Just yorumlarimi oku bak benden de beter kaynana olur degil mi
Cidden bir anda konu sahibesi hatuna empati hiseetim, kizla kesinlikle duygusal bir bagim olusmadi burdaki herkesin aksineNe dersin oglum olunca ben de Semra kaynana olacak miyim?
AHA BENİM KAYNANA GELMİŞ HOŞGELDİN KISKANÇ HASET KÜÇÜK DAGLARI KENDİ YARATMŞ KENDİNİ BEGENMİŞ KAYNANACIM YAZIK YAZIK SİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR SİZ KİM OLUYORSUNUZ YOK MEMUR KIZIYMIŞ YOK ZENGİNMİŞ SULTAN SÜLEYMAN BİLE ÖLDÜGÜMDE ELİMİ TAPUTUN DIŞINA SALLANDIRINDA İNSANLAR ANLASINLAR HİÇ BİRŞEY GÖTÜRMEDİGİMİ DİE BU SÖZLERİ KAYNANAYA SÖYLEMEK İSTERDİM AMA GÖRÜŞMÜYORUM ÇOK RAHATIM OGLU KOYNUMDA SENİN GİBİ ANASI OLDUGU İİÇİNDE 2 HAFTADA BİR GİDİYOR GÖRMEYE YANLIZ KALIRSIN BÖYLE GİDERSEN...
ortalamanin cok ustune evde her isi kendileri yaparak, cimrilikle gelmisler zannedersemyazık hizmetçileri yokmuymuş. ıyyyyy
yine şaşırttın beni : )Just yorumlarimi oku bak benden de beter kaynana olur degil mi
Cidden bir anda konu sahibesi hatuna empati hiseetim, kizla kesinlikle duygusal bir bagim olusmadi burdaki herkesin aksineNe dersin oglum olunca ben de Semra kaynana olacak miyim?
ay bırak neyine empati hissettin psikolojisi normal değil
yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli24 yaşında oğlu olan bi kadının diliyle yazılmamış.. 24 yaşında oğlu olan bi kadın değil..
Muhtemelen sen böyle birini sevdin.. Ve annesiymiş gibi konuşup dışarının sana nasıl bakacağını, sen olarak değil de karşı taraf olarak konuştuğunda ne gibi yorumlar geleceğini bilmek istedin..
Çocuğun annesi böyle davranıyor.. Sen memur ailedensin onlar çok zengin. Annesi sürekli kendini seninle kıyaslayıp kıskanıyor.. Sevgilin destekçi ama ileride sorun olur mu diyorsun tereddütlerin var.. Ya istemezlerse, ya gidilen okullar zaman geçirilen mekanlar çatışırsa diye korkuyorsun..
Doğru bildim mi?
Başka türlü fakese komik bi yanı yok. Anca rol değiştirmişsindir..
Davul bile dengi dengine.. Benim de hayatımda bahsettiğin gibi biri olacaktı da yanlış hesap bağdattan döndü.
Özellikle kardeşi aşırı derecede görgüsüzdü. Üzülüyorum onun adına öyle diyeyim.. Biz orta halliydik gözümüzün gördüğünü alabilecek durumdaydık kozmetikte de dünya markalarına rahatlıkla ulaşabilecek durumdayım. Ama o ruj alsa bunu ilan eder. Neden? Çünkü sonradan gördü. Fabrikatördü babası üç şirkette ortaklığı da vardı. Dengim değildi. Köklü zengin olup görgülü olan bir tek amcasının ailesi vardı bununkiler de onlara benzemeye çalışırdı. Kız kardeşi hala kendisine çantasının markası soruluyormuş gibi yapar mesela.. Annesi de hiç evlenecek yaşta oğlu olan kadın gibi değildir kızıyla kanki.. Bunlarla uğraşıyorsan değişmeyeceğini bilmelisin. Arada uçurum varsa şayet, görgülü olsalar da olmasalar da bi yerde tıkanır.. İnsanoğlu çiğ süt emmiş iyi ki olmamış diyorum ufacık bi kavgada söyleyecekleri şeyler belliydi..
Ve inan, kendin olup da yazarsan şurada binbir farklı bakış açısı bulacaksın..
Şuan hayatımda her açıdan dengim olan biri var. Çok mutluyum. Zaman zaman problemlerimiz oluyo ama herşeyimiz denk. Bu çok önemli bişey..
Ben kendimi örnek verdim.. Şunu yap bunu yap diyip gönül işinde vebal almam.
Ama fakesin ve olay tam da bahsettiğim gibi. Bahsedilen kız arkadaşsın sen.
yazııııkkkkkkkkkkkkk.kıyamam ama..ortalamanin cok ustune evde her isi kendileri yaparak, cimrilikle gelmisler zannedersem
bunu okutmayorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli
Aynen haklısınız. Oğlunuz mesela benimle evlenmek istese annemler vermez.neden vermez ? Bize uyum saglayamazsiniz yüksek lisans mezunu annemle yine saygın mesleği olan (baya saygın öyle böyle değil önünü alamıyoruz o derece saygın ) babam sizle nasıl dünür olsun ? Seviye tutmuyor ki. Siz şimdi yok söz yok nisan yok oğlusum diyeceksiniz. Annem yargı paketi hakkında konuşmak isteyecek.cunku biz aşırı elitiz. Kızla Oğlunuz ayrılırsa bir şekilde bana denk gelmesin Oğlunuz elitligimizle ,beyaz turklugumuzle, jakoben oligarsik despotlugumuzla ezeriz sizi. Aile seviyemizi düşürmeyin lütfen.safkan genlerimiz bozulmamali. Ya herkese ekonomik yapısına göre damga filan vursalar da ona göre seçim yapabilsek
yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli
yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli
Tam Semra kaynana.yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?