- 8 Aralık 2014
- 3
- 5
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ne münasebet tamam evlat benimde kalbi de benim değil ya hem ben bu dünyaya kazık mı çakacağım ki oğlum tabi ki kendine bir hayat kuracak bana düşen mümkün olduğunca yanında yer almak olur daha ötesi olamaz. Benim oğlum oğluşçu bir babaanne yüzünden babasız büyüyor çünkü !!!!Oglun bu kadar kıymetli olursa, yarın bir gün sen de yakasına yapısır mısın o kızdan ayrılacaksın diye merak ettim : )
Eeeeeee ne de olsa ortak sorunumuzNe dolmuşuz be teyze yattı biz ayaktayız hala![]()
Teyze umduğunu bulamadı artık kendi başına ayırcak oğluşunuEeeeeee ne de olsa ortak sorunumuz![]()
Ya şu oğluş lafı ne kıl sinir bir laftırTeyze umduğunu bulamadı artık kendi başına ayırcak oğluşunu![]()
Konu sahibine yani dimiSizin gibilere akıl fikir diliyorum
Ay evet ya banada sinir geldi okurken ama biyandanda gülme tuttuYa şu oğluş lafı ne kıl sinir bir laftır24 yaşındaki oğluş
![]()
Ay tabi ki kız deli misinKonu sahibine yani dimi
![]()
Vallahi ilk önce bir 30 sn kadar baktım kaldım ekranaAy tabi ki kız deli misin![]()
Bu olayda 3 tarafda haksız...
Oğul kendisini büyütmüş,beslemiş,bu yaşa getirmiş Annesini ne olursa olsun hiçe saymamalıydı..Anne rızasını almak da gerekir.
Hanım kızımız, kendini dünyanın merkezi sanıp,oğlanı etkide bırakıp Annesinin de tepkisini çekmemeliydi..Birliktelik,güzel bir gelecek istiyorsa kv adayı ile iyi ve saygılı bir iletişimde olabilirdi...
Oğlan Annesi, oğluna güvenmeli,doğruları kadar yanlışlarıda olabileceğini düşünüp kendi kararlarına saygı duymalıydı,baskıcı olmamalıydı..oğlanı kendi haline bırakabilmeli baskı,otorite,inat gerçekleri ve doğruları belki de görmesine engel olabilir..
3 taraf da hatalı yanaşıyor,durum sıkıntılı...