Sivilceli Ciltler Oğlumun sivilceleri kısa sürede geçti bir bakın

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sultannn34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
92
4
86
İstanbul
Merhaba hanımlar size yardımcı olmak için yazıyorum benim oğlum var 17 yaşında yüzünde sanırsam aşırı yağlanmadan dolayı sivilce çıktı öncelikle Salvolin salyangoz kremi var onu aldık,onun faydalı olduğunu söyluyordu ama malum hava çok sıcak ve oğlum staj yapıyor yüzünden eriyordu sonra eczaneden bir karışım aldık,çok faydasını gördü pamuğa sürüp yüzüne sürüyor kısa bir süre içinde cildi yakıyor ve yakması lazım eğer ki yakmazsa oğlum kendi faydası olmayacağını söyledi,kısa bir süre içinde sivilceleri neredeyse tamamen geçirdi ama şuan hafif izleri var.tavsiye ederim ama bence kullanmadan önce doktora bir sorun çünkü cildi yakıyor sizin cildiniz hassas olabilir zarar versin istemem amacım yardımcı olmak Allah hepinizi kurtarsın bu sorundan

Ben karışımı eczacıdan öğrenip yazayım şöyle ki biz eczaneye saf gül suyu almak için gitmiştik eczacıda bir Profesörün özel bir karışımı var demişti,bizde aldık.Sabah ve akşam pamukla sürdü dediğim gibi biraz fazla sürdü ve sürdükten sonra ciltte yanma hissi oluşturduğunu söyledi,şuanda sivilceleri çok şükür iyileşti ama izleri halen var izleri iyi gelirmi pek zannetmiyorum.En kısa zamanda karışımı öğrenip yazacağım birde birşey söyleyeyim birine fayda eden birşey diğerine etmeyebilir ama bu sizede faydalı olur inşallah

link veremiyorum ama başlığı yazayım: "Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim." buradaki karışımdan mı bahsediyorsunuz? ben bu formülün biraz değişiğini kullanıyorum şu anda 1 buçuk hafta filan oldu..önce durduk yere alnımda yanaklarımda irinli sivilceler çıktı ama şimdi hepsi iyileşiyor. karışım da şöyle:
"Asit salisik 3 gr.
Resorcine 3 gr.
Alkol (%96lık) 70 gr.
Distile su 30 gr.
Gül suyu 200 gr."

Tabi ben kağıda bu şekilde yazıp verdim ama ne derece doğru hazırladılar bilemiyorum hemen ertesi gün aldım karışımı gül suyu şişesi içerisinde. pek emin değilim ama yüzüme iyi geliyor temiz hissettiriyor

Tam olarak bilmiyorum ama zannediyorum ki karışımın içinde gülsuyu ve alkol var.Yalnız siz sade 200 gram gülsuyu yazmışınız bizim aldıklarımızın toplamı 200 gram yok sanırsam.Cildinize sürdüğünüzde yanma hissi verip sivilceler soluyor muydu?

gülsuyu fazla olduğu için yanma hissi pek olmuyor yumuşak bi his bırakıyor aksine. bi de gr hesabı olduğu için sanırım, bunların hepsi 150ml kadar tutmuş. sivilceler ilk sürünce kızarıyor ertesi gün solmuş oluyor, arada yeni sivilceler çıkıyor ama 1-2 ay kullanıp öyle karar vericem işe yarayıp yaramadığına. şimdilik umut var gibi..en azından gözenekleri sıkıştırdı ve burnumda siyah noktaların rengini hafifletti:)

Merhaba hanımlar size yardımcı olmak için yazıyorum benim oğlum var 17 yaşında yüzünde sanırsam aşırı yağlanmadan dolayı sivilce çıktı öncelikle Salvolin salyangoz kremi var onu aldık,onun faydalı olduğunu söyluyordu ama malum hava çok sıcak ve oğlum staj yapıyor yüzünden eriyordu sonra eczaneden bir karışım aldık,çok faydasını gördü pamuğa sürüp yüzüne sürüyor kısa bir süre içinde cildi yakıyor ve yakması lazım eğer ki yakmazsa oğlum kendi faydası olmayacağını söyledi,kısa bir süre içinde sivilceleri neredeyse tamamen geçirdi ama şuan hafif izleri var.tavsiye ederim ama bence kullanmadan önce doktora bir sorun çünkü cildi yakıyor sizin cildiniz hassas olabilir zarar versin istemem amacım yardımcı olmak Allah hepinizi kurtarsın bu sorundan
Yazıklar olsun 1 de 23 yaşındayım yazmışsınız yeni konu açmış laga luga konular vs amacınız nedir hanımefendi ?ayıp ayıp !

Back
X