- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.274
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok artik ya.vallahi boyle birsey yaparlarsa büyük olay çıkarBir oğlum olursa bende uzatacam saçlarını. Erkek çocuklarına çok yakıştırıyorum uzun saçı. Kulaklarınızı tıkayın, biz böyle seviyoruz diyin, yine konuşmaya devam ederlerse takmayın. Sizden habersiz alıp kesecek halleri yok ya? (arkadaşımın kayınvalidesi, arkadaşımdan habersiz oğlunun saçlarını kesmişti, öyle birileriyse yalnız bırakmayın)
Onlar herşeyin em iyisini,en güzelini bilirler.Hiç şaşmazKaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
ilk basta takmadim zaten ama bu kacinci ya. Ben kimsenin etlisine sutlusune karismam.onlar nasil bu haddi buluyor bilmiyorumOnlar herşeyin em iyisini,en güzelini bilirler.Hiç şaşmaz.Ben de çok yaşadım benzer durumları,söylenmemiş farz edin ki siz sinirleneceğenize onlar sinirlensin.
Ayy onlara ne senin çocuğundanKaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Öyle güzel karışırlar ki,hatta daha da ileriye gidip sürekli kusur ararlar.Aynı şehirde mi yaşıyor sunuz?ilk basta takmadim zaten ama bu kacinci ya. Ben kimsenin etlisine sutlusune karismam.onlar nasil bu haddi buluyor bilmiyorum
Hayalim hep bir Koreli çocuktu. Allah isteyince veriyor deyinKaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Maalesef ayni şehirdeyiz. Evler uzak ben ayda yilda bir giderim oraya..goruntulu ararlar yada bir ortamda yanyana geliriz istisnasiz bu sac konusu acilir hepÖyle güzel karışırlar ki,hatta daha da ileriye gidip sürekli kusur ararlar.Aynı şehirde mi yaşıyor sunuz?
Ayy çok tatlı oluyor ama onlar.Benim de yeğenim çok benziyor,çekik gözlüHayalim hep bir Koreli çocuktu. Allah isteyince veriyor deyin
Bende severim cok tarzlarHayalim hep bir Koreli çocuktu. Allah isteyince veriyor deyin
Vallahi ben farklı bir bölgeye taşınarak kurtuldumMaalesef ayni şehirdeyiz. Evler uzak ben ayda yilda bir giderim oraya..goruntulu ararlar yada bir ortamda yanyana geliriz istisnasiz bu sac konusu acilir hep
Benimde küçük kuzum benziyor. Bence de çok tatlılarAyy çok tatlı oluyor ama onlar.Benim de yeğenim çok benziyor,çekik gözlü.
Benim anlamadığım şey su neden insanlar birbirlerinin çocuğuna sarıyor.Bende severim cok tarzlaronlar keko tipi tercih ediyor sanırım
Yok artik yaa eee ablan birsey demedimi??Benim erkek yigenimin saclari da uzundu bağlayınca da çok tatliş olurdu babannesigile gittiklerinde ablamdan habersiz götürüp tras ettirmisler
Kesinlikle,benimkiler çekik gözlü değil malesef.Kardeşimin eşi Tatar kökenli,o yüzden çocuklar öyleBenimde küçük kuzum benziyor. Bence de çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?