• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez

Nasıl düşüncesiz bir çocuk yetiştirilir, onun düşünme yükü de anneye kalır diye merak ederim devamlı, teşekkürler, anne olmadan da anlayan anlıyor. Aynen devam edin bu şekilde, umarım kız evi naz evi madem aldılar kızı, herşeye katlanmak zorundalar diyecek kadar farklı bir ailedir de, iki taraf içinde esas cennet mahallesi o zaman başlar, kaban için üzüldüğünüz bu zamanları ararsınız, onlar da madem zenginler, neden almıyorlar, yapmıyorlar diye ayrıca dert sahibi olurlar.

Fake ise bile gün boyu gelinlerin aynı dertlerini okumuyoruz mu burada, paylaşmayı bilmeyen insan çocuk sahibi olursa, bir başkası sevgili diye kabul ederse, bir başkası üstüne yuva kurarsa tabii ki bir derdim var olacak, sanki öteki türlüsü mümkün :KK14:

Umarım sahtedir bu konu ya.
Bu nasıl bir rahatsızlık bu nasıl bir ruh sağlığı bozukluğudur?

Sen neydin acaba evlenmeden önce de "memur kızı" diye hakir görüyorsun kızı?

Çocuğun biraz aklı varsa evlenir o kızla, sana tersini döner..Öyle toto üstü oturursun.

İnanılmaz sinirlendim..Olaya bak memur kızıymış, sevgilisiyle ilgileniyormuş bilmem ne.
Nasıl bir kişiliksin ki çocuğun sevgilisiyle kendini yarıştırıyorsun?

Öfff.

Umarım sahtedir bu konu ya.
Bu nasıl bir rahatsızlık bu nasıl bir ruh sağlığı bozukluğudur?

Sen neydin acaba evlenmeden önce de "memur kızı" diye hakir görüyorsun kızı?

Çocuğun biraz aklı varsa evlenir o kızla, sana tersini döner..Öyle toto üstü oturursun.

İnanılmaz sinirlendim..Olaya bak memur kızıymış, sevgilisiyle ilgileniyormuş bilmem ne.
Nasıl bir kişiliksin ki çocuğun sevgilisiyle kendini yarıştırıyorsun?

Öfff.
Kaynana sorunları bu mentalitedeki kaynanalardan cıkıyor ya zaten

Verdim gitti tuzlasın bu saatten sonrada kokuşmasın biricik oğluşu benim yanımda taze taze 2.5 yaşında oğluş var o kıllı kart oğluşuyla takılsın :KK48::KK48::KK48:

Oglun bu kadar kıymetli olursa, yarın bir gün sen de yakasına yapısır mısın o kızdan ayrılacaksın diye merak ettim : )

Ay yazıcam da sonra başım derde girecek diye tutuyorum kendimi:KK45::KK70::KK70:

Back
X