- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.268
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben keko sevmiyorum kore modeli seviyorum deyin. Onlar karışamaz ki, gülün geçin.
Ben istemediğim sürece kestirmemdeofff nasıl gıcık oldum okurkenn.. en sevmediğim çevre akraba baskısıdır, bunun bır üst modelide siz kestirmedikce çocuğun saçını yukarı kaldırıp kaldırıp, - off gördükçe benim ensem yanıyor, kestir çocuk rahatlasın, terledikçe pişik olacak.. diyecekler buyuk ihtimalle...
inadına kestirmeyin ya siz annesisisiniz bunun ötesinde kimse söz hakkına sahip olmamalı :/
KesinlikleCiddiye almayın ciddiye almadığınızı gösterin. en çok da eşiniz ciddiye almasın hatta.
biz memnunuz, o da saçlarını seviyor, ileride isterse kestiririz deyin geçin. okul müdürleri bile bıraktı çocukların saçıyla uğraşmayı
kuaförden korkmayan çocuk görmedim, ben de korktuğumu ve nefret ettiğimi hatırlıyorum. oğlum büyüyüp rahatça kuaföre gidecek duruma gelmeden de kestirmem, ne gerek var ürkmesine.
AhahhahaahBoşuna dememişler "Anne yazılmış en güzel şiirdir "o çocuk sizin en iyi duygularını siz anlarsınız sırf onlar öyle diyor diye canınızı sıkmayın hak buluyorlar kendilerince,bende oğlumu 3 yaşındayken berbere götürdüm saçını kestim hem makinadan korkmuştu hemde saçını kestiğim için çok üzülmüştü o günden sonra istediği şekilde, şimdi 6 yaşında nasıl istiyorsa:) kim ne derse desin benim için oğlumun duyguları ne istediği önemli,cevap kısmı çocuk benim kime ne kime ne:))şaka tabi kolay gelsin
Boşuna dememişler Avrupada evlilikler tango gibi bizde halay gibidir:))))sözü yanlış yazmadiysam iyidir:)))
Hahahahahaaj yaaaaa yerimmAgzi olan konusuyor, cok takilma, hatta cevap verme, daha cok gicik olurlar
Bu sene ikinci siniflarda bir ogrencim var. Ilk kez derslerine girdigim için isim isim henuz tanimiyorum. Saclari sari, lule lule bir ogrenci, nasil haylaz. Okumayi da tam sokemedigi icin Ingilizce dersinde hic durmak istemiyor. Ben de surekli "kizim otur, kizim dinle, kizim tahtaya bak" diye uyariyorum. Bu boyle birkac hafta devam etti. Cocuklar da bana alisik olmadiklarindan hic uyarmiyorlar. Bir gun canina tak etti demekki geldi yanima " ogretmenim, ben kiz degilim." demesin mi?Gulsem olmaz, ozur diledim cocuktan. Adini da ogrenmis oldum bu sayede. 14 ayri sinifa girince cocuklarin adini ogrenmem biraz zaman aliyor malesef.
Valla artik pata kute mi dalay yoksa sakincemi bende sasirdimSiz yapınca kesersiniz anne ben kestirmeyi düşünmüyorum diyin
Ben de onceden boyle yorumlara cok takardim ama artik bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor. Konussunlar bosver. Onlar da kendine malzeme ariyor iste.Hahahahahaaj yaaaaa yerimmsizde haklisiniz.ben daha dun ne yedigimi hatirlamam 14 ayri sinif birde.kolay degildir hafizada tutmak ... Biraz canim sıkıldı bu duruma ya ne bilim.birde ust uste olunca
Esim onlara dediki çocuk berberde kestirmiyor annesi kesiyor saçını. Bende dedim ama. Yetmemis demekkiEşiniz ayar verse olmazı:))biz eşimle genellikle bir sıkıntı olursa kendimiz konuşuruz ailelerimizle kime kimseye yüz göz olmasın diye,eşiniz bu durumdan haberdarsa?oda sizin gibi bu söylemlerden cani sıkılmışsa onun ailesi duracakları yeri bilmeleri gerek destek verecekleri yesen moral bozmalari iyi değil
Malesef keske herkes haddini bilseBen de onceden boyle yorumlara cok takardim ama artik bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor. Konussunlar bosver. Onlar da kendine malzeme ariyor iste.
Bi daha böyle konuşursanız çocuğu size göstermem:))onunla da kalmam taşınirim deyin:))kusura bakmayın espiri yapıyorum kırılmasıniz umarım...eşinizde uyarmış sizde zor laftan anlayamayan insanlara ne söyleseniz boş...Esim onlara dediki çocuk berberde kestirmiyor annesi kesiyor saçını. Bende dedim ama. Yetmemis demekkiesim babalarida 3 .4 ay oldu yanılmıyorsam öldü ya sert konusma yapmaz biliyorum.oyizden bana kaldi yine
Yok yahu ne alinmasiBi daha böyle konuşursanız çocuğu size göstermem:))onunla da kalmam taşınirim deyin:))kusura bakmayın espiri yapıyorum kırılmasıniz umarım...eşinizde uyarmış sizde zor laftan anlayamayan insanlara ne söyleseniz boş...
Valla işler niye işlemesin. Kızımın saçları da sapsarı belinde ve hiç kısa kestirmedim. Banada diyen oldu saçları uzun,üşütür,terlemiyor mu ,kurutmak zor olmuyormu vs diye. Biz böyle seviyoruz dedim geçtim, şu an o kadar güzel ki saçları size anlatamam. Birde bebekken baya saçı,kaşı yoktu kızımın,sarışın olduğu icin 4 yaşına kadar uzamadı bile,hep dediler kestirmezsen uzamaz,gürleşmez şu bu diye. Öyle gürleşti ve kolay uzuyor ki şu an 2 ayda 1 kestiriyorum beline gelecek şekilde hemen uzuyor poposuna kadar. Kısacasi herkes herşeyi çok biliyor çok konuşuyor ama ben kimseye karar verme yada konuşma hakkını vermiyorum. Uğraşan benim,kurutmakla taramakla vs kime ne ki?Ben dolayli yollardan diyorum ama karsindaki insan laftan anlamayan hadsiz olan biriyse pek islemiyor ya
Kesinlikle.evet cok zevksizlerdüz saçlı çocukların güzel oluyor uzun saçları ya :) zevksizlermiş eleştirenler
hahahaKaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zatenve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.
Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??
Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?