- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bende sevmiyorum kisacik sacbenim cocuklar da boyleyken boyle oldular :))
saka bir yana ben boyle sevmediğim bir şey yaptırmak istediklerinde ayyy ne o öyle koylu gibi oluyor diyorum miller çok karismiyor. öyle deyince biraz çekiniyorlar herhalde
bence sinirlenmeyin çok, akrabalar genelde boyle çok yorum yapıyorlar, belki kestirseniz de yaparlarBende sevmiyorum kisacik saczaten kestirmiyor benjm oglan berberde.ben kesiyorum saclarini cocuklara sagdaki gibi yakiyor iste uzun sac
Ayy keske oyle olsa kacinci diyisleri.normalde bi iki kez deseler neyse.oyuzden canım sıkıldı zaten. Birdahakine sessiz kalmayabilirim cunku hadlerini asmaya basladilarbence sinirlenmeyin çok, akrabalar genelde boyle çok yorum yapıyorlar, belki kestirseniz de yaparlar
sakaya vurun gecin baZen konusacak konu olmayınca sırf söylemek icin söylüyorlar
Ay oğlumun saçları da uzundu. Neler neler duydum. Eşimin amcası sürekli vitaminsiz kalacağını, vitaminin saça gideceğini söyledi meselaÇocuğun üstünde kocaman batman tişörtü var bariz erkek yani, prenses diyorlardı. Ben kestirirken çok üzülmüştüm.. o kadar seviyordum ki saçlarını. Ama oğluma sürekli prenses falan denince kestirmiştik..
Çocuğunuzu etkilemiyorsa boşverin.. bu sefer kesersiniz başka bir şey derler. Konu olsun bazı insanlara.
Sanırım oyle olcakKibar dilden anlamazlar, tersleyin olur biter.
Yüzü çok güzel demek ki :) Benim de oğlumu kız diye seven çok oldu. Uzun saç da yakışıyor kerataya :) Ben bu yaz terlemesin diye kestirdim çünkü çok hareketli. Ama uzamaya başlayınca ayrı bir güzellik geldi yine yavruma. Yahu bırakın anneler ne isterse öyle yapsın. Yok ama bizim millet karışacak illa ki.Ay oğlumun saçları da uzundu. Neler neler duydum. Eşimin amcası sürekli vitaminsiz kalacağını, vitaminin saça gideceğini söyledi meselaÇocuğun üstünde kocaman batman tişörtü var bariz erkek yani, prenses diyorlardı. Ben kestirirken çok üzülmüştüm.. o kadar seviyordum ki saçlarını. Ama oğluma sürekli prenses falan denince kestirmiştik..
Çocuğunuzu etkilemiyorsa boşverin.. bu sefer kesersiniz başka bir şey derler. Konu olsun bazı insanlara.
Bizde uzatıyoruz ve evde kendimiz sadece düzelttiriyoruz ve hosumuza gıdıyor..Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
Allaaam yaa bir insan torunu bile olsa nasil annedenn habersiz böyle birsey yapar.boyleleri insan bile degil olamaz cocuğa ya bisi olsaydi aglamaktan tikansaydi.. bence birdaha yalniz gondermeyin.boylelerine hic güvenmiyorum bencillikleri uğruna çocuğu nasil yipratmislar. Allah yardımciniz olsun.boyleleriyle yasamak cok zor olmali.umarim ayni seyle karsilasmam sonucu kötü olurBenim kayinaileyi anlatmissiniz sankiBizi her gorduklerinde ayni muhabbet. Bir kere berbere goturelim dedik ortaligi birbirine katti. Oglum 2.5 yasindayken benden habersiz alip tras etmisler sifira vurmuslar. Babasi biraz babaannesine goturecegim demisti cocugu oraya birakip disari cikmis onlarda o ara yapmislar. Oglum cok korkuyor makastan tras makinesinden vs birde aglarken katilma nobeti geciriyordu o donemlerde. Esim eve bir getirdi birde ne goreyim cocugun goz alti komple tahris olmus anne ben cok agladim sacimi kestiler dedi. Deliye dondum. Bin pisman oldum gonderdigime. Cocugu travmatize ettiler resmen. Benden habersiz bir daha oglumun sacina dokunmayacaksiniz dedim. Yok uzun sac cocugun boyunu uzatmiyormus bilmem ne. Kara cahiller. Her b*ka maydanoz olmasalar bir taraflari sisecek.
Sakin bir sekilde konusmayi düşünüyorum önce yanyana geldigimizde. Buna rağmen tekrarlanirsaBizde uzatıyoruz ve evde kendimiz sadece düzelttiriyoruz ve hosumuza gıdıyor..Ciddi ciddi kestirmenin faydalarını anlatan ve ısrarla kestirin diyen aile büyükleriyle nasıl mı başa çıkıyoruz karı-koca ?
Cevap vermeyerek..Anlatıyorlar...Anlatıyorlar duvardan ses çıkar bizden çıkmıyor...Dediğiniz gibi herkes begenıyor, biz bayılıyoruz onun dısında büyükleride kırmamak adına cevapsız bırakarak konusmalarınada karsı cıkıp zıtlasmak yerine cevap vermeden sadece dınlıyoruz..Zamanla arada söylemeye devam etselerde sıklıkları azalıyor
Biz farketmeden bizden izinsiz çocuğu berbere vs.götürmeye kalkarlarsa o cinnet gelir bana da...Sakin bir sekilde konusmayi düşünüyorum önce yanyana geldigimizde. Buna rağmen tekrarlanirsabir cinnet herseyi çözer demis atalarimiz
Bu güzelBiz farketmeden bizden izinsiz çocuğu berbere vs.götürmeye kalkarlarsa o cinnet gelir bana da...Ama biz bir kere kestirmeyeceğimizi dile getirdik ve sondu bizim için..Bir daha arada açılır konu konuşurlar ,konuşurlar biz çayımızı yudumlar, televizyonumuzu seyrederken, hayata devam ederken yani onlar konusurlar ve konuyu kapatırlar Çünkü diyorlar ya; " Bir insan kızıyorsa değil,susuyorsa bitmiştir herşey" o hesap kaile alınıp,iletişime geçilebilecek bir konuları değil...Daha kolay susuyorlar yani bizimkiler şimdilik böyle
Birdahaki soylediklerinde oyle olacakYüzlerine patt diye cevap versene
Oğlum global bir bebek, koreli de olur isterse italyanda olur deetek giydirebilirim falan de başka türlü bunlar anlamaz.
Biz bu şekilde beğeniyoruz deseydinizKaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?