oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Just yorumlarimi oku bak benden de beter kaynana olur degil mi

Cidden bir anda konu sahibesi hatuna empati hiseetim, kizla kesinlikle duygusal bir bagim olusmadi burdaki herkesin aksine Ne dersin oglum olunca ben de Semra kaynana olacak miyim?

ay bırak neyine empati hissettin psikolojisi normal değil

Kiz o ne hircinlik

yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli

Yanında bonus olarak sen geleceğin için aman kim ne yapsın senin oğlanı diyorum

Konu sahibine kaynana semranın sonunu hatırlatırım rahat bırakın oğullarınızı
Benim eşimde memur ne varmış yani az yeriz karnımız doymaz gönlümüz doyar

Bayıldım sana

Teyze kopyala da okut.
Bizim yorumları da okursa elinde patlar amacın

Davul bile dengi dengine biliyorsunuz, oglunuz hele bir hayatin gerceklerinin farkina varsin zaten bu isin omru cok uzun olmaz derim.

oğlunuzu takdir ettim ,maddi olarak sorun etmiyor aradaki farkı .ne büyük gönüllülük bu ,iyi yetiştirmişsiniz belli ,ama lütfen idrak edin ,onun artık bir özel hayatı var ,ne demek kız gibi yetiştirmek ,o bir erkek ,sevgilisi olması kadar doğal ne var ,onu sevmesi fikirlerine değer vermesi ne hoş ,evet sizde annesiniz ,zamanında sizin isteklerinizi de koşulsuz yapmış ,rahat bırakın ve artık kanatlarınızın altında çıkartın onu ,çocuk kimlik karmaşasına girmeden ,erkek olduğunu bilerek yaşasın artık ...

Tam Semra kaynana.
"Ben sana asik olunca soylerim."
Ya da "mutlu degilsin sen simdi oglusum. ben sana mutlu olunca soylerim"

de deyin mutlaka. Bu isler boyle konusulur. Aklinizda bulunsun.

konunun gercekligine inanamadim acikcasi...

Ben oglumun 3 senedir konustugu sevgilisini merak ederdim bir anne olarak. Evime öylesine davet eder, onunla tanisir ve arkadas olmaya calisirdim. Cünkü bilmek isterdim veya daha dogrusu merak ederdim sahsen, ne yaptigini, nerde okudugunu, ( Allah korusun köt aliskanligi olup olmadigini ) bilmek isterdim. ister evlenirler veya evlenmezler aralarinda ciddi veya degil fark etmez.
Bu benim anne olarak ogluma gösterdigim saygi ve sevgidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…