Niye atsın ki mesaj siz kaynanamısınız ki oda sizin gelin değil daha resmi bir şey yokken niye mesaj atsın da arkasından daha sözlü bile değil de bayram mesajı atıyor dedirtsin dimi ?
valla kusura bakmayın ama ben size söyleyecek laf bulamıyorum yani okudum ve yok artık dedim yani. kendimi bi an yeşilçam filmlerınden birini izliyorum gibi hissettimmerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Nasıl yani şakamıaskkusudilo
bittercukulata
mel12ay
narpol
neyazsambilemedimki
aysuerel
bu 6 salağın da aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz ?
Hasta olduğunu anlamıştık şaşırmadık desem yalan olmazŞimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...
askkusudilo
bittercukulata
mel12ay
narpol
neyazsambilemedimki
aysuerel
Şimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...
Şimdi bu salağın FB ve Twitter hesabını buradan verip rezil etmekte var... Lakin o durumda viral reklam yapmış olur... Hiç gerek yok siz bu hastalıklı haline acıyın ve gülün geçin ...
Konu fake çıkmış canım,kazen açıkladı.Yaşınız hemen hemen annemle aynı diye tahmin ediyorum ve kırıcı birşey söylemek istemiyorum.
Fakat söylediğiniz şeyler hiç mantıklı değil.
Bu gidişle çocuğunuzu kaybedeceksiniz.
Memur kızı ile ilişkisi var diye bitirmesini nasıl istersiniz?
Düşmez kalkmaz bir Allahtır bunu unutmayın.
Öyle birşey olur ki tüm maddi imkanlarınız biranda kanatlanıp uçar.
Lütfen kendinizi dev aynasında görmeyiniz.
Size Kurandan bir Ayetle yanıt vermek istiyorum ; İsra / 37. Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin.
İyi günler.
A aaa gece gece sinir yapmistim ben de.Sabahladık hatta burda..askkusudilo
bittercukulata
mel12ay
narpol
neyazsambilemedimki
aysuerel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?