• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
oğlunuz tek çocukmu?

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
sizde bir memur kızı olabilirdiniz yada memur ile evlenebilirdiniz.

Kizla uyusmasalar neden devam etsinler ki? Bu kiz sizin oglunuzu annen soyle boyle yapiyor diye doldursa haklisiniz diyecegim de hakli hicbir tarafiniz yok. Bir genc kizi daha dogrusu oglunuzu kiskanmaktan ote degil durumunuz. Ayrica memur cocugu olmasi size neden bu kadar dokunuyor? Memurlar da cok sukur fakir degillerdir. Yazik o kiza insallah oglunuzla ayrilirlar da sizin gibi bir kayinvalidesi olmaz. Yoksa oglusum oglusum diye gezinen kiskanc bir kayinvalideden cekecegi var...
neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değil

aaa pardon 24 yasindaymis birde, bende yanlis aklimda kalmis.
Siz oglunuzla gelecekte ne planlariniz vardiki ? Cok merak ettim ?

Pek inandırıcı gelmedin.gercek olsan bile oğluna değil kıza yazık olur.

Oglunuz 23 yasinda artik birakin özgürce kararlarini versin.
Ve bundan sonra odak nokta siz olmayacaksiniz, bunada yavas yavas alisin, cünkü oglunuz büyüdü özgürce istedigini yapmaya hakki var.
Bu arada sizin iliskiniz nasil babasiyla ? Esiniz yasiyormu ? Neden esinizle ilgilenmiyorsunuz ?
esim yasıyor allaha bin sükür onunla da ilgileniyorum

Aman konunun dili değişik hani filmlerde olur ya ülkenin en iyi okullarında filan değişk... ne yapalım her anne birgün böyle olacak boşver

Ya bu nasıl bir düşüncedir anlamıyorum
Yazmayayım dedim tutamadım kendimi..
Konu inanılacak gibi değil gerçekten ama eğer öyleyse.
Bir anne bu kadar kıskanç bencil olabilir mi ki
Ve siz böyle düşüncede bir insansanız
O kızın yerinde olsam su an oglunuzdan ayrılırdım..
Size gelin gelecek kişiye Allah Sabır Versin.

oğlumu bu kadar etki altına alması her sözünü dinletmesi sorun değilmi sizce
ne güzel işte lafını dinlemesi.. demekki evlendiklerinde mutlu yuvaları olacak bu açıdan düşünseniz.öyle olsun istemezmisiniz?

Siz oğlunuzla aranızdaki ilişkinin nasıl sağlıksız olduğundan haberdar mısınız acaba ? Siz nasıl sevgilisi ile kendinizi yarıştırıyorsunuz ? Siz oğlunuza saygı duymuyorsunuz onu bir yetişkin erkek olarak görmüyorsunuz nasıl ondan saygı bekliyorsunuz ? Benim de oğlum var benim en korktuğum şey ileride anne delisi anne kuzusu olması bu yüzden daha şimdiden düşünüyorum nasıl önlemler alabileceğimi, yetişkin erkek ya da kadın farketmez ana babalarının ağızlarının içine bakan insanlardan hiç hoşlanmam ben, peşinen söyleyeyim kaynanam yok kaynana yüzü görmedim haliyle kaynanadan yana bir derdim yok

Iyi bir anne olduğunuza eminmisiniz? Verende allah alanda herkese böyle tepeden bakarsanız birgün kendinizi yerlerde bulursunuz.oglunuza söylediği kelimede hak vermemek mümkün değil. Şaka gibisiniz. Allah sizin gelininiz olacak kizcagiza sabır versin

Ya bu nasıl bir düşüncedir anlamıyorum
Yazmayayım dedim tutamadım kendimi..
Konu inanılacak gibi değil gerçekten ama eğer öyleyse.
Bir anne bu kadar kıskanç bencil olabilir mi ki
Ve siz böyle düşüncede bir insansanız
O kızın yerinde olsam su an oglunuzdan ayrılırdım..
Size gelin gelecek kişiye Allah Sabır Versin.
gayet iyi bir anneyim iyi bir kayınvalide olurum lakin bu kız oglumun sözlüsü bile değil?

Back
X