inanmak istemıyor çünkü .
neden tanışmak için davet edeyim evime? 3sene boyunca bir bayram mesajı bile atmamış doğum günümü bile kutlamamış bir insan. ve dediğim gbi oğlumla arasında resmi bir ilişki yok sadece sevgilisi
nasıl mantıklı karar verebilir 21yaşında başladıığı ilişki daha çocuk yaştaydı çok gençti kız şuan 21 yaşında zaten kız daha da cahil yaşta.
bak yemek yapmayı, ev temızlemeyı bıle öğretmıssın
gitti emekler :d gelıne yarayacak
nasıl mantıklı karar verebilir 21yaşında başladıığı ilişki daha çocuk yaştaydı çok gençti kız şuan 21 yaşında zaten kız daha da cahil yaşta.
sevışmeyi belkı anadan üryan düşünmüş olabilir :d ama sen eskı türk filmlerindekı sevısıyoruzdan bahsedıyorsun dimi :dDaha 3 yıllık bir ilişki için beni dinlemiyor diye bahsettiğinden olsa gerek.. 3 yıl sevişmek için kısa bir süre demek ki onun için..
ay kızın başını yakma. tövbe de lütfen : )Bari dur beddua edeyim
"Umuyorum o kızla evlenir oğlun"
Ayyy inanamiyorum olabilir anne kalpten gidicek ya yazik kadinaya evlenince sevişirlerse
ya oğluşunu kirletirse
yazık hizmetçileri yokmuymuş. ıyyyyybak yemek yapmayı, ev temızlemeyı bıle öğretmıssın
gitti emekler :d gelıne yarayacak
evet evetsevışmeyi belkı anadan üryan düşünmüş olabilir :d ama sen eskı türk filmlerindekı sevısıyoruzdan bahsedıyorsun dimi :d
AHA BENİM KAYNANA GELMİŞ HOŞGELDİN KISKANÇ HASET KÜÇÜK DAGLARI KENDİ YARATMŞ KENDİNİ BEGENMİŞ KAYNANACIM YAZIK YAZIK SİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR SİZ KİM OLUYORSUNUZ YOK MEMUR KIZIYMIŞ YOK ZENGİNMİŞ SULTAN SÜLEYMAN BİLE ÖLDÜGÜMDE ELİMİ TAPUTUN DIŞINA SALLANDIRINDA İNSANLAR ANLASINLAR HİÇ BİRŞEY GÖTÜRMEDİGİMİ DİE BU SÖZLERİ KAYNANAYA SÖYLEMEK İSTERDİM AMA GÖRÜŞMÜYORUM ÇOK RAHATIM OGLU KOYNUMDA SENİN GİBİ ANASI OLDUGU İİÇİNDE 2 HAFTADA BİR GİDİYOR GÖRMEYE YANLIZ KALIRSIN BÖYLE GİDERSEN...
ama sen aşmışsın, dehasın değil mi
AHA BENİM KAYNANA GELMİŞ HOŞGELDİN KISKANÇ HASET KÜÇÜK DAGLARI KENDİ YARATMŞ KENDİNİ BEGENMİŞ KAYNANACIM YAZIK YAZIK SİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR SİZ KİM OLUYORSUNUZ YOK MEMUR KIZIYMIŞ YOK ZENGİNMİŞ SULTAN SÜLEYMAN BİLE ÖLDÜGÜMDE ELİMİ TAPUTUN DIŞINA SALLANDIRINDA İNSANLAR ANLASINLAR HİÇ BİRŞEY GÖTÜRMEDİGİMİ DİE BU SÖZLERİ KAYNANAYA SÖYLEMEK İSTERDİM AMA GÖRÜŞMÜYORUM ÇOK RAHATIM OGLU KOYNUMDA SENİN GİBİ ANASI OLDUGU İİÇİNDE 2 HAFTADA BİR GİDİYOR GÖRMEYE YANLIZ KALIRSIN BÖYLE GİDERSEN...
Aynen haklısınız. Oğlunuz mesela benimle evlenmek istese annemler vermez.neden vermez ? Bize uyum saglayamazsiniz yüksek lisans mezunu annemle yine saygın mesleği olan (baya saygın öyle böyle değil önünü alamıyoruz o derece saygın ) babam sizle nasıl dünür olsun ? Seviye tutmuyor ki. Siz şimdi yok söz yok nisan yok oğlusum diyeceksiniz. Annem yargı paketi hakkında konuşmak isteyecek.cunku biz aşırı elitiz. Kızla Oğlunuz ayrılırsa bir şekilde bana denk gelmesin Oğlunuz elitligimizle ,beyaz turklugumuzle, jakoben oligarsik despotlugumuzla ezeriz sizi. Aile seviyemizi düşürmeyin lütfen.safkan genlerimiz bozulmamali. Ya herkese ekonomik yapısına göre damga filan vursalar da ona göre seçim yapabilsek[/QUOTE. Yani katılıyorum sonradan görme galiba
baksana bırlıkte iş yaptıklarına göreyazık hizmetçileri yokmuymuş. ıyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?