- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle aşkın ızdırabına deyipO kızın yerinde olsam düşüncelerindende haberim olsa ahhhh oğluşunu daha fazla kendime bağlamak için ne gerekiyorsa yapardımistisnasız ne gerekiyorsa yani
Tebrik ederim foyası ortaya çıkmış kadının..Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda
kesinlikle.. bence iyi niyetinden.. KK gelinleri biraz içini döksün istemiştir..bu da bi ihtimal ama bence cani sikilan biri kk kadinlarinin neye tepki verdiklerini biliyo ki boyle bi konu acmis diye dusunuyorum![]()
Kocadan zengindir :)Siz on lisans mezunu, calismayan bir kadinmissiniz profilinize gore. E nasil zengin oldunuz?
Zengin koca mi buldunuz, yoksa babaniz mi verdi?
Bebegim bu teyze seni ne yapsin allah askina ya haha memurdun sanirim anan babanda memurmus siz zengin misiniz teyze seni ne yapsin ezikler durur artik hahaanam da babam da memur tüh gitti gül gibi kaynana![]()
Maddi durumunuz iyi mi malum kriterler arasındaBen oglunuza talibim .
Okuduklarima inanamiyorum, acaba sizin esinizin anneside sizin icin bunlari dusunmus mudur?merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Alacağım inşallah her gün bi tablet kaynana kahri çekiyorum kadın erkenden beni yetistirdi ki evlenınce savasimiz denk devam etsinAllah sabir versin canim sen bu oglani almakta kararli misin? O kadin daha cok canini sikacaga benziyor...
olmadı buanam da babam da memur tüh gitti gül gibi kaynana![]()
Valla kadının yanında dura dura bende bu işleri kaptimVuvvv çok akıllıca![]()
Ooooo. Biz de türkiyenin en iyi okullarında okuduk. Burslu olmadan hemde .Hahahaha şu an çok mutluyum ilk kez burssuzlugumla hava atabiliyorumMaddi durumunuz iyi mi malum kriterler arasında![]()
geçmiş olsun sana da annesi :))Hahay benim eşek sıpası şimdiden aşık olduda ben varken Cerenimi anneyimi seviyorsun diyorlar anneyi diyor. Ben ortamda yoksam Cereni diyor.
Bir unutmadı şu kızı sinir oluyorum. Kızı görünce elimi bırakıp kıza koşmak için resmen savaş verip yerlere yatıyor.
Not :benim sıpa 3 Ceren 15 yaşında![]()