• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum
Kendî kendinize kararda vermişsiniz bu nasil bir bencillik oğlunuzu hiçmi sevmediniz ayrılırsa ne durumda olacağı hiçmi umurunuzda değil benim oğlum 25 yaşında tek çocuk ben ona kıymam

Oglun bu kadar kıymetli olursa, yarın bir gün sen de yakasına yapısır mısın o kızdan ayrılacaksın diye merak ettim : )
Yok canım ne münasebet tamam evlat benimde kalbi de benim değil ya hem ben bu dünyaya kazık mı çakacağım ki oğlum tabi ki kendine bir hayat kuracak bana düşen mümkün olduğunca yanında yer almak olur daha ötesi olamaz. Benim oğlum oğluşçu bir babaanne yüzünden babasız büyüyor çünkü !!!!

Saygıdeğer bayan kaynana calpol yaşın verdiği bir ağırlık bir rahavet çöküntüsüyle uykuya daldı sanırım:KK70::KK70::KK70:

Kizlar kadincaz korkmus tek evladi herhalde, malum neler oluyor neler .........
kizla bir tanissaniz kötü düsünmeyin ........anne olan o kaybetme acisini bilir cocuk kolay yetistirilmiyor rabbim herkesin evladina hayirli yazilar yazssin

Bu olayda 3 tarafda haksız...
Oğul kendisini büyütmüş,beslemiş,bu yaşa getirmiş Annesini ne olursa olsun hiçe saymamalıydı..Anne rızasını almak da gerekir.

Hanım kızımız, kendini dünyanın merkezi sanıp,oğlanı etkide bırakıp Annesinin de tepkisini çekmemeliydi..Birliktelik,güzel bir gelecek istiyorsa kv adayı ile iyi ve saygılı bir iletişimde olabilirdi...

Oğlan Annesi, oğluna güvenmeli,doğruları kadar yanlışlarıda olabileceğini düşünüp kendi kararlarına saygı duymalıydı,baskıcı olmamalıydı..oğlanı kendi haline bırakabilmeli baskı,otorite,inat gerçekleri ve doğruları belki de görmesine engel olabilir..

3 taraf da hatalı yanaşıyor,durum sıkıntılı...

Bu konu saka olmalı. Zira sizin gibi bır kaynana yüzünden gençliğim cehennem çukurunda gecti. Acaba siz o kızın yerinde olsaydınız ne yapardınız? Buraya konu açıp ayy kaynanam cok kıskanç bencil sevgilimle aramı acıyor diye feryat ederdiniz. Bırakın cocuklarınızın yakasını. Bırakın bata çıka hayatı öğrensinler. Unutmayın ömür boyu siz yanında olamicaksiniz...

Bu olayda 3 tarafda haksız...
Oğul kendisini büyütmüş,beslemiş,bu yaşa getirmiş Annesini ne olursa olsun hiçe saymamalıydı..Anne rızasını almak da gerekir.

Hanım kızımız, kendini dünyanın merkezi sanıp,oğlanı etkide bırakıp Annesinin de tepkisini çekmemeliydi..Birliktelik,güzel bir gelecek istiyorsa kv adayı ile iyi ve saygılı bir iletişimde olabilirdi...

Oğlan Annesi, oğluna güvenmeli,doğruları kadar yanlışlarıda olabileceğini düşünüp kendi kararlarına saygı duymalıydı,baskıcı olmamalıydı..oğlanı kendi haline bırakabilmeli baskı,otorite,inat gerçekleri ve doğruları belki de görmesine engel olabilir..

3 taraf da hatalı yanaşıyor,durum sıkıntılı...

Ya kız ne yapsaydı teyzeciğim allahın emri peygamberin kavliyle oğlunuzla azıcık gezip tozup sevgili olacağım mı deseydi :KK49:

Back
X