- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay küçük çapkınHahay benim eşek sıpası şimdiden aşık olduda ben varken Cerenimi anneyimi seviyorsun diyorlar anneyi diyor. Ben ortamda yoksam Cereni diyor.
Bir unutmadı şu kızı sinir oluyorum. Kızı görünce elimi bırakıp kıza koşmak için resmen savaş verip yerlere yatıyor.
Not :benim sıpa 3 Ceren 15 yaşında![]()
:) Sağol canim aslında kadın beni gaza getiriyor artik inşallah oglani arada harcamayiz bilmiyorum.Benim annem kayinvalideden cok cekti hala da cekiyor. Bu yuzden ben senin kadar cesur olamazdim arkama bakmadan kacardim. Bir kez daha takdir ettim seni :)
Benim yerime de eliniiii öppp amcaninn =) ben bugun bi öpmeye taktım ama =D tamamen sana özel bi durum :*Konu sahibi konuyu terk etti... Oğluna okutacağı mesajı buldu ya burda durmasa da olur.. Kv ile dertli gelinler içini döksün.. Ben de yarın gideyim de memur emeklisi babama kocaman bir sarılayım...
Benim yerime de eliniiii öppp amcaninn =) ben bugun bi öpmeye taktım ama =D tamamen sana özel bi durum :*
Beter beter bende 17 yaşinda elti var kovası asker bunlar beraber oturuyo köyde hafta sekiz onlar dokuz burdalar...ben ağustosta düşük yaptım kürtaj oldum eltinin kocası izne gelmiş seçim zamanıydı..bir geçmiş olsuna gelmediler birde müsaitseniz gelcez dediler aradık kaç kez cepten açmadılar.meğer insana düşamanı yapar bunu benim kötü günümde o kacasıyla motorsiklet tepelerinde gezmeler falan...şimdi hoşgeldin falan demiyorum bizede gel demiyorum geçen kaynana onu diyo bana neymiş ben hoşgeldin bizede gel diyeymişim..bende demem demicem dedim bana yapılanı unutmadım dedim...onun iki hakkı kaldı dedim...onlarıda doldursun bak gör nasil dövcem onu dedim...kız akrabası kaynanamın annesiyle kızın dedesi kardeşmiş...o istedi kaçırttı oğluna bu kızı..senın kaynanan bu şekilde mi? böyle degılse
sevmesen de şükret
bak neler var :d
supersinbence sen o memur cocugu olan kizsin, konuyu da kv adayina sovdurmek icin actin :)
aaa gerçekten varmı öyle tipler şok oldum şaka gibi. belki ruhsal salığı falan bozukturYazdığınızı görünce eski bi komşumuz aklıma geldi. Kadın 28 yaşındaki oğluyla komşu gezmelerine, günlere falan gidiyodu.Acayip rezil bi durumdu bazen benim kadın kadına oturup sohbet etme niyetiyle gittiğim bir komşuma çat diye gelirlerdi fazla oturmaz kalkardım.. Cidden çok rezil bi durumdu. Kız falan aramıyolardı, çocuğun akli dengesi de yerindeydi güya kadın istemiyomuş oğlan diyomuş anne ben de geliyim diye
Çalşmıyodu da
Allah akıl fikir versin
![]()
Kurban olsunlar onlar memurlara beKonu sahibi konuyu terk etti... Oğluna okutacağı mesajı buldu ya burda durmasa da olur.. Kv ile dertli gelinler içini döksün.. Ben de yarın gideyim de memur emeklisi babama kocaman bir sarılayım...
Oğlum kız çocuğu gibi ev işlerindede bana yardım eder oğluşum oğluşum diyip duruyor ya gözümün önünde canlandı konu sahibiyle oğluşuogluşunuzu mutsuz etmek istiyosaniz hic durmayin, bu yolda bu kafayla devam edin.. o kizin canini yakarsiniz belki ama olan OGLUŞA da olur, bilin..
tatlilikla yasamak varken, bi guzel nefrer ettirin kendinizden, ohh super..
Konu sahibi konuyu terk etti... Oğluna okutacağı mesajı buldu ya burda durmasa da olur.. Kv ile dertli gelinler içini döksün.. Ben de yarın gideyim de memur emeklisi babama kocaman bir sarılayım.o çok paralar verip en güzel okullarda okutmuş ya o oğlunu eğitende bir memur bunu bir düşünse zengin öğretmen bulurdu oluşuna artık:))
Allah ogluna ve gelinine yardim etsin teyzecim.. senin gibi kaynanalar yuzunden biz yuvalarimizda huzursuzuz.. oglunu buyutmen okutman tipki bizim ailelerimiz gibi en asli goreviniz zaten. Sukur edinki rabbim rizkinizi bol vermis durumunuz iyiymis.. memur kizi diye kucumsediginiz kizinda rizkini veren allah.. ayrica dusmez kalkmazda allahtir.. yazdiklarinizi gorunce uzuldum evladiniz ve o kiz adina.. annelik adi altinda siz bu genclere cok cektireceksiniz belliki. Yapmayin etmeyin... namuslu hanim hatun, oglunuzu seven saygili bi kizsa daha ne bekliyorsunuz..birakin oglunuz mutlu olsun.. destek olunn kaynana degil anne olun..ama lutfen toparlanin bi an once..merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
ay orada bir ironi yaptığımın farkındasınız ne polemik hareketlere giriyorsunuz ki şimdi.
ne kadar çirkin değil mi