oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Annem yasinda kadinsiniz, su kurdugunuz cumleler tipki oyuncagi elinden alinmis cocuklara benziyor...
Daha 3 senelik sevgilisi diyosunuz da 3 sene bir iliski icin gayet uzun. Oglunuzun baglanmasi normal. Oglunuz 24 yasinda, onu artik yonlendiremezsiniz maalesef. Ugrasmayin bosuna.
Bu dedikleriniz oglunun mutluluguyla mutlu olmaya cabalamasi gereken bir anneye yakismiyor.

eski türk filmlerinden alıntı gibi olmuş.zengin erkek fakir kız birde onları ayırmaya çalışan kötü kalpli kadınn....valla kızın adına ben korktum şimdi

oğlumla aynı okuldan tanıştılar burslu okuğunu tahmin ediyorum onun dışında resmini de gördüm bir kaç kere onun dışında merak ettiklerimi oğluma sordum küçük olandan ilk adım gelmeliydi
Ne diiyecek yarin size geliyorum tanisma ya mi ya allah askina yapmayin ne garip dusuncedesiniz benim kayinvalide boyle olsa kadini öldururdum ya

Kaynana mahduru KK gelinleri, buyrun hincinizi cikarta bilirsiniz, zira kaynananizin ruh ikizi acmis konuyu...

Ben de avrupada okudum konu sahibi .hemde burslu olarak değil çatır çatır para yatırdı valla babam. Hayatımız boyunca ben ve kardeşim Kolejde okuduk. Ben yine iyi bir puan almıştım da kardeşim komple ofsayt. O da türkiyede özel üniversitede okuyor.ben bizim biraz salak olduğumuzu düşünüyordum o kadar özel okula rağmen. Icime şu serptiniz

O kızın yerinde olsam düşüncelerindende haberim olsa ahhhh oğluşunu daha fazla kendime bağlamak için ne gerekiyorsa yapardımistisnasız ne gerekiyorsa yani

Ayy uyuyacaktim ne güzel kaldım buralarda :))) Fake ise amacina ulasti vallahi :)))

56 kullanici 48 ziyaretcimi Huhu yatin hatunlar, bu saatte bu ne yogunluk, yarin Pazartesi is basi... Haydi bakemmm...

Siz bencede kizi hayatinizdan cikarin , cunku o kiz sizin Aileye gelin olarak geldiginde mutsuz olucak.

Sanki senin oglun bulunmaz hint kumasi.

Memur kiziymista bilmem neymis , sen nesin ya Holdingler sahibi felanmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…