Konu sahibi konuyu terk etti... Oğluna okutacağı mesajı buldu ya burda durmasa da olur.. Kv ile dertli gelinler içini döksün.. Ben de yarın gideyim de memur emeklisi babama kocaman bir sarılayım...
niye tanımadan etmeden ayırmaya çalışıyorsunuz önce bi tanıyın belki seveceksiniz. hem oğlunuzun sevgilisinin olması sizi hayatından çıkartacağı anlamına gelmez ne zamana kadar oğlunuzu dizinizin dibinde tutmaya çalışacaksınız ki.. isterseniz cam fanusa koyup saklayın kimsecikler görmesin. bu arada memurları küçümsemişsiniz ama anladığım kadarıyla memurlar sizden daha karakterlidir bir memur kızı olarak söylüyorumoğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum
yaptığım yoruma mı dedinizne kadar çirkin değil mi
aaa gerçekten varmı öyle tipler şok oldum şaka gibi. belki ruhsal salığı falan bozuktur
Hemde nasılne kadar çirkin değil mi
Kurban olsunlar onlar memurlara be
konu fake bile olsa gercek hayat oyle degil...Sende de mi boylesi var canim? Cok derinden etkiledi bu konu seni?
evet böyle bir ironi yapılamazyaptığım yoruma mı dediniz
yani başka bi açıklaması yok gibi zatenValla bilemiyorum görüntüde hiç bi problem yok hatta misafirliğe geldiği zaman gayet şen şakrak neşeli bi tipti. Psikolojik değil de gay mi acaba diye düşünmüştüm o zaman
aman gözünüzü seveyim yapmayın ya. kıldan nem kapıyorsunuz valla. üff.evet böyle bir ironi yapılamaz
İlerde çekicek bunun acısını,oğlu kendinden uzaklaştığı zaman...Anlayamaz, anlatamayız.. Bu saatten sonra değişmez konu sahibinin düşünceleri..
Ne yazmadık ki:)İlk defa konuyu okur okumaz bu konu fake dedim de 33 sayfa ne yazdiniz ya kim okuyacak simdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?