oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

nasıl mantıklı karar verebilir 21yaşında başladıığı ilişki daha çocuk yaştaydı çok gençti kız şuan 21 yaşında zaten kız daha da cahil yaşta.

neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi

Bu konuda katiliyorum size ben, nisanli olsalar bile cok yuzgoz olmamaktan yanayim ben. Nisanli olup da bozan , evlenmeyen ciftler var ; yani %100 kesinlikle gelinim olmadigi surece neden el kiziyla muhattap olayim ?

Kaldi ki sevgili bence de bir sey degil, yarin obur gun ayrilabilirler sonucta, evime neden davet edeyim?

Bence konu sahibinin psikolojisi bozuk. Oglunu paylasamayacak derecede ona düşkün. Vah ki bu aileye gelin gelecek olana. Konu Sahibi kendi iyiliginiz icin bir uzmandan yardim alin boyle devam ederse herkese basta da kendinize hayatı zehir edeceksiniz.

nasıl mantıklı karar verebilir 21yaşında başladıığı ilişki daha çocuk yaştaydı çok gençti kız şuan 21 yaşında zaten kız daha da cahil yaşta.

20 yaşında evlenenler var, tasvip etmiyorum tabi ama var. 24 yaşında ev geçindiren beğenmediğiniz MEMURLAR var.. 24 yaşında baba olanlar var... 24 yaşında Doktora yapan adamlar var.. Var da var.. Ama sizin oğlunuz minicik ve cahil evet.

Bu sekilde oglunuzu nasil evlendireceksiniz acaba herhalde girer aralarina yatarsiniz.. bildigin eskilerde kalan kaynana tipi.. allah o kizin yardimcisi olsun

AHA BENİM KAYNANA GELMİŞ HOŞGELDİN KISKANÇ HASET KÜÇÜK DAGLARI KENDİ YARATMŞ KENDİNİ BEGENMİŞ KAYNANACIM YAZIK YAZIK SİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR SİZ KİM OLUYORSUNUZ YOK MEMUR KIZIYMIŞ YOK ZENGİNMİŞ SULTAN SÜLEYMAN BİLE ÖLDÜGÜMDE ELİMİ TAPUTUN DIŞINA SALLANDIRINDA İNSANLAR ANLASINLAR HİÇ BİRŞEY GÖTÜRMEDİGİMİ DİE BU SÖZLERİ KAYNANAYA SÖYLEMEK İSTERDİM AMA GÖRÜŞMÜYORUM ÇOK RAHATIM OGLU KOYNUMDA SENİN GİBİ ANASI OLDUGU İİÇİNDE 2 HAFTADA BİR GİDİYOR GÖRMEYE YANLIZ KALIRSIN BÖYLE GİDERSEN...

amma dolmuşsun kız
oh ağzına sağlık döktürün kaynanadan çekenler

ama sen aşmışsın, dehasın değil mi

Just yorumlarimi oku bak benden de beter kaynana olur degil mi

Cidden bir anda konu sahibesi hatuna empati hiseetim, kizla kesinlikle duygusal bir bagim olusmadi burdaki herkesin aksine Ne dersin oglum olunca ben de Semra kaynana olacak miyim?

Gelinlere gün doğdu.. Dökün içinizi dökün
Ne iyi ettin de konu açtın teyze

Y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…