Evet veliler olarak durumun farkındayız tüm çocuklar evde aynı şeyleri anlatıyor pastam dursun karnım doysun olayı değil dedim ya doğudayız ve seçme şansımız yok imkanlar kısıtlı ya bu öğretmenle yada okula göndermemek tek seçenek öğrencilere tavır alıp dışlıyor eleştirip birşey söyleyince. Okul yönetiminden çok onun sözü geciyor okuldaNerden duydun bunlari soyledigini?
Kulaginla mi?
Eminsen gizli kapakli degil de cesaretinle konus adamla.Al cocugunu memnun degilsn ve eminsen.Baska okul mu yok.Hem karnim doysun hem pastam dursun diyosun.
Once ogrtmnin hakaretlerinden emin olmalisiniz. Asla ve asla hakeret iceren kelimeler kullanmaya hakki yok. Heleki yazdiklariniz tuyler urpertici. 1. Ogrtmenle konusun ve sozlerinden rahatsiz oldugunuzu soyleyin yok konusamam cocuguma takar derseniz mudurle konusun ama kararli ve kesin cumleler ile konusun. Cozum bulunmazsa milli egtme olmadi bakanliga yaxacaginizi soyleyin. Cok rahatsizsaniz sinifi degistirin size olmaz derler ama bal gibi olur veli biraz bilincli olsun yeter. Tavsiyem eminseniz bu durumlarin yasandigindan asla pesini birakmayin. Isin Icinde olan biri olarak soyluyorum lutfen boyle ogrtmenlerin pesini birakmayin ki curuk elmalar ayiklansinHerkese merhaba benim oğlumun öğretmeni sınıfta çocuklara karşı çok sert beyinsiz gerizekalı beni katil edeceksiniz şuraya koyun oturtsam şimdi öğrenmişti gibi laflar sarfediyor hemde 1.sınıf öğrencilerine. nereye nasıl şikayet edebilirim. kimliğim gizli kalmak zorunda çünkü doğudayız sınıf mevcutları çok fazla başka okul ve sınıf seçme hakkımız yok. o sınıftan alamam çocuğumu ama hareketlerine çeki düzen versin istiyorum.
Kimlik asla gizli kalmaz bimerde bakanlıga giden yazıdaki geri dönüş valilik,milli egtm,okul müdürü ve şikayet edilen ögretmen şeklndeBence de bimere yazın. Hem bimer kimliğinizi yazsanız da bunu 3. Şahıslarla paylaşmaz
Aa bilmiyordum bunu teşekkurler uyardığıniz için. Isim yazıldığini biliyordum ama öğretemnle yada müdürle paylaşilmaz diye düsünmüstümKimlik asla gizli kalmaz bimerde bakanlıga giden yazıdaki geri dönüş valilik,milli egtm,okul müdürü ve şikayet edilen ögretmen şeklnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?