Oğlumun saçı dert olmuş

benim cocuklar da boyleyken boyle oldular :))

saka bir yana ben boyle sevmediğim bir şey yaptırmak istediklerinde ayyy ne o öyle koylu gibi oluyor diyorum miller çok karismiyor. öyle deyince biraz çekiniyorlar herhalde

Eklentiler

• kurt-cocuklari.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 23
  • GettyImages-611909784-_1__400567781_724128971-1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 16
benim cocuklar da boyleyken boyle oldular :))

saka bir yana ben boyle sevmediğim bir şey yaptırmak istediklerinde ayyy ne o öyle koylu gibi oluyor diyorum miller çok karismiyor. öyle deyince biraz çekiniyorlar herhalde
Bende sevmiyorum kisacik sac zaten kestirmiyor benjm oglan berberde.ben kesiyorum saclarini cocuklara sagdaki gibi yakiyor iste uzun sac

Bende sevmiyorum kisacik sac zaten kestirmiyor benjm oglan berberde.ben kesiyorum saclarini cocuklara sagdaki gibi yakiyor iste uzun sac
bence sinirlenmeyin çok, akrabalar genelde boyle çok yorum yapıyorlar, belki kestirseniz de yaparlar
sakaya vurun gecin baZen konusacak konu olmayınca sırf söylemek icin söylüyorlar

bence sinirlenmeyin çok, akrabalar genelde boyle çok yorum yapıyorlar, belki kestirseniz de yaparlar
sakaya vurun gecin baZen konusacak konu olmayınca sırf söylemek icin söylüyorlar
Ayy keske oyle olsa kacinci diyisleri.normalde bi iki kez deseler neyse.oyuzden canım sıkıldı zaten. Birdahakine sessiz kalmayabilirim cunku hadlerini asmaya basladilar

Ay oğlumun saçları da uzundu. Neler neler duydum. Eşimin amcası sürekli vitaminsiz kalacağını, vitaminin saça gideceğini söyledi mesela Çocuğun üstünde kocaman batman tişörtü var bariz erkek yani, prenses diyorlardı. Ben kestirirken çok üzülmüştüm.. o kadar seviyordum ki saçlarını. Ama oğluma sürekli prenses falan denince kestirmiştik..
Çocuğunuzu etkilemiyorsa boşverin.. bu sefer kesersiniz başka bir şey derler. Konu olsun bazı insanlara.

Olsun dibi onda yine uzar üzülmeyin çocuğum zaten sacini kestirmiyor kuaförde falan.bana bir nebzede olsa izin veriyor. Gözünün onune geleni enseyi falan keserim bende okadar

Yüzü çok güzel demek ki :) Benim de oğlumu kız diye seven çok oldu. Uzun saç da yakışıyor kerataya :) Ben bu yaz terlemesin diye kestirdim çünkü çok hareketli. Ama uzamaya başlayınca ayrı bir güzellik geldi yine yavruma. Yahu bırakın anneler ne isterse öyle yapsın. Yok ama bizim millet karışacak illa ki.

Bizde uzatıyoruz ve evde kendimiz sadece düzelttiriyoruz ve hosumuza gıdıyor..Ciddi ciddi kestirmenin faydalarını anlatan ve ısrarla kestirin diyen aile büyükleriyle nasıl mı başa çıkıyoruz karı-koca ?
Cevap vermeyerek..Anlatıyorlar...Anlatıyorlar duvardan ses çıkar bizden çıkmıyor...Dediğiniz gibi herkes begenıyor, biz bayılıyoruz onun dısında büyükleride kırmamak adına cevapsız bırakarak konusmalarınada karsı cıkıp zıtlasmak yerine cevap vermeden sadece dınlıyoruz..Zamanla arada söylemeye devam etselerde sıklıkları azalıyor

Benim kayinaileyi anlatmissiniz sanki Bizi her gorduklerinde ayni muhabbet. Bir kere berbere goturelim dedik ortaligi birbirine katti. Oglum 2.5 yasindayken benden habersiz alip tras etmisler sifira vurmuslar. Babasi biraz babaannesine goturecegim demisti cocugu oraya birakip disari cikmis onlarda o ara yapmislar. Oglum cok korkuyor makastan tras makinesinden vs birde aglarken katilma nobeti geciriyordu o donemlerde. Esim eve bir getirdi birde ne goreyim cocugun goz alti komple tahris olmus anne ben cok agladim sacimi kestiler dedi. Deliye dondum. Bin pisman oldum gonderdigime. Cocugu travmatize ettiler resmen. Benden habersiz bir daha oglumun sacina dokunmayacaksiniz dedim. Yok uzun sac cocugun boyunu uzatmiyormus bilmem ne. Kara cahiller. Her b*ka maydanoz olmasalar bir taraflari sisecek.

Allaaam yaa bir insan torunu bile olsa nasil annedenn habersiz böyle birsey yapar.boyleleri insan bile degil olamaz cocuğa ya bisi olsaydi aglamaktan tikansaydi.. bence birdaha yalniz gondermeyin.boylelerine hic güvenmiyorum bencillikleri uğruna çocuğu nasil yipratmislar. Allah yardımciniz olsun.boyleleriyle yasamak cok zor olmali.umarim ayni seyle karsilasmam sonucu kötü olur

Sakin bir sekilde konusmayi düşünüyorum önce yanyana geldigimizde. Buna rağmen tekrarlanirsa bir cinnet herseyi çözer demis atalarimiz

Sakin bir sekilde konusmayi düşünüyorum önce yanyana geldigimizde. Buna rağmen tekrarlanirsa bir cinnet herseyi çözer demis atalarimiz
Biz farketmeden bizden izinsiz çocuğu berbere vs.götürmeye kalkarlarsa o cinnet gelir bana da...Ama biz bir kere kestirmeyeceğimizi dile getirdik ve sondu bizim için..Bir daha arada açılır konu konuşurlar ,konuşurlar biz çayımızı yudumlar, televizyonumuzu seyrederken, hayata devam ederken yani onlar konusurlar ve konuyu kapatırlarÇünkü diyorlar ya; " Bir insan kızıyorsa değil,susuyorsa bitmiştir herşey" o hesap kaile alınıp,iletişime geçilebilecek bir konuları değil...Daha kolay susuyorlar yani bizimkiler şimdilik böyle

Bu güzel umarim benimkilerde susar ne diyim

Yüzlerine patt diye cevap versene
Oğlum global bir bebek, koreli de olur isterse italyanda olur de etek giydirebilirim falan de başka türlü bunlar anlamaz.

İnsanların bu tür konularda kendi şekilciliklerini dayatması çok sinir bozucu gerçekten. Küçükken annemin arkadaşlarıda çok moral bozucu şeyler söylüyorlardı benimle ilgili. Yok niye bu kıza hep koyu renk giydiriyorsun bilmemne. Ben öyle seviyormuşum annemde alıyormuş. Hala öyle seviyorum. Keko traşından kastınızı ben anladım. Oğlumun saçları dümdüz, parlak, canlı. Bu kadar güzel gözükürken neden yanları kısacık tepesini horoz gibi kestirip görüntüsünü bozayım diyin.

Biz bu şekilde beğeniyoruz deseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…