oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Allah korusun senin gibi kaynanadan insanı..Ne kadar çirkin bir düşünce tarzı ya siz zenginsiniz,onlar memur diye adam yerine koymuyormusun yani? Önce insanlık önemlidir para ikinci planda gelir.Bu nasıl bir ego nasıl bir kendini beğenmişliktir ya pess!!!!

Bir kere 24 yaşında bir erkek kıyafetlerini anasının beğenisine göre değil,
karşı cinsin zevkine, albenisine uygun olarak seçer tabi ki.
Sevgilisi olmasa bile bu böyle.

4 yaşında kaldınız siz heralde..

Kendinize mutsuzluk sebepleri yaratıyorsunuz..

Annesiniz diye evladınız bir ömür size askerlik yapacak değil ya!

Size verilen değeri, sevgiyi başka tavırlarında arayın, kıyaslamalarınız çok komik..

siz benim anneliğime laf edemezsiniz.

Ben etmedim ama siz etmissiniz hanimefendi , oglunuzun kisiliginden siz mutlu degilsiniz ki. Cocuk kim nereye cekerse oraya gidiyor.

Kaban en basitinden, insan kendi hangisini begenirse onu almali. Onceden sizin dediginizi dinliyormus, simdi baska bir kadini. Bu kizdan ayrilsa ne olacak ki, baska bir kiza kapilir, yani sorun kizda veya kizin manipulatif olup olmamasinda degil ki. Koskoca 24 yasinda yetiskin bir erkek o, istemezse etki altinda kalmaz.

Ben sizi hakli buldum ne yalan soyleyeyim ama oglunuzun bu kadar kolay etki altinda kalan bir insan olmasi sizin yetistirme tarziniz. Sucu el kizina atmayin, bu kiz olmazsa baskasi olur.

Simdi konuya gelirsem , evlenme meselesi kiza bagli. Kiz acikgozse, sizin de maddi durumunuz iyiyse hayattaaaaa birakmaz, haberiniz ola.

Son düzenleme:
Bence de esinizle filan ilgilenin rahat birakin oglunuzuda sevglisini de.Ayrıca daha sözlüsü bile değil demissiniz ama 3yil olmuş ve ne güzel ki oğlunuz değer veriyor,seviyor. Bundan mutlu olmaniz gerekir oğlunuz adina.

o
memurları küçümsemiyorum ben oğlumun biden çok zengin birisiyle evlenmesini de istemezdim dengini bulsun yeter
dengi de
Kesinlikle fake. Bağıra bağıra beni eleştir diyor konu sahibi ve eleştirilecek ne varsa hepsini yazmış
en üzücü nokta memurları küçümsemesi olmuş.yıllarca devlete hizmet et biri öıksın geliri düşün diye saba burun kıvırarak tepeden baksın olacak şeymi allahaşkına

Iyy tıpık bir kaynana.allah korusunda o kız bır an once ayrılsn oglunzdan yoksa yandı kızın bası vallahı.ne demek bız zengınız o fakır ne sacma takıntı pardon da sız sakamısınız ya

oglunuzla bi altin günlerine gitmediginiz kalmis
yazik yani hem oglunuza hem sevgilisine..
dünyaniz oglunuzdanmi ibaret ?
kendinize hobi bulun acilen.. sonra gelinin basini yakmayi hobi edinmeyesiniz ..

hem yaptiginiz psikolojik acidan hic iyi birsey degil.. oglunuzu maf ederseniz benden söylemesi
sevgi ask ana yüregi degil hissettikleriniz düsündükleriniz..
bir psikologa görünseniz hem kendiniz hem oglunuz acisindan cok faydali olur

parayla mutluluk olmaz elbet ama iki farklı aile bir arada geçim zor siz sizden çok zengin yada fakir biriyle evlenmesine izin verir misiniz çocuğunuzun

Tabiki de verirdim. Benim evladim birini sevmisse ve mutluysa niye engel olayim? Paradan daha önemli seyler var dikkat edilmesi gereken. Oglunuz sevmis kizi, belli ki mutlu. Birakin destek olmayacaksaniz bile köstek olmayin..

aaa pardon 24 yasindaymis birde, bende yanlis aklimda kalmis.
Siz oglunuzla gelecekte ne planlariniz vardiki ? Cok merak ettim ?

Oğlu üst katta, en iyi ihtimal iki sokak ötede oturacaktı.
Evlense bile hayatıyla ilgili önemli kararları eşi ile değil annesi ile alacaktı.
Ev alma, araba alma gibi konularda da kesinlikle fikirlerini almalıydı.

Mümkünse her gün en az 1 saatlik tel konuşmasıyla da günün ayrıntılı raporunu verse güzel olurdu.

Tabi her iş çıkışı mutlaka uğramalı sadece telefon yetmez..

Ogluna asik, oglunun hayatinda kendisinden baska bir kadin olabilmesini kaldiramayan bir anne ornegi.
Nicin oglunuzun hayatinin odagi olasiniz? Var mi boyle birsey? Bana hic saglikli gelmedi yazdiklariniz. Oglunuz tepkisinde hakli. Bagimli misiniz oglunuza, nedir bu?

Basliga bakinca adami annesinden sogutmak isteyen sorunlu bir kiz var sandim. Sorunu olan sizsiniz bence, oglunuzu rahat birakin. Kazik kadar adam olmus, hayatina birisi girecek. Hazmedin bunlari. Karsiniza gercekten sorun cikaran biri cikarsa dert edin.

Biz zenginiz, onlar memur konusuna hic girmiyorum. Sacmalamissiniz resmen kusura bakmayin.

bisey sorucam
kocaniz sizin sozunuzu mu dinler yoksa annesinin sozunumi dinler ?
tamam evli deiller ama oglunuz boyle yapmazsa zaten evlenemez : )
yani birakin sevsin mutlu olsun ..

Insanlar bibirini tanımak icin birlikte olurlar. Birbirlerine uygun olduklarini anladiklarinda evlilik yolunda adim atarlar. Oglunuzun birini sevip fikirlerine deger vermesi icin sozlu nisanli ya da evli olmasina gerek yok. Sanirim esiniz sizinle pek ilgilenmiyor, oglunuzun ilgisi de baska tarafa kayinca yalnizliktan ne yapacaginizi sasirmissiniz. Hanimefendi oglunuz 24 yaşında yetişkin bir birey bırakın da kendi kararlarını kendisi versin. 5 yaşında çocuklar gibi eteginizin altında dolanmasini beklemeyin. Bakın oglunuz er ya da gec evlenecek. Karşı taraf size bir kötülük yapmadığı sürece hayiflanmak onu oglunuzun hayatından cikarmaya calismak yerine sevinmelisiniz. Demekki oglunuz birine deger vermeyi ogrenmis. Hepimizi annelerimiz büyüttü ama bu sizlerin tapulu malınız gibi davranmanizi gerektirmiyor. Kizin bir yanlisi olur hayatinizdan cikmasini istersiniz oglunuza zarar verdigi icin anlarim o zaman sizi. Ama öyle bir durum yok sirf kiskanclik yuzunden gözünüz kör olmuş oglunuz bir birey ve hayatina kimi isterse alir kimin fikirleri ona makul geliyorsa onu dinler. Oncelikle bunu idrak etmelisiniz keza o yollar kiskanclik yüzünden tıkanmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…