nedense hep benim oğlum dinliyorne güzel işte lafını dinlemesi.. demekki evlendiklerinde mutlu yuvaları olacak bu açıdan düşünseniz.öyle olsun istemezmisiniz?
Allah korusun senin gibi kaynanadan insanı..Ne kadar çirkin bir düşünce tarzı ya siz zenginsiniz,onlar memur diye adam yerine koymuyormusun yani? Önce insanlık önemlidir para ikinci planda gelir.Bu nasıl bir ego nasıl bir kendini beğenmişliktir ya pess!!!!merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
siz benim anneliğime laf edemezsiniz.
dengi dememurları küçümsemiyorum ben oğlumun biden çok zengin birisiyle evlenmesini de istemezdim dengini bulsun yeter
en üzücü nokta memurları küçümsemesi olmuş.yıllarca devlete hizmet et biri öıksın geliri düşün diye saba burun kıvırarak tepeden baksın olacak şeymi allahaşkınaKesinlikle fake. Bağıra bağıra beni eleştir diyor konu sahibi ve eleştirilecek ne varsa hepsini yazmış
parayla mutluluk olmaz elbet ama iki farklı aile bir arada geçim zor siz sizden çok zengin yada fakir biriyle evlenmesine izin verir misiniz çocuğunuzun
aaa pardon 24 yasindaymis birde, bende yanlis aklimda kalmis.
Siz oglunuzla gelecekte ne planlariniz vardiki ? Cok merak ettim ?
Insanlar bibirini tanımak icin birlikte olurlar. Birbirlerine uygun olduklarini anladiklarinda evlilik yolunda adim atarlar. Oglunuzun birini sevip fikirlerine deger vermesi icin sozlu nisanli ya da evli olmasina gerek yok. Sanirim esiniz sizinle pek ilgilenmiyor, oglunuzun ilgisi de baska tarafa kayinca yalnizliktan ne yapacaginizi sasirmissiniz. Hanimefendi oglunuz 24 yaşında yetişkin bir birey bırakın da kendi kararlarını kendisi versin. 5 yaşında çocuklar gibi eteginizin altında dolanmasini beklemeyin. Bakın oglunuz er ya da gec evlenecek. Karşı taraf size bir kötülük yapmadığı sürece hayiflanmak onu oglunuzun hayatından cikarmaya calismak yerine sevinmelisiniz. Demekki oglunuz birine deger vermeyi ogrenmis. Hepimizi annelerimiz büyüttü ama bu sizlerin tapulu malınız gibi davranmanizi gerektirmiyor. Kizin bir yanlisi olur hayatinizdan cikmasini istersiniz oglunuza zarar verdigi icin anlarim o zaman sizi. Ama öyle bir durum yok sirf kiskanclik yuzunden gözünüz kör olmuş oglunuz bir birey ve hayatina kimi isterse alir kimin fikirleri ona makul geliyorsa onu dinler. Oncelikle bunu idrak etmelisiniz keza o yollar kiskanclik yüzünden tıkanmış...neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?