- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi brunettella
-
Belki 1-2 gunluk kres bulurum. Tum gun birakmam tabiki. Hayir yok. Annem uzakta ve calisiyor.. bir kv falan vardi iste
Canım orda çocuğun annesi söylemişti kestir diye.Ama damat hıncını kayinvalideden cikarmisti.Ama burda ne annenin ne de babanın konudan haberi yok.Burada çok gaza getirirler. Geçen çocuğunun saçlarını kestirdi diye damat kayınvalidesine kızmıştı. Kk kadınları koca kişisine yüklenmişlerdi çoğunluk kayınvalideyi hakli bulmuştu. He belki senin konunda kv yi haksiz bulanlar diger konuda da kv haksiz bulmuslardir belki bilemem.
Ama eğer kv nin bi zararı yoksa bu kadar büyütmeseydiniz tabi ki uyaricaksin bende asla sessiz kalmazdim. Ama kendini bu kadar kinleme onlara karsi
Burada çok gaza getirirler. Geçen çocuğunun saçlarını kestirdi diye damat kayınvalidesine kızmıştı. Kk kadınları koca kişisine yüklenmişlerdi çoğunluk kayınvalideyi hakli bulmuştu. He belki senin konunda kv yi haksiz bulanlar diger konuda da kv haksiz bulmuslardir belki bilemem.
Ama eğer kv nin bi zararı yoksa bu kadar büyütmeseydiniz tabi ki uyaricaksin bende asla sessiz kalmazdim. Ama kendini bu kadar kinleme onlara karsi
Gayette aynı efendim. Babanında oğlunun saçını uzun görmek gibi bir hakkı olduğunu düşünüyorum.O konuyu hatirliyorsaniz anne baba çalışıyordu ve banane kendi sırası geldikçe gene anne anneye yollamıştı.Cocugun annesi oğlunun saçını kestirmesi için eşi ile konuşmuştu.Ama adam çocuğu berbere götürmemisti.Kadin da annesine oğlumun sacini kestir anne demişti.Anne anne torununun saçını kestirince damat ona kötü davranmış ,çarşı işlerinde (kızına yaptırdığı kolyeyi almak)yardım etmemişti.Simdi bu konu ile aynı mı sizce?
Ay şimdi okudum haha aynı şeyi yazmışız aklın yolu bir :)Nasıl yani sizden izinsiz habersiz çocuğu tras mi ettirmişler. Ben olsam kuaföre götürüp komple kestirirdim sırf onların istediği olmasın diye kimse bunu sizden izinsiz yapamaz en güzel mesaj bu olur bence.
Kalp kalbe karşıymış derler :)Ay şimdi okudum haha aynı şeyi yazmışız aklın yolu bir :)
Bebişin ne suçu varBen olsam gider saçlarını komple kestirirdim en azından uzarken düzgün uzar, hem yaptıkları yanlarına kar kalmaz ayrıca insan olan da mesajı alırdı.
Bebeğin suçu yok tabi ki ama bir defa ya mahsus bunu yapmalı çünkü yazı msj hiç birşey bu kadar etkili olmaz. Hem bebeğin saçları daha gür çıkar.Bebişin ne suçu varKizip bebesin saçlarını tamamen kesmesin mesaj vericem diye
İyi de zaten mantara benzemiş diyor konu sahibi. Ayrıca daha yaşına gelmemiş bir bebek saçının kesilmesinin ne zararı olabilir? (anne&babasının fikri ve kontrolünde)Bebişin ne suçu varKizip bebesin saçlarını tamamen kesmesin mesaj vericem diye
İlerde olur da torunum olursa annesinden habersiz saçlarını kestirecek kadar kendimi kaybedersem bana emanet etmesinler zaten çocuğu.Ya ortada kötü niyet yok ben olsam eşime derdim ara babanı özür dile,bu kadar buyutmeyin ya sanki gidip izinsiz sünnet mi ettirdiler.Siz birşey yokmuş gibi götürün bebeği kimse babaanne kadar iyi bakamaz onlar ne kadar kizsa da torun baldır kıyamaz büyükler.
Burada yapılan yorumları su şekilde değerlendirmek istiyorum unutmayın çoğumuz kayınvalide olacaz ilerde empati şart....
Bebeğe fiziksel zarar olur anlaminda demedim.Tabi ki anne bebegin saçını duzelttirsin ama tümden kestirmesin.Yillar sonra bile fotoğraflarda bir inatlaşma sonucu olarak çocuğun sacinin kestirildigi izlenimi kalmasın.İyi de zaten mantara benzemiş diyor konu sahibi. Ayrıca daha yaşına gelmemiş bir bebek saçının kesilmesinin ne zararı olabilir? (anne&babasının fikri ve kontrolünde)
8 yaşında kızım var .Odasında ki oyuncakların yerini değiştirmiyorum.Kirptigi kağıtları o okuldayken atmıyorum.Odanin temizliğini o evdeyken yapıyorum.Onun ayrı bir birey olduğunu kabul etmezsem,ona saygı duymazsam bana da saygı duymasını bekleyememİlerde olur da torunum olursa annesinden habersiz saçlarını kestirecek kadar kendimi kaybedersem bana emanet etmesinler zaten çocuğu.
Bazı insanlar durması gerektiği yeri söyleseniz de anlamaz. Bazıları da laftan anlar anlayışlıdır. Konu sahibi muhatabını elbet bizden daha iyi tanır. Ona göre davranır. Ama sürekli kontrol ve baskı kurmaya çalışan insanlara ben genelde net ve sert bir cevap veririm. Benim de yapım bu, genelde bazı şeyler gide gele yol haline gelmeden tavrımı koyarım.Bebeğe fiziksel zarar olur anlaminda demedim.Tabi ki anne bebegin saçını duzelttirsin ama tümden kestirmesin.Yillar sonra bile fotoğraflarda bir inatlaşma sonucu olarak çocuğun sacinin kestirildigi izlenimi kalmasın.
Siz başka bir konuya girdiniz, neyse ben ifade etmek istediğim şeyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Tabiki çocukların kararlarına saygı duyulması konusunda olumsuz bir şey söyleyecek aklı başında biri yoktur sanıyorum.8 yaşında kızım var .Odasında ki oyuncakların yerini değiştirmiyorum.Kirptigi kağıtları o okuldayken atmıyorum.Odanin temizliğini o evdeyken yapıyorum.Onun ayrı bir birey olduğunu kabul etmezsem,ona saygı duymazsam bana da saygı duymasını bekleyemem
Anladığım kadarı ile kayınpeder baskın birisi ve oğlu zaten babasına direnç gösteriyor.Bundan sonra konu sahibinin atacağı her adımda onu suclayacaklarina eminim.Kizcagi bu ilişkiyi yürütmek zorunda.Fevri olmamasında fayda var.Rahatsiz olduğunu söylemiş zatenBazı insanlar durması gerektiği yeri söyleseniz de anlamaz. Bazıları da laftan anlar anlayışlıdır. Konu sahibi muhatabını elbet bizden daha iyi tanır. Ona göre davranır. Ama sürekli kontrol ve baskı kurmaya çalışan insanlara ben genelde net ve sert bir cevap veririm. Benim de yapım bu, genelde bazı şeyler gide gele yol haline gelmeden tavrımı koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?