oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
Valla resmii olursa kaptırırsın hint kumasınııı

Sahi insan nasil 3 sene konustugu kizi evine davet etmezki? Nerde annelik ?
Sahi sunu cok merak ediyorum, annelerin kendi hayatlari yokmudur? Neden ugrasirlar gelinle, ogluyla ?
Ne olursunuz bilen varsa cevap yazsin.

Walla bazi analarin malesef kendi hayati yok. Varsda yoksa oglunun kizinin ozelini didiklesinler dursunlar. Bu konuda bende cok dertliyim malesef..

Ingilizce de ne guzel diyorlar
"Get a life people!"

neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
Col komiksiniz ya valla tanismadiginiz biri neden sizi dogum gununuzu kutlasin ki haha valla siz buyuk olarak bir adim atin oglunuzun arkadasini taniyin surekli gorusuo olasaniz da kiz sizi aramasa neyse tobe tobe yaa

önce sevgili olunur sonra resmiyete dökülür..

oglunuza benzeyen birini taniyorum.

sizin hatalariniz yuzunden bocaladigi hayatinda hakkettigi degeri gormesi icin psikoterapiye basladi...

oglunuz cok zeki de olabilir hic farketmez,
umarim hayatindaki kadin iyi biridir de gutmek yerine ona dengi olarak davranir.

fedakar ve dusunceli bir anne olabilirsiniz ancak su yazdiklariniza gore "iyi" bir anne oldugnuzu dusunmuyorum.

siz de kendiniz icin terapiye baslayin bence.

benim mustakbel kv gibi olursaniz oglunuzu hepten kaybetme olasiliginiz var...

Sorun kizda degil ki oglunuzda. kiz hayatinizdan cikarsa oglunuz daha kotu olur bence kizla aranizi iyi tutmak gibi bir taktik uygulayin. Kizda her dedigini yaptiriyorsa alnindan operim o kizin. Allah bize de versin.

Hahahaha aynen şanslı kızmış diycem de
bu kv ile şanslı demeye dilim varmıyor..

24 yaşında oğlu olan bi kadının diliyle yazılmamış.. 24 yaşında oğlu olan bi kadın değil..

Muhtemelen sen böyle birini sevdin.. Ve annesiymiş gibi konuşup dışarının sana nasıl bakacağını, sen olarak değil de karşı taraf olarak konuştuğunda ne gibi yorumlar geleceğini bilmek istedin..

Çocuğun annesi böyle davranıyor.. Sen memur ailedensin onlar çok zengin. Annesi sürekli kendini seninle kıyaslayıp kıskanıyor.. Sevgilin destekçi ama ileride sorun olur mu diyorsun tereddütlerin var.. Ya istemezlerse, ya gidilen okullar zaman geçirilen mekanlar çatışırsa diye korkuyorsun..

Doğru bildim mi?

Başka türlü fakese komik bi yanı yok. Anca rol değiştirmişsindir..

Ve inan, kendin olup da yazarsan şurada binbir farklı bakış açısı bulacaksın..

Ama fakesin ve olay tam da bahsettiğim gibi. Bahsedilen kız arkadaşsın sen.

Son düzenleme:
Aynen haklısınız. Oğlunuz mesela benimle evlenmek istese annemler vermez.neden vermez ? Bize uyum saglayamazsiniz yüksek lisans mezunu annemle yine saygın mesleği olan (baya saygın öyle böyle değil önünü alamıyoruz o derece saygın ) babam sizle nasıl dünür olsun ? Seviye tutmuyor ki. Siz şimdi yok söz yok nisan yok oğlusum diyeceksiniz. Annem yargı paketi hakkında konuşmak isteyecek.cunku biz aşırı elitiz. Kızla Oğlunuz ayrılırsa bir şekilde bana denk gelmesin Oğlunuz elitligimizle ,beyaz turklugumuzle, jakoben oligarsik despotlugumuzla ezeriz sizi. Aile seviyemizi düşürmeyin lütfen.safkan genlerimiz bozulmamali. Ya herkese ekonomik yapısına göre damga filan vursalar da ona göre seçim yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…