Ya kız ne yapsaydı teyzeciğim allahın emri peygamberin kavliyle oğlunuzla azıcık gezip tozup sevgili olacağım mı deseydi
Ya kız ne yapsaydı teyzeciğim allahın emri peygamberin kavliyle oğlunuzla azıcık gezip tozup sevgili olacağım mı deseydi
Valla 42 sayfa hepsini okuyamadım ama bayanlar bu ne şiddet bu ne celal yav :))) şuan Gelin kimliklerinizle yazıyosunuz ama ilerde Kaynana olunca sizde bu kızdığınız şeyleri yapmayın sonra Allah muhafaza..
Valla ben ablamıza bişey diyemiyorum..Tam olarak neler yaşandığını bilemiyoruz ki,hata gerçekten kimde ne bilelim.. Ama baskı yapma oğlana,bırak kendi kararlarını kendi versin doğrusu yanlışı neyse kendi görsün koca adam olmuş..Baskı yaparsan iyice kopar senden...
Allah yardımcınız olsun
Wallaha benim sevgilimin annesi "benim dedigimi yapmıyor twe sen söyle" diyor bana. Ahhh gözünü seveyim onun
Evlendikten sonra çoğu erkek değişiyor be canım,seni birzamanlar dinleyen sevgili anasını değil,seni bile dinlemez olabiliyor bacım... :)))
Ana kuzusuyken sevgili kuzusu olmus. Yani cocugunuzu hanimkoylu olarak siz yetistirmissiniz.
Ana kuzusu yapacaginiza keske kisilik sahibi bir insan olarak yetistirseydiniz.
Bizim bu konuya alınmaya paramız yetmez MilenaBir memur cocugu olarak alinmam gerekiyordu, ama niyeyse hic alinasim gelmedi. Konuyu ciddiye alamadim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?