• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

O kızın yerinde olsam düşüncelerindende haberim olsa ahhhh oğluşunu daha fazla kendime bağlamak için ne gerekiyorsa yapardım:KK53:istisnasız ne gerekiyorsa yani
böyle aşkın ızdırabına deyip
oğlanı ardıma bakmadan bırakıp giderdım :d 10 kaynanaya bedel konu sahıbı bence :d
kaynana var, kaynana var :d

Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda
Tebrik ederim foyası ortaya çıkmış kadının..

Hani tek çocuk olduğu için kendime bağlı yetiştirdim demişsiniz ya,
öyle anlaşılıyor ki yetiştirmişsiniz ama kendinize bağlayamamışsınız maalesef.

Siz on lisans mezunu, calismayan bir kadinmissiniz profilinize gore. E nasil zengin oldunuz?
Zengin koca mi buldunuz, yoksa babaniz mi zengindi?

Narpol yasimiz asagi yukari aynidir diye düsünüyorum. Simdi sana cok üzücü birsey anlatacagim, yillar önce cok sevdigim birisi vardi ve oda beni seviyordu ama annesi istemedi, zira ben doguluyum diye, oysaki evlenseydik Almanya`ya gelecekti ve tabi gerisini Allah Bilir ama güzel bir hayatimiz olurdu diye düsünüyorum.
Gel zaman git zaman bu sevdigim cocuk bir gün birisine borc vermis almaya giderken öldürülüyor. Öldürende en yakin arkadasi ( hatta gazetelere bile cikti bu olay ), yani sunu demek istiyorum, hersey hayirli olsun be güzelim bu Kadar ön yargili olmamak lazim.
Ne oldu ? Ben dishekimiyim, is yerim var, mutluyum esimle ama ne yazikki o öldü....kimin yüzünden oglunu cok seven ve bana layik görmeyen annesi yüzünden...

anam da babam da memur tüh gitti gül gibi kaynana :cry:
Bebegim bu teyze seni ne yapsin allah askina ya haha memurdun sanirim anan babanda memurmus siz zengin misiniz teyze seni ne yapsin ezikler durur artik haha:KK53:

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Okuduklarima inanamiyorum, acaba sizin esinizin anneside sizin icin bunlari dusunmus mudur?
Madem oglunuzu en iyi okullarda okuttunuz NE istediyse aldiniz, sevdigi kizida alin gitsin. Hem ne demekmis maddi olarak ucurumlar var, ayyy tahammul edemiyorum boylesine.

Bu arada oglunuz dogru soylemis, zihniyet cok yanlis. Sizin gibi kv ler yuzunden burda yuzlerce kadin konu acip, gecelerini uykusuz geciriyor. Birazda siz aglayin!

Hahay benim eşek sıpası şimdiden aşık olduda ben varken Cerenimi anneyimi seviyorsun diyorlar anneyi diyor. Ben ortamda yoksam Cereni diyor.

Bir unutmadı şu kızı sinir oluyorum. Kızı görünce elimi bırakıp kıza koşmak için resmen savaş verip yerlere yatıyor.

Not :benim sıpa 3 Ceren 15 yaşında :KK70:

Ben de memur kızıyım ama vip de ucuyoruz babamla genelde :) babam gecerken insanlar onunu ilikliyo hani...

Bir memur terfi edip en üst mertebeye gelebilir. Dolayisiyla kazanci da artar.

Ama bireysel işler batabilir ne duruma düşeceğinizi kimse bilemez.

Babamin 3 arabasi var esimin yok.
Babam aylik 12 binlira kazaniyor.
Babamin evi var biz kirada oturuyoruz.
Babam bana araba aldi esim alamiyor.

Ama biz hic uyumsuzluk yaşamadik maddi anlamda. Ailem de hicbir zaman sorun etmedi. Ki erkeğin durumu daha onemlidir yuva kurarken

Bilmem anlatabildim mi kaf dagindaki hanim?

Hahay benim eşek sıpası şimdiden aşık olduda ben varken Cerenimi anneyimi seviyorsun diyorlar anneyi diyor. Ben ortamda yoksam Cereni diyor.

Bir unutmadı şu kızı sinir oluyorum. Kızı görünce elimi bırakıp kıza koşmak için resmen savaş verip yerlere yatıyor.

Not :benim sıpa 3 Ceren 15 yaşında :KK70:
geçmiş olsun sana da annesi :))

Back
X