- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Tekrardan Allah sabir versin isin zor ama sen onla basa cikacak gibi duruyorsun sevdim seni :)Alacağım inşallah her gün bi tablet kaynana kahri çekiyorum kadın erkenden beni yetistirdi ki evlenınce savasimiz denk devam etsin
Hayatının ortasına koymak için doğduğunda mi tanışması lazımdı kizlaneden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
Aynen benim eski sözlümün anneside böyleydi..abisini bizden sonra söz nişan birarada yaptılar o zaman abiye zengin buldular biz 4 kızmışız babam memurmuş diye sonradan bana garip davrandı...oğluda arada laf taşıyınca şut ve gol dedim...şimdi başkasıyla tanıştım 1.5yıl sevgili olduk 5 ayı nişanlı...5 yıldır evliyim şimdi eşimi seviyorum geçmiş geçmişte kalır ama kaynanamı sevmiyorum bende kaynana alerjisi var sanırım...oğlunu sevmek yeter...böyle aşkın ızdırabına deyip
oğlanı ardıma bakmadan bırakıp giderdım :d 10 kaynanaya bedel konu sahıbı bence :d
kaynana var, kaynana var :d
geçmiş olsun sana da annesi :))
nedense fake'sin gibi hissettim..merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
senın kaynanan bu şekilde mi? böyle degılseAynen benim eski sözlümün anneside böyleydi..abisini bizden sonra söz nişan birarada yaptılar o zaman abiye zengin buldular biz 4 kızmışız babam memurmuş diye sonradan bana garip davrandı...oğluda arada laf taşıyınca şut ve gol dedim...şimdi başkasıyla tanıştım 1.5yıl sevgili olduk 5 ayı nişanlı...5 yıldır evliyim şimdi eşimi seviyorum geçmiş geçmişte kalır ama kaynanamı sevmiyorum bende kaynana alerjisi var sanırım...oğlunu sevmek yeter...
Sende de mi boylesi var canim? Cok derinden etkiledi bu konu seni?yazdiklariniz gercekten sinirimi bozdu,
oyle ki birkez daha ayrilmayi dusundurecek kadar...
eger o kadina bu dusuncelerinizi yansitirsaniz ilerde oglunuzun evine bile cekinerek girersiniz...
yalniz yasayan annesine ozel oda acmaya kadar dusunurken simdi neler dusunuyorum bilemezsiniz.
fakat asil kizginligim kisisel nedenler degil , o yasa gelmis zeki, bilgili, dalyan gibi cocugun neler yasadigni hissettigni bildigim icin.
kabaniniz batsin.
Amin cumlemize sabır versin bu konuda ınsallah :) inşallah bakalım başta agladim zirladim ama dedim madem bu işler böyle oluyor bizde usulunce yapalimTekrardan Allah sabir versin isin zor ama sen onla basa cikacak gibi duruyorsun sevdim seni :)
Oğlunuz çocuk değil 24 müş hatta yaşı..O artk sizin küçük bebeğiniz değil ömrünün sonuna kadar oturup evinizi kız çocuğu gibi temizleyemez yuvasını kuracak sonunda yeri gelecek yanında siz olmayacaksınız eşi olacak bunu kabul edin turşusunu kuracak haliniz yok ya..kıza da acıdım elinizden gerçekten çekecek inşallah size yenilipte aşkını kaybetmez bu kadar bencil olmaya devam ederseniz zaten oğlunuzuda yakında kaybedersiniz Allah oğlunuzada sevgilisinede yardım etsin size rağmen mutluluklarını daim etsin....merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Sen eğer bu kafada gidersen oğlunu kaybediceksin bunu bil..O kızla evlenecek senin bu tavırlarını gördüğü için senden soğuyacak..Olabildiğince senden uzakta karısıyla birlikte mutlu mesut yaşayacak..Bayramdan bayramada mecburiyetten gelip elini öpüp gidecek..Torunun olduğu zamanda onuda bayramdan bayrama göreceksin..Annesine bu yaptıklarından dolayıda torununda sana yakın olmayacak asla..Yani tek başına kalmaya mahkum olacaksın kendini düzeltmezsen!ben kötü bir anne değilim
Benim annem kayinvalideden cok cekti hala da cekiyor. Bu yuzden ben senin kadar cesur olamazdim arkama bakmadan kacardim. Bir kez daha takdir ettim seni :)Amin cumlemize sabır versin bu konuda ınsallah :) inşallah bakalım başta agladim zirladim ama dedim madem bu işler böyle oluyor bizde usulunce yapalim
Senden sonra oğlunu çekip çevirecek biri var en önemlisi oğlunu mutlu ediyor belliki oglun mutlu nden engel oluyorsun ki memnun olman gerekirken sende bir eşsin senin eşin annesinin her dediğini yapsa bir eş olarak sen nasıl hissedersin.. Lütfen erkek anneleri oglun zaten senin kimse bunu değiştiremez ki senide hiçbirşeye değişmez zaten bırak gençler mutlu olsunmerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?