oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

gızzz konu sahte cıktı

Sizin de kayınvalideniz vardır.
Sizde bir annenin oğluşuyla evlendiniz.
size böyle mi muamele yapıldı? Yada yapılsa ne hissederdiniz?
Yapmayın böyle.
Konu sahte çıkmış canım 57. Sayfayı oku.

Ayyy valla şu erkek anneleri çocuklarını robot gibi yetiştirmesinler ya.Yok illa beni seveceksin falan filan .
Biraz kişilik sahibi erkekler yetiştirin.

Şimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...

Aynen öyle yaptım. Buram buram fake kokuyordu zaten.

Yazık insanların zaaflarıyla dalga geçmekten bıkmıyorlar.

Belki kişi sahtedir konu gerçektir Niye böyle şeyler yapıyorlar ki olmayan hikayeyi yazıyorlar sonra cevapları okuyup yanıtlayınca zevk mi alıyorlar? Nasıl zevk bu yaa ...

zati böyle analar yok değil o yüzden bende belki gercektir demiştim Ruh hastası sanırsam boş beleş işte nolcek işi gücü yok zaar

Oooo teyzecim sen simdiden kaynana moduna girmissin eyvah eyvah Bir de kiz cocugu gibi sozumden cikmazdi dibimden ayrilmazdi falan diyorsun olmaz ki , adi ustunde erkek o , kalbi iki hanim icin atacak biri siz , biri sevdicegi .

Bence butun sorun sizde... kizla aranizi siz iyi tutarsaniz oglunuz size olan yaklasimida eskisi gibi olucaktir. Siz bole ayirmak icin careler ararken emin olun oglunuz daha cok baglablnicaktir. Maddiyata gelincede memur kiz diyerek neden kucumsuyorsnzzz.. oglunuz sewiyorsa saygi gosterin. Kizin maddi acidan dusuk olmasi onu sewmenize yetersiz geliyor sanirim. Sizi siddetle kiniyorum.

Konu ve kişi sahte keşke gerçekte de böyle insanlar olmasa ama malesef gerçek buda çok gerçekçiydi baştan baya bi ilgili okudum 57. sayfaya kadar

Ben de erkek çocuğu annesinin.sizi anlıyorum anlamaya çalışıyorum.bence bazı problemler var sizin görüp hissettiğiniz,çünkü anneler hisseder.ama buraya aktarılan şekliniz yanlış olmuş.memur çocuğu ve paradan girmeniz olmamış.kızın maddi durumu çok önemli değil bence başka problem varsa bilemem Allah sizin ve evladınız için hayırlısını versin .benim oğlum iki yaz önce birine aşık oldu yaşı 13 tü,o zamanlar aynı tavırları bana yapmıştı .kendine güveni geliyor diye düşündüm aynı şeyleri ben de hissettim neyse ki kızın kendisini ve en iyi arkadaşını aynı anda idere ettiğini öğrenince kızdan kurtuldu .ilk tecrübesi acıydı oğlumun ama sizi anlamaya çalışıyorum Allah hepimiz için hayırlısını versin

yaziklarrrr olsun sana oglun sana az bile demis sen gercekten sevsen oglunu mutlu olsun dersin kiskancliga giripte oglum benden sogudu kizi nasil cikaririm hayatindan diye dusunmezsin bak senin gibiler yuzunden onca gelin gozu yasli ortada kaliyor bunlarin arasina bende dahilim ve yatip kalkip ah ediyorum kaynanama cunku o ayirdi beni oglundan hemde gozumun icine baka baka inan kiiiii sende gun elir bu akilla oyle bi ah alirsin ki ne knedine hayrin olur ne oglunun sana bi hayri olur yazikkk beeee yazikkkkkkkkkkkkkkkkk ay sinir oldum sana koca kadin utanmiyormusun kizi kiskanmaya yok oglu eskiden dinliyormusta simdi dinlemiyormusta ayyyyy sinir kadin ya al oglunu sok koynunada hic cikarma gercekten senin gibiler ogullarini hic evlendirmesin yeminle ya sonra olan gelinlere oluyor o kizin ne sucu var onuda ana dogurmus daha kizimdri degicegin yere yok maddi yonden iyi degilmiste yakismazmista ay bi git ya bi gittttttt daha kotu seyler yazicamda hadi bugumsun dua et

boşver arkadaşım konu sahteymiş.

konu sahte boşa yorulmuşsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…