neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
Valla resmii olursa kaptırırsın hint kumasınıııneden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
Sahi insan nasil 3 sene konustugu kizi evine davet etmezki? Nerde annelik ?
Sahi sunu cok merak ediyorum, annelerin kendi hayatlari yokmudur? Neden ugrasirlar gelinle, ogluyla ?
Ne olursunuz bilen varsa cevap yazsin.
söyledim anneye oğlundan falan duyarsa şoka girmesin diye ama inandırıcı gelmedi ona..anneye sevısıyor denmez :d
Col komiksiniz ya valla tanismadiginiz biri neden sizi dogum gununuzu kutlasin ki haha valla siz buyuk olarak bir adim atin oglunuzun arkadasini taniyin surekli gorusuo olasaniz da kiz sizi aramasa neyse tobe tobe yaaneden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
önce sevgili olunur sonra resmiyete dökülür..neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
cevabını vereyim. tek kelime. sanmam :)
anneye sevısıyor denmez :d
Ahahahha favorim semra kaynanaGözümde canlandııı koskoca maziiii
Eki Görüntüle 1327817 Eki Görüntüle 1327818 Eki Görüntüle 1327819 Eki Görüntüle 1327821
inanmak istemıyor çünkü .söyledim anneye oğlundan falan duyarsa şoka girmesin diye ama inandırıcı gelmedi ona..
Sorun kizda degil ki oglunuzda. kiz hayatinizdan cikarsa oglunuz daha kotu olur bence kizla aranizi iyi tutmak gibi bir taktik uygulayin. Kizda her dedigini yaptiriyorsa alnindan operim o kizin. Allah bize de versin.
sanmıyorum.ya evlenince sevişirlerse
ya oğluşunu kirletirse
Justttt yaramaz kız seniiiiiya evlenince sevişirlerse
ya oğluşunu kirletirse
3 senede tam olmasa da olmustur bisilerDeme kalpten gider kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?