Çok kötü düşüncelisiniz, fake bi konudur umarımmerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Siz boyle devam edip boyle kiskanclik yaptikca oglunuz daha cok kopacak uzaklasacak sizden.. Biz anneler cocuklarimizin her kosulda yaninda olmaliyiz.. Ve evet artik odak noktasi olmayacaksiniz.. Bunu kabullenin..neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
Harikasin ya. Muhtesem tespit.Kk da yeni uyelerde ozellikle moda mi oldu ne.?Imla kurallarina uyup duzgun cumle kuruyorlar ama noktadan sonra buyuk harfle baslamiyorlar .
Ee sabah aksam bi siteye takilip ayni sekilde yazmaya alisinca degistirmek zor oluyor sanırım.
böyle yaptığın sürece oğlunu iyice kaybedeceksin, ayrıca hakikaten maddiyatın ne farkı var ne olmuş onların sizden daha az geliri var diye ne fark var sende insansın onlarda önemli olan insanlık, bir kısknaç kaynana vakasıda sensin bu kız olmasa bile sen oğlunu kıskanacaksın belli Allah gelinine sabır versin ve oğlun 24 yaşındaymış bırakta kendi kararını kendi versin hala senin sözünü dinlemesini istiyosun bu nasıl bir bencillik anlamıyorum.. bence oğlunu ve sevgilisini rahat bıraksan iyi olur yoksa oğlun senden iyice soğuyacak..merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Niye atsın ki mesaj siz kaynanamısınız ki oda sizin gelin değil daha resmi bir şey yokken niye mesaj atsın da arkasından daha sözlü bile değil de bayram mesajı atıyor dedirtsin dimi ?neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?