- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.601
- 898
biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
Konuyu okudum ve daha sonra rumuza baktım bildiğiniz yan sanayi calpolTam pala bıyıklı kısmına takılıyordum ki :))) calpol nasıl bir tespittir :) süper
Konuyu okudum ve daha sonra rumuza baktım bildiğiniz yan sanayi calpol
Kaynana sorunları bu mentalitedeki kaynanalardan cıkıyor ya zatenUmarım sahtedir bu konu ya.
Bu nasıl bir rahatsızlık bu nasıl bir ruh sağlığı bozukluğudur?
Sen neydin acaba evlenmeden önce de "memur kızı" diye hakir görüyorsun kızı?
Çocuğun biraz aklı varsa evlenir o kızla, sana tersini döner..Öyle toto üstü oturursun.
İnanılmaz sinirlendim..Olaya bak memur kızıymış, sevgilisiyle ilgileniyormuş bilmem ne.
Nasıl bir kişiliksin ki çocuğun sevgilisiyle kendini yarıştırıyorsun?
Öfff.
Misal benKaynana sorunları bu mentalitedeki kaynanalardan cıkıyor ya zaten
Vermeseydin oğlanı keskeMisal benNEyse benim kaynana oğluşunu aldı yanına dakurtulduk tüm dertlerden
Kaynana sorunları bu mentalitedeki kaynanalardan cıkıyor ya zaten
Bu nerden cıktı?Kızın babası eski nisanliniz mi?
Vermeseydin oğlanı keske
Gibisi fazla bizatihi kabusBu kabus gibi bişey ama. Olaya bak. Dizilerdeki zengin, fesat ve kötü niyetli kaynanalar gibi.
Verdim gitti tuzlasın bu saatten sonrada kokuşmasın biricik oğluşu benim yanımda taze taze 2.5 yaşında oğluş var o kıllı kart oğluşuyla takılsın
Verdim gitti tuzlasın bu saatten sonrada kokuşmasın biricik oğluşu benim yanımda taze taze 2.5 yaşında oğluş var o kıllı kart oğluşuyla takılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?