- 30 Ekim 2013
- 20.373
- 57.018
- 798
Emin ol oyledir sevgilisinide Allah kurtarsinOglu ana kuzusu degil tatlim o yuzden kiziyor ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin ol oyledir sevgilisinide Allah kurtarsinOglu ana kuzusu degil tatlim o yuzden kiziyor ya :)
İş ortaklığı mı yapcaksın yoksa oğlunu mu evlendirceksin? Paranın ne önemi var bukadar evlilikte anlayamadım..Ne diyorsunuz siz ya kendinizdemisiniz Allahaşkına yoksa dalgamı geçiyorsunuz gece gece bizle..İyi anneyim havalarından çıkın siz bi oglunu sevdiği insandan kıskanan,sırf maddi gücü sizin gibi yüksek değil diye ayırmaya çalışan bir anne iyi bir anne olamaz benim gözümde!biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
fark ne paramı. bu kadarmı materyalistsiniz ya. nerede insanlık.biz zenginiz onlar fakir demedim tek tek cevap vermekten yoruldum artık. allah o kızın da gönlüne göre versn fakat ben durumu bize daha yakın olan bir aileyi tercih ederdim şimdi ogluma tozpembe her sey ama evlenip ele karıstıgında iki aile arasında farkı görecek ve mutsuz olacak bir anne olarak benim bunları dusunmem gerek herseyi de gectim benim anneligime laf atmışsınız ben iyi bir anneyim hiçbir anne oğlunun başka bi kızın sözünü dinlediğini görmek istemez
anlamıştım.. ozaman hepinizin işi çok zor.yazık oğlanı bir o yana bir bu yana çekeleyip duracaksınız.gelin adayıda oğlunuzda bizaman sonra fazla ilgiden sıkılacaklar.çünkü tek çocuk ve ilginiz hep oğlunuzun üzerinde olduğu için anlaşmazlıklar çıkacaktır.bence gençleri çok sıkmayın oğlunuz yine sizin oğlunuz evlense çoluk çocuğa karışsa bile.oğlunuzun hayatına giren kızlardan bukadar korkmayın,rekabet içinede girmeyin.sizin yeriniz ayrı siz annesiniz gereksiz kıskançlık yapmayın. oğlunuzu bu şekil kendinizden soğutursunuz.
benim gibi düşünen ve öneri verecek anneler yorum yazarsa sevinirim herkese tek tek açıklamak zor oluyor klavyede hızlı yazamıyorum zaten
Onun sözünü dinlerken sıkıntı yoktu ki..
Kadın böyle olacağını ne bilsin..![]()
Aynı şeyleri dusunuyorum kiz insallah Allahin sevdiği kuludur da bu aileye gelin gelmez :)Emin ol oyledir sevgilisinide Allah kurtarsin![]()
Kızla tanışmamış bile, haklı çocuk bu anneyle nasıl tanıştırsın kiDurumunuz ortalamanın üstünde de kafa eski.2-3 mesajdır 'Ama sözlüsü bile değil' demişsiniz de. 3 yıllık birliktelik var, sözlülük nedir ya?
sanmıyorumBuraya bir derdim var diye yazmışsınız. Hem tek tek cevap vermekten yoruluyorsunuz hem de sizinle aynı fikirde olunmadığı için şikayet ediyorsunuz.
Söylemek istediğim bir başka konu oğlunuz ve kız arkadaşı sevişiyordur, bu gerçeği de kabullenin...
sanmıyorum
Siz tam bir kaynanasınız.merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
hayırlı ve kalbi tertemiz kv. lerde.allah hayırlı evlatlar nasip ederken bize, hayırlı evladın kıymetını bılmeyı de nasip etsın inşallah..