- 18 Aralık 2012
- 146
- 47
- 48
- 33
Bu bakış açınızın yanlışlıqını qörebilmek için anne olmaya qerek yok. bahsettiqiniz 24 yaşında koca bir adam ve kendi hayatını yönetebilir size ihtiyacı yok.anne olmadan anlamak zor bazı şeyleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bakış açınızın yanlışlıqını qörebilmek için anne olmaya qerek yok. bahsettiqiniz 24 yaşında koca bir adam ve kendi hayatını yönetebilir size ihtiyacı yok.anne olmadan anlamak zor bazı şeyleri
oğlunuz tek çocukmu?merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
"Düşmez kalkmaz bir Allah" sözünü bilir misiniz?parayla mutluluk olmaz elbet ama iki farklı aile bir arada geçim zor siz sizden çok zengin yada fakir biriyle evlenmesine izin verir misiniz çocuğunuzun
sizde bir memur kızı olabilirdiniz yada memur ile evlenebilirdiniz.merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
neden oglusum diye gezinmeyeyim 24sene ben baktım gözüm gibi ona? daha 3sene önce tanısıtıgı birini böyle hayatının ortasına koymasına benim sinirim onun dısında tabi bi gün evlenecek neden karısayım karısına ama bu kız daha sözlüsü bile değilKizla uyusmasalar neden devam etsinler ki? Bu kiz sizin oglunuzu annen soyle boyle yapiyor diye doldursa haklisiniz diyecegim de hakli hicbir tarafiniz yok. Bir genc kizi daha dogrusu oglunuzu kiskanmaktan ote degil durumunuz. Ayrica memur cocugu olmasi size neden bu kadar dokunuyor? Memurlar da cok sukur fakir degillerdir. Yazik o kiza insallah oglunuzla ayrilirlar da sizin gibi bir kayinvalidesi olmaz. Yoksa oglusum oglusum diye gezinen kiskanc bir kayinvalideden cekecegi var...
memurları küçümsemiyorum ben oğlumun biden çok zengin birisiyle evlenmesini de istemezdim dengini bulsun yetersizde bir memur kızı olabilirdiniz yada memur ile evlenebilirdiniz.
eşiniz sizi dinlemiyormu?oğlumu bu kadar etki altına alması her sözünü dinletmesi sorun değilmi sizce
fakemi bu konu.
bu nasil bir dusunce zihniyeti.memur ailenin cocuguymus.sen o memurun gotunu yala
esim yasıyor allaha bin sükür onunla da ilgileniyorumOglunuz 23 yasinda artik birakin özgürce kararlarini versin.
Ve bundan sonra odak nokta siz olmayacaksiniz, bunada yavas yavas alisin, cünkü oglunuz büyüdü özgürce istedigini yapmaya hakki var.
Bu arada sizin iliskiniz nasil babasiyla ? Esiniz yasiyormu ? Neden esinizle ilgilenmiyorsunuz ?
ne güzel işte lafını dinlemesi.. demekki evlendiklerinde mutlu yuvaları olacak bu açıdan düşünseniz.öyle olsun istemezmisiniz?oğlumu bu kadar etki altına alması her sözünü dinletmesi sorun değilmi sizce
evetoğlunuz tek çocukmu?
gayet iyi bir anneyim iyi bir kayınvalide olurum lakin bu kız oglumun sözlüsü bile değil?Ya bu nasıl bir düşüncedir anlamıyorum
Yazmayayım dedim tutamadım kendimi..
Konu inanılacak gibi değil gerçekten ama eğer öyleyse.
Bir anne bu kadar kıskanç bencil olabilir mi ki
Ve siz böyle düşüncede bir insansanız
O kızın yerinde olsam su an oglunuzdan ayrılırdım..
Size gelin gelecek kişiye Allah Sabır Versin.