- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
Öncelikle gelin adayınıza ALLAH sabır versin şimdiden. Siz anne olarak bu düşüncedeyseniz normaldir oğlunuzun sevdiğine yapışması yeni fark etmiş demek nasıl olduğunuzuSizi tanısam oğlunuza şikayet ederdim böylece kıza daha çok yapışırdı
Konu sahte çıkmış canım 57. Sayfayı oku.Sizin de kayınvalideniz vardır.
Sizde bir annenin oğluşuyla evlendiniz.
size böyle mi muamele yapıldı? Yada yapılsa ne hissederdiniz?
Yapmayın böyle.
Belki kişi sahtedir konu gerçektirgızzz konu sahte cıktı
Şimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...
Belki kişi sahtedir konu gerçektirNiye böyle şeyler yapıyorlar ki olmayan hikayeyi yazıyorlar sonra cevapları okuyup yanıtlayınca zevk mi alıyorlar? Nasıl zevk bu yaa ...
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Cukulataaskkusudilo
bittercukulata
mel12ay
narpol
neyazsambilemedimki
aysuerel
bu 6 salağın da aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ?
İnsanlar gerçekten değişik.zati böyle analar yok değil o yüzden bende belki gercektir demiştimRuh hastası sanırsam boş beleş işte nolcek işi gücü yok zaar
askkusudilo
bittercukulata
mel12ay
narpol
neyazsambilemedimki
aysuerel
bu 6 salağın da aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ?
Ben de erkek çocuğu annesinin.sizi anlıyorum anlamaya çalışıyorum.bence bazı problemler var sizin görüp hissettiğiniz,çünkü anneler hisseder.ama buraya aktarılan şekliniz yanlış olmuş.memur çocuğu ve paradan girmeniz olmamış.kızın maddi durumu çok önemli değil bence başka problem varsa bilemem Allah sizin ve evladınız için hayırlısını versin .benim oğlum iki yaz önce birine aşık oldu yaşı 13 tü,o zamanlar aynı tavırları bana yapmıştı .kendine güveni geliyor diye düşündüm aynı şeyleri ben de hissettim neyse ki kızın kendisini ve en iyi arkadaşını aynı anda idere ettiğini öğrenince kızdan kurtuldu .ilk tecrübesi acıydı oğlumun ama sizi anlamaya çalışıyorum Allah hepimiz için hayırlısını versinmerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
yaziklarrrr olsun sana oglun sana az bile demis sen gercekten sevsen oglunu mutlu olsun dersin kiskancliga giripte oglum benden sogudu kizi nasil cikaririm hayatindan diye dusunmezsin bak senin gibiler yuzunden onca gelin gozu yasli ortada kaliyor bunlarin arasina bende dahilim ve yatip kalkip ah ediyorum kaynanama cunku o ayirdi beni oglundan hemde gozumun icine baka baka inan kiiiii sende gun elir bu akilla oyle bi ah alirsin ki ne knedine hayrin olur ne oglunun sana bi hayri olur yazikkk beeee yazikkkkkkkkkkkkkkkkk ay sinir oldum sana koca kadin utanmiyormusun kizi kiskanmaya yok oglu eskiden dinliyormusta simdi dinlemiyormusta ayyyyy sinir kadin ya al oglunu sok koynunada hic cikarma gercekten senin gibiler ogullarini hic evlendirmesin yeminle ya sonra olan gelinlere oluyor o kizin ne sucu var onuda ana dogurmus daha kizimdri degicegin yere yok maddi yonden iyi degilmiste yakismazmista ay bi git ya bi gittttttt daha kotu seyler yazicamda hadi bugumsun dua etmerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
yaziklarrrr olsun sana oglun sana az bile demis sen gercekten sevsen oglunu mutlu olsun dersin kiskancliga giripte oglum benden sogudu kizi nasil cikaririm hayatindan diye dusunmezsin bak senin gibiler yuzunden onca gelin gozu yasli ortada kaliyor bunlarin arasina bende dahilim ve yatip kalkip ah ediyorum kaynanama cunku o ayirdi beni oglundan hemde gozumun icine baka baka inan kiiiii sende gun elir bu akilla oyle bi ah alirsin ki ne knedine hayrin olur ne oglunun sana bi hayri olur yazikkk beeee yazikkkkkkkkkkkkkkkkk ay sinir oldum sana koca kadin utanmiyormusun kizi kiskanmaya yok oglu eskiden dinliyormusta simdi dinlemiyormusta ayyyyy sinir kadin ya al oglunu sok koynunada hic cikarma gercekten senin gibiler ogullarini hic evlendirmesin yeminle ya sonra olan gelinlere oluyor o kizin ne sucu var onuda ana dogurmus daha kizimdri degicegin yere yok maddi yonden iyi degilmiste yakismazmista ay bi git ya bi gittttttt daha kotu seyler yazicamda hadi bugumsun dua et
Konu fake çıkmış canım,kazen açıkladı.
konu sahte boşa yorulmuşsunuz :)Ben de erkek çocuğu annesinin.sizi anlıyorum anlamaya çalışıyorum.bence bazı problemler var sizin görüp hissettiğiniz,çünkü anneler hisseder.ama buraya aktarılan şekliniz yanlış olmuş.memur çocuğu ve paradan girmeniz olmamış.kızın maddi durumu çok önemli değil bence başka problem varsa bilemem Allah sizin ve evladınız için hayırlısını versin .benim oğlum iki yaz önce birine aşık oldu yaşı 13 tü,o zamanlar aynı tavırları bana yapmıştı .kendine güveni geliyor diye düşündüm aynı şeyleri ben de hissettim neyse ki kızın kendisini ve en iyi arkadaşını aynı anda idere ettiğini öğrenince kızdan kurtuldu .ilk tecrübesi acıydı oğlumun ama sizi anlamaya çalışıyorum Allah hepimiz için hayırlısını versin
konu sahte boşa yorulmuşsunuz :)
konu sahte boşa yorulmuşsunuz :)[/QUOTE hadi ya Belek kafa okumadan yorum yazarsam böyle olur .teşekkür ederim tatlım uyarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?