip etseniz gene aanlardınız

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. akşam aldığımızda dedi ki ben bugün ağladım. neden ağladın oğlum dedim. arı oynamadım çünkü. peki neden oynamak istemiyorsun dedim. bir şey demedi.
peki sana dondurma alsam yarın oynamak ister misin dedim. olur dedi. söz mü dedim söz dedi
bakalım kendi bilir. oynamasa bile kıyafeti alacağım isterse sahne de dursun isterse arkadaşlarını izlesin.

ha şunu da eklemek isterim . kk daki en kötü en saçma yorumcular konunun dışına çıkanlar. sadece konuyu sabote etmeye yarıyorlar. herhalde zevk alıyorlar bundan. ben nasıl çözüm üretebilirim diyorum, onlar aradan bir cümle seçip ona takılıyorlar. biraz ileriye bakalım değil mi??

bir sorun yok kreşin pedegogu gördü. sadece konuşma konusunda tembel dedi.
cocuk sahneye ciksin mutlu olsun, eglensin yeter.
o ogretmeninize de lutfen benden selam soyleyin. sanki dunya dans sampiyonasina cikacak cocuklar. cocuklari kendi hirsi ile bogup, yaristirmasin. gitsin kendi yarişsin.

bence sahneye ciksin.
ogretmen yapamiyorsun diorsa cocuk istemeyebilir. kiriliordur cocuk.
tabi arkadaslarida cocuga denileni duyuorsa onlar sen yapamiyon diyorlardir.
bence sen kendini okula gidip bir goster :)

cocuk sahneye ciksin mutlu olsun, eglensin yeter.
o ogretmeninize de lutfen benden selam soyleyin. sanki dunya dans sampiyonasina cikacak cocuklar. cocuklari kendi hirsi ile bogup, yaristirmasin. gitsin kendi yarişsin.

ya hu bu kadar kinli olmayın, kalbinizi karartmayın öğretmen sonuç olarak bana fikrimi sordu durumu anlattı. çözüme kavuşturmayı düşünüyoruz. burda da bir sürü güzel fikir çıkar diye sormak istedim hepsi bu.

Yeğenim 3 yaşınd akreşe başladı, 23 nisan gösterisini de facebook ta öğretmenin yayınladığı videoda izledim. Herkes mersine giderken o tersine gidiyordu:) kelebek gibi uçma hareketleri falan yapıyordu oyunla alakasız bir şekilde. Öğretmeni bu durumdan bahsetmedi bize. Facebookta da veliler yeğenim için ''ne sevimli'' gibi yorumlar yapmışlardı ama öğretmeni eminin sinir olmuştur; O da altına ''özgün çocuk'' yazmıştı:) aradan 4 yıl geçti, şimdi 1. Sınıfa gidiyor, çok uyumlu, başarılı bir çocuk. Okuma ve yazmayı ilk dönem söktü, masa tenisine hevesli. Zehir gibi valla. Öğretmeni gururla bahsediyor kendisinden
Bir de şu an 2. Sınıfa giden yeğenimin konuşmayı 4 yaşından sonra sökme olayı var onu da sonra anlatırım:) bayağı telaşlandırmıştı bizi. O da şu an susmak bilmiyor. 2 aylık oğlum var, yeğenim cır cır ötüyor geldiği zaman. ''Sus oğlum'' diye psikolojik baskı yapıyoruz yeğenime:)
Ben kendim de öğretmenim, farklılıkları hemen hastalık, rahatsızlık, eksiklik olarak yaftalamam. Sırf bu yüzden kendi bebemi kreşe yollamayacağım. Çok büyük şeyler bekliyoruz çocuklardan, resmen proje haline geldiler. Siz bu konu ile ilgili çocuğunuzla konuşarak gönlünü kırmayın, yetersiz hissettirmeyin.

Öğretmeni mükemmelliyetçidir bu arada. Yav he he deyip geçin. Canınızı sıkmayın.

Son olarak yazımda giriş gelişme sonuç birbirine karışmış, düzenlemeye çalıştım ama oğlumu uyuttuğum için tam düzenli olmadı:))) ben de uyumsuzum. Kusura bakmayın artık.

Son düzenleme:

geçen yıl oğlum gösteriye çıktı arı kostümü içinde hiç te senkronize hareket edemediler heyecanlandılar seyircileri izlediler herkes kafasına göre dans etti işte ama bizim alkışlamaktan avuçlarımızın içi su topladı düşünün hem ağladık hem alkışladık harikaydı...

hareketleri yapmasada o kostünmü giyip çıkmak istiyorsa çıksın bence sahneye:) öğretmen yanlış düşünüyor 3 yaşındaki çocuklardan senkronize hareket etmelerini beklemesi yanlış

kinli degilim :) kin yerine kizmak diyebiliriz :)

abartmışsınız. sadece oğlumunda katılmasını istemiş olabilir hepsi bu.
Bunu size söyleyerek başaramaz ki. O öğretmen, hareketleri bilen o. Size söyleyerek sizi sadece telaşlandırabilir. Ne yapabilirsiniz ki? ''Oğlum hareketleri niçin yapmıyorsun'' mu diyeceksiniz? Öğretmen çok acemi davranmış bence de. Kreşte yamuk yumuk hareketler yapan bebeler diğee hareketleri yapanların içlerinde erir giderler. Büyütülecek bir konu değil ki bu.

konu sahibi belli ki öğretmeni seviyor. iyi niyetli olduğunu düşünüyor. sorun olarak gördüğü fikir almak istediği nokta, çocuğun hareketleri yapmasını sağlamak veya kostümü giymesini sağlamak. onu da kendi yöntemleriyle halletmiş gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…