- Konu Sahibi azranazeln
-
cok korktummmmmMerhaba arkadaslar benim 4 yasinda bir oğlum var gecen gün babasi isteyken beraber uyuduk sabah kalkinca baktim sayikliyo uyandi anne dedi ben rüyamda bi sey gördüm dedi bende ne gördün dedim anne dedi biz seninle bir bebek kesip yiyoduk dedi ayy hala düsününce cok fena oluyorm oğlum neden böyle bi rüya görmüş olabilir fikirerinizi bekliyorum
Tesekkürler cevap icin oglumun neden böyle bi rüya gördüğünü anlamadim cünkü ben oğluma şiddet iceren filmleri asla seyrettirmem bu konuda cok hassazim birde yasadigim sehirde pedagog yok benim kendi piskologum var ona sorsam olurmukikesinlikle hemen bi pedagoga(çocuk psikiyatrı) gidin. ben de küçükken 8 yaşında korkunç rüyalar görürdüm annem hemen pedagoga götürdü beni. kesinlikle işe yarıyor. bi de çocuğunuzun gördüğü rüya izlediği bir filmin bilinç altına yerleşmesinden dolayı olabilir. ama belli olmaz yine de bir uzmana götürün derim. en azından daha kötüye gitmeden sorunu çözmüş olursunuz.
Öncelikle merhaba cevp için cok tesekkurler yukarida söyledigim gibi ben haberler olsun siddet iceren film olsun arkadaş ortami olsun asla ne bu tür tv yayinlarini nede bu sekilde konusmalara izin vermem cünkü piskolog bana bile yasakladi cok kötücocugunuzla gıttıgınız arkadas cevrenızde son zamanlarda haberlerde duydugumuz bebek sıddetı cınayetı vs gıbı konular konusuluyo mu konusluyosa olmamasına dıkkat edın cocuklar kurgularlar yada arkadasınızın bebegını sutten kesecegını soylemesı bıle onu farklı dusunceere ıtebılır ızledıgı programları takıp edın cızgı fılmlerın bıle konuları sıddet ıcerıklı cunku artık bırde haber programları mumkun mertebe uzak tutun kan gormek ölmüş bebek gormek yaralı ınsanlar gormek bılınc altına yerlesebılır cok üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun sız yınede cocugunuzu bı danısmana goturun tabı kı.
seyrettiği çizgi filimleri takip et.benim oğlumda uzun süre çizgi filimlerin yüzünden korkunç rüyalar gördü.Ve tavuk olacağını düşündü.Televizyonda ki çizgi filimler bence denetlenmeli.Merhaba arkadaslar benim 4 yasinda bir oğlum var gecen gün babasi isteyken beraber uyuduk sabah kalkinca baktim sayikliyo uyandi anne dedi ben rüyamda bi sey gördüm dedi bende ne gördün dedim anne dedi biz seninle bir bebek kesip yiyoduk dedi ayy hala düsününce cok fena oluyorm oğlum neden böyle bi rüya görmüş olabilir fikirerinizi bekliyorum
Tesekkürler cevap icin oglumun neden böyle bi rüya gördüğünü anlamadim cünkü ben oğluma şiddet iceren filmleri asla seyrettirmem bu konuda cok hassazim birde yasadigim sehirde pedagog yok benim kendi piskologum var ona sorsam olurmuki
Bende dikkat etmeye calisiyorum cizgi filmlere kel oglani bile bazen seyrettirmiyorum daha cok oğlumun seyrettiği cizgi filmler pepe caliu, can gibi olanlar siz nasil kurtuldunuz oglunuzun problemlerinden.ayrica cvp icin tesekkûrlrseyrettiği çizgi filimleri takip et.benim oğlumda uzun süre çizgi filimlerin yüzünden korkunç rüyalar gördü.Ve tavuk olacağını düşündü.Televizyonda ki çizgi filimler bence denetlenmeli.
Cok tsekkürlr cvp icin insallah götürücem yakindagerçekten ürkütücü bir rüya cocuğunuzu dra tabiki götürün ama bence onu uyuturken ayetel kürsi nas felak okuyun ben hamileyim cok korkunç rüyalar görüyorum bende okuyorum artık
bence bıryerde gormustur canım senın gozunden kacmıstır..fılmlerde bıcak var sılah var.mutlaka bıryerd gormustur...benım kızım da keloglanda korkuluk gormus korkmus kacgun onu soyledıı..korkulukkorkuluk dıyo anlamadım ılk basta...gecen de tekrarını ızlerken anne korktum dedı..kostu..bı baktım korkuluk var kleoglanı yakalamaya calısıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?