Oğlumun sünnet mevlüdünü annemlerde yapacağım ama?

sevo_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
139
20
118
İstanbul
İyi geceler arkadaslar benim sorum,oğlumu sunnet mevludu yapcam fakat annemin evinde sizce bu garip karsılanır mı?Annemin evi buyuk benim evim kücük esimin akrabalar kalabalık degil,sizce tuhaf olur mu?
:43:

Nıye olmasın canım soranlarda acıklama yapmak ıstersen buyuk evınede daha yakıstırıyorum boyle cemıyetlerı ata evı aska oluyor dersın hem annenın evıde genısmus rahatlık varken nıye sıkıntı yapacakınkı kendıne bende yazın cemıyet yapcam oğullarıma kaynanamın evınde olcak cemıyetım ata evı cunkı

evın küçükse küçük bence kendı evınde yapmalısın üstelik daha rahat edersın

sıkınıtı olmaz canım..hem o kadar kişide üst üste oturmak istemez demi madem evin küçük...
yer mekan önemli değill maksadınız yerine ulaşsın yeter...

Kendi annesinin evinde yapan arkadaslar var mi? Bide mevlut icin fikir istiyorum, yardimci olan arkadlara tesekkur ederim

eviniz küçük olmasa da yapabilirdiniz, yapabilirsiniz. evet maalesef el alemin ağzı torba değil, büzemiyoruz bir türlü ama abes bir durum yok sizinkinde. anneniz sonuçta yardım da eder.

dip not, lütfen başkalarının düşüncelerine göre yaşamayın. her konuda siz nasıl istiyorsanız, nasıl rahat edecekseniz ona göre davranın. başkaları için yaşamayalım, sadece 1 canımız var bu hayatta.

Nerde istiyorsan orada yap. Annenin evi daha büyükse, orada yap tabi ki. Neresi saçma olabilir ki bunun?

Öyle istiyorsan öyle yap yahu kimene ki:ssz:
Sıkış tıkış oturana kadar ferah ferah yaparsınız. Amaç orda mekan değil zaten:31:

Son düzenleme:
mevlut dedin
aklıma tavuklu pilav geldi
ağzım sulandı
hiç iyi şeyler olması
Hangi ev bana daha yakında orda yap mevludu canım
bir de adresi özelden atarsın

gerçeklerden bahsetmek gerekirse evinin küçük olmasını geç insanlar kulübe kadar evlerinin önünde yapıyorlar da başka yerde yapmıyorlar. yani eleştirileri kabul etmelisin baştan.
insanlar iyi veya kötü, küçük veya büyük evi yok mu d annesinin evinde yaptı diyecekler.

baştan bunları kabul ederek kimseyi takmayıp güzelce yapacaksan bunu yap ama milletin dediği umrumda diyorsan ki bu yorumları yapacaklar o zaman vazgeç küçük de olsa kendi evinde yap derim.

hem senin istediğin olsun, hem de insanlar senin gibi düşünsün diye beklememelisin bence.

ayrıca daha önce hiç duymamıştım annesinin evinde yapan.

gerçeklerden bahsetmek gerekirse evinin küçük olmasını geç insanlar kulübe kadar evlerinin önünde yapıyorlar da başka yerde yapmıyorlar. yani eleştirileri kabul etmelisin baştan.
insanlar iyi veya kötü, küçük veya büyük evi yok mu d annesinin evinde yaptı diyecekler.

baştan bunları kabul ederek kimseyi takmayıp güzelce yapacaksan bunu yap ama milletin dediği umrumda diyorsan ki bu yorumları yapacaklar o zaman vazgeç küçük de olsa kendi evinde yap derim.

hem senin istediğin olsun, hem de insanlar senin gibi düşünsün diye beklememelisin bence.

Benim ev çok büyük bizde yapsın
tencere felan da var
tavuklu pilav var demi :37:
mesaj kutumu boş hissediyorum cessair , az önce farkettim dolu oldugunu

Son düzenleme:

Başka yerde yapılsa noluyormuş ki:44: Nesine tuhaf bakılıyo yani "ayy kendi evi var anasının evinde yapıyo cık cık" mı diyecekler.
Eğer öyleyse çok komik değil mi:27: İster bahçede yaparım, ister yer tutar orda yaparım bu günü düzenleyen benim, oğlan da benim sonuç itibariyle niyet önemli.
Tabii burada konu sahibinin kendi düşüncesine mi önemli görüyor yoksa dış seslere de çok kulak asıp canını sıkıyor mu orası önemli:31:

Başka yerde yapılsa noluyormuş ki:44: Nesine tuhaf bakılıyo yani "ayy kendi evi var anasının evinde yapıyo cık cık" mı diyecekler.
Eğer öyleyse çok komik değil mi:27: İster bahçede yaparım, ister yer tutar orda yaparım bu günü düzenleyen benim, oğlan da benim sonuç itibariyle niyet önemli.
Tabii burada konu sahibinin kendi düşüncesine mi önemli görüyor yoksa dış seslere de çok kulak asıp canını sıkıyor mu orası önemli:31:

dediğim gibi canım ben yapılacak yorumlardan bahsettim. toplum içinde yaşayan her birey toplumun görüşleri hakkında az çok bilgi sahibidir. siz farklı bir düşünce yapısına sahip olabilirsiniz ama ben genelde kendi görüşümle bağlantılı olarak bunu gözlemliyorum.

sizin dediğiniz gibi olsa keşke :)

konu sahibinin bakış açısı size yakınsa bence de bir problem yok. ama çevrenin yorumlarına ve eleştirilerine önem veriyorsa bunları göze almalı.

İnsanlar konuşmaya görsün..
Elaleme dedikodu yap de...
Mevlüde gelip,dua okuyacak adam bıdı bıdı edecekse ne anlamı kaldı..!!

Kimseleri memnun edemezsin..
Kendi evimde yapayım dersin;münasebetsizin teki çıkar küçücük evde bu kadar adam olur mu,oturamadık,kalkamadık der..
Herkes herşeyi der de der ona bakarsan...

Sen nasıl istiyorsan öyle yap,olmaz diye birşey var mı allah aşkına?
Amaç ne..
Mevlüt ve dua mı?
Tamam o zaman amaçtan şaşmayıversinler bi zahmet...

Öncelikle tesekkurler yorumun için,elalemin lafı umrumda degil desemde içim içimi yemiyor degil hani,bazen öylee bazen böyle ssadece rahat olucak benim için..

Back
X