- 4 Kasım 2014
- 878
- 818
- 128
- 46
biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
Oglu ana kuzusu degil tatlim o yuzden kiziyor ya :)Senin gibi dusunen erkek anneleri yuzubden bu kadar yuva dagiliyor bencede ayrilsin senin ve ana kuzusu oglunun derdi cekilmez... Allahim ya yine sinirlendim omrunu oglunla yasa teyzeeeee
fakemi bu konu.
bu nasil bir dusunce zihniyeti.memur ailenin cocuguymus.sen o memurun gotunu yala
aliye ronayı hatırladım. neden acaba.memurları küçümsemiyorum ben oğlumun biden çok zengin birisiyle evlenmesini de istemezdim dengini bulsun yeter
sanki kız annesi gibisiniz sizene onların maddi durumundan kız vermiosunuz kız alacaksınız. Ben sizin gerçek olduğunuza bile inanmıyorum. Çünkü hiçbir anne bu şekilde sacmalayamazbiz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
oğlum tek çocuk olduğu için bana çok bağlı yetiştirmeye çalıştım hep belki sakin baslı olmasının nedeni budur bilmiyorum kız da açık göz mü onuda bilmiyorum yüzyüze hiç tanışmadık konuşmadık zaten ben direkt ayırcam demiyorum hayatımızdan çıkmasını istiyorum diyorum ikisinede mantıklı bisekilde birbirlerne uygun olmadıklarını göstermek istiyorum
ilerde olacak ilerde sözlüsü ve nişanslısı olduğunda bu kız hakkındaki düşünceleriniz değişecekmi?gayet iyi bir anneyim iyi bir kayınvalide olurum lakin bu kız oglumun sözlüsü bile değil?
Hanimefendi oglunuzu boyle bebek gibi hanimevladi yetistien sizsiniz. Ozguveni, karakteri var mi bu cocugun?
Once anasinin sozunden cikmayan adam, simdi de baskasininkinden cikmiyor. Bu kiz gitse baskasi gelse, bu sefer de onun sozunden cikmayacak. Oglunuzu kanatlarinizin altina alip hanimevladi yetistireceginize karakter sahibi yetistirseymissiniz o zaman. O vakit adam kimsenin etkisi altinda kalmazdi bu kadar. Sizin eseriniz yani, sikayet etmekte gec kalmissiniz.
biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?