Oğlumun saçı dert olmuş

offf nasıl gıcık oldum okurkenn.. en sevmediğim çevre akraba baskısıdır, bunun bır üst modelide siz kestirmedikce çocuğun saçını yukarı kaldırıp kaldırıp, - off gördükçe benim ensem yanıyor, kestir çocuk rahatlasın, terledikçe pişik olacak.. diyecekler buyuk ihtimalle...
inadına kestirmeyin ya siz annesisisiniz bunun ötesinde kimse söz hakkına sahip olmamalı :/

Ben istemediğim sürece kestirmemde yukardaki bazı üyeler ayni sey baslarima gelmis hatta bir ust level gizlice cocugun sacini kesmisler. Bi korkmadim değil yani

Ciddiye almayın ciddiye almadığınızı gösterin. en çok da eşiniz ciddiye almasın hatta.
biz memnunuz, o da saçlarını seviyor, ileride isterse kestiririz deyin geçin. okul müdürleri bile bıraktı çocukların saçıyla uğraşmayı
kuaförden korkmayan çocuk görmedim, ben de korktuğumu ve nefret ettiğimi hatırlıyorum. oğlum büyüyüp rahatça kuaföre gidecek duruma gelmeden de kestirmem, ne gerek var ürkmesine.

Kesinlikle

Boşuna dememişler "Anne yazılmış en güzel şiirdir "o çocuk sizin en iyi duygularını siz anlarsınız sırf onlar öyle diyor diye canınızı sıkmayın hak buluyorlar kendilerince,bende oğlumu 3 yaşındayken berbere götürdüm saçını kestim hem makinadan korkmuştu hemde saçını kestiğim için çok üzülmüştü o günden sonra istediği şekilde, şimdi 6 yaşında nasıl istiyorsa:) kim ne derse desin benim için oğlumun duyguları ne istediği önemli,cevap kısmı çocuk benim kime ne kime ne:))şaka tabi kolay gelsin

Boşuna dememişler Avrupada evlilikler tango gibi bizde halay gibidir:))))sözü yanlış yazmadiysam iyidir:)))

Agzi olan konusuyor, cok takilma, hatta cevap verme, daha cok gicik olurlar

Bu sene ikinci siniflarda bir ogrencim var. Ilk kez derslerine girdigim için isim isim henuz tanimiyorum. Saclari sari, lule lule bir ogrenci, nasil haylaz. Okumayi da tam sokemedigi icin Ingilizce dersinde hic durmak istemiyor. Ben de surekli "kizim otur, kizim dinle, kizim tahtaya bak" diye uyariyorum. Bu boyle birkac hafta devam etti. Cocuklar da bana alisik olmadiklarindan hic uyarmiyorlar. Bir gun canina tak etti demekki geldi yanima " ogretmenim, ben kiz degilim." demesin mi? Gulsem olmaz, ozur diledim cocuktan. Adini da ogrenmis oldum bu sayede. 14 ayri sinifa girince cocuklarin adini ogrenmem biraz zaman aliyor malesef.

Ahahhahaah

Ya zaten onlarin demesiyle kesmemde bu surekli olunca moralim bozuldu artik ayar vermenin vakti geldi diye düşünüyorum

Hahahahahaaj yaaaaa yerimm sizde haklisiniz.ben daha dun ne yedigimi hatirlamam 14 ayri sinif birde.kolay degildir hafizada tutmak ... Biraz canim sıkıldı bu duruma ya ne bilim.birde ust uste olunca

Eşiniz ayar verse olmazı:))biz eşimle genellikle bir sıkıntı olursa kendimiz konuşuruz ailelerimizle kime kimseye yüz göz olmasın diye,eşiniz bu durumdan haberdarsa?oda sizin gibi bu söylemlerden cani sıkılmışsa onun ailesi duracakları yeri bilmeleri gerek destek verecekleri yesen moral bozmalari iyi değil

Hahahahahaaj yaaaaa yerimm sizde haklisiniz.ben daha dun ne yedigimi hatirlamam 14 ayri sinif birde.kolay degildir hafizada tutmak ... Biraz canim sıkıldı bu duruma ya ne bilim.birde ust uste olunca
Ben de onceden boyle yorumlara cok takardim ama artik bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor. Konussunlar bosver. Onlar da kendine malzeme ariyor iste.

Esim onlara dediki çocuk berberde kestirmiyor annesi kesiyor saçını. Bende dedim ama. Yetmemis demekki esim babalarida 3 .4 ay oldu yanılmıyorsam öldü ya sert konusma yapmaz biliyorum.oyizden bana kaldi yine

Esim onlara dediki çocuk berberde kestirmiyor annesi kesiyor saçını. Bende dedim ama. Yetmemis demekki esim babalarida 3 .4 ay oldu yanılmıyorsam öldü ya sert konusma yapmaz biliyorum.oyizden bana kaldi yine
Bi daha böyle konuşursanız çocuğu size göstermem:))onunla da kalmam taşınirim deyin:))kusura bakmayın espiri yapıyorum kırılmasıniz umarım...eşinizde uyarmış sizde zor laftan anlayamayan insanlara ne söyleseniz boş...

Yok yahu ne alinmasi umarim onlar tasinir uzaklara ben yasadigim yeri seviyorum ya

Ben dolayli yollardan diyorum ama karsindaki insan laftan anlamayan hadsiz olan biriyse pek islemiyor ya
Valla işler niye işlemesin. Kızımın saçları da sapsarı belinde ve hiç kısa kestirmedim. Banada diyen oldu saçları uzun,üşütür,terlemiyor mu ,kurutmak zor olmuyormu vs diye. Biz böyle seviyoruz dedim geçtim, şu an o kadar güzel ki saçları size anlatamam. Birde bebekken baya saçı,kaşı yoktu kızımın,sarışın olduğu icin 4 yaşına kadar uzamadı bile,hep dediler kestirmezsen uzamaz,gürleşmez şu bu diye. Öyle gürleşti ve kolay uzuyor ki şu an 2 ayda 1 kestiriyorum beline gelecek şekilde hemen uzuyor poposuna kadar. Kısacasi herkes herşeyi çok biliyor çok konuşuyor ama ben kimseye karar verme yada konuşma hakkını vermiyorum. Uğraşan benim,kurutmakla taramakla vs kime ne ki?
Herkes duracağı yeri bilecek.
Ben kimseye fikir vermiyorum kimsede sormadıgım fikrini dikte etmeye çalışmasin. Edeni sustururum zaten.

hahaha

turkiye'de var boyle bir şey kısacık asker saçı gibi, boyle fakir koylu çocuklarına benziyorlar sonra :)))
mantigi da su, eskiden berbere gitmek icin para vermek zor geliyormuş, kesince de çok kesiyorlar ki çabuk uzayıp masraf olmasın. benim çocukları da esim kisacik kestiriyordu hep, sevmiyordum, bir gun modelli kestirdik, simdi zengin saçı oldu diyorum esim de öyle beğeniyor artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…