• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

yaa şu kızcağız aslında bilse kv ne hissediyor, tahminim kendiliğinden ayrılır bu çocuktan

Allah şimdiden kıza ve oğlunuza sabır versin :KK20:siz gerçek misiniz

[QUOTEkaynimdagmru, post: 38188134, member: 562260"]aaa gerçekten varmı öyle tipler şok oldum şaka gibi. belki ruhsal salığı falan bozuktur[/QUOTE]
Benim kaynimda ayniydi... kv yetistirme tarziyla alakali bnce.. biz kiz olmamiza ragmen annmke konukmsu gezmezdik valla

:D

Sonra kız ilerde evlendiklerinde bdv de konu açar... kv den dert yanar.. yine biz düşeriz peşine akıl vermeye
O kızın kaynana derdi olacağını sanmam. Cünkü oğlu akıllı başlı biri baksanıza

Niye ayrılsın inadına oğlanı alsın yanına:D:KK70::KK70:
e oda olabilir tabide hani maazallah kahvaltıda yağlı ballı ekmek sürücem oğluşuma alışverişte kıyafetlerini ben beğencem falan der, ayyy hiç uğraşılmaz inanki.
gerçi teyzem rahat olsun evlenince ilk aylarda analarına daha merhametli oluyo erkekler anacım karı köylü oldu demesin diye:KK70:

O kızın kaynana derdi olacağını sanmam. Cünkü oğlu akıllı başlı biri baksanıza
Evet, annesine hastasın sen demiş... Ama kadın yine de rahat bırakmaz... Onlar iyi oldukça hırslanır gibi duruyor. Oğlum güzünü açsııınnn...

Hey gidi günler eskiden memurluk ne kadar muhimdi kimse memur olmayana kız vermezdi şimdi o memurun kızına oğluş yok:KK53::KK53:
aaa öyle demeyin lütfen en iyi okullarda okutmuş, memur kızları içinmi okuttu:)):KK70:
ya arkadaş ben anlamadım en iyi okullarda eli ekmek tutsun diye okutulur ama demekki iyi okullardan kız bulsun diye okutulmuş. ödeyeceksin bedelini leeen :)))):KK70:

Kızla uyuşamayan oğlunuz değil sizsiniz. Şimdiden ortada bir şey yokken kayınvalidelik yapmaya başlamışsınız o kızcağızın vay haline.

aaa öyle demeyin lütfen en iyi okullarda okutmuş, memur kızları içinmi okuttu:)):KK70:
ya arkadaş ben anlamadım en iyi okullarda eli ekmek tutsun diye okutulur ama demekki iyi okullardan kız bulsun diye okutulmuş. ödeyeceksin bedelini leeen :)))):KK70:
Ayrı dünyaların insanları onlar :KK30: Biri fabrikatör Kenan Beyin oğlu diğeri memur kızı Ayşecikgil:KK70::KK70:

Yine bir tez mi uyguluyor biri yoksa gerçek mi bu kişi:KK57::KK57::KK57:

Oğlunuzu takdir ettim yaşına ve size rağmen aldığı kararların arkasında durabilecek bir karaktere sahip işallah yarın öbür gün benim oğlumunda böyle sağlam bir karateri olabilir.

Kız gibi yetiştirdiniz ve şimdi başka bir kızın sözlerini dinlemesi zorunuza gidiyor öyle mi ne yapsaydı çocuk siz kız gibi yetiştirdiniz diye pala bıyıklıbir kalantör mü bulsaydı hatrınız için :KK70:

Birde rumuzunuz niye bana ufaklar için olan ağrı kesici calpolu hatırlattı acaba eğer onu düşünerek bu rumuzu seçtiyseniz 24 yaşındaki bir delikanlıyı calpol kesmez artk:KK30::KK30::KK30:

Ben bu değerli oğluşu çok merak ettm
Bu kadar arkasını kolladık yahuu

Yine bir tez mi uyguluyor biri yoksa gerçek mi bu kişi:KK57::KK57::KK57:

Oğlunuzu takdir ettim yaşına ve size rağmen aldığı kararların arkasında durabilecek bir karaktere sahip işallah yarın öbür gün benim oğlumunda böyle sağlam bir karateri olabilir.

Kız gibi yetiştirdiniz ve şimdi başka bir kızın sözlerini dinlemesi zorunuza gidiyor öyle mi ne yapsaydı çocuk siz kız gibi yetiştirdiniz diye pala bıyıklıbir kalantör mü bulsaydı hatrınız için :KK70:

Birde rumuzunuz niye bana ufaklar için olan ağrı kesici calpolu hatırlattı acaba eğer onu düşünerek bu rumuzu seçtiyseniz 24 yaşındaki bir delikanlıyı calpol kesmez artk:KK30::KK30::KK30:

Tam pala bıyıklı kısmına takılıyordum ki :))) calpol nasıl bir tespittir :) süper

Back
X