Oğlumun sünneti

Kubratlasemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
10
9
1
36
Arkadaşlar 7 aylık bir oğlum var ve 4 ocakta 7 ay bitecek.sünnet ettirmek için sizce uygunmu?tabi bir anne olarak ben tedirginim.

Evet geç kaldık ama doktor bize 7 aylık olduktan sonra sünnet olsun dedi.bizde o yüzden yaptirmadik.ilk çocuğum ve nasıl altından kalkarım bilmiyorum..inşallah başarırım...

Evet geç kaldık ama doktor bize 7 aylık olduktan sonra sünnet olsun dedi.bizde o yüzden yaptirmadik.ilk çocuğum ve nasıl altından kalkarım bilmiyorum..inşallah başarırım...

altından kalkacak bir şey yok ki.
kesilcek alıp eve geleceksiniz. günde bir kaç kere pipiyi suyla yıkayıp doktorun verdiği kremi süreceksiniz. 1 haftaya iyileşiyor zaten. oğlun anlamayacak bile.
büyütme o kadar kaç milyon erkek var ülkede sünnetli

Hiç tedirgin olma. O kadar çabuk iyileşiyorlar ki sen bile şaşıracaksın. Bir de küçük olduğu için ne olduğunu da anlamıyor yani öyle psikolojik bir sıkıntı da olmuyor. İçim rahat olsun. Yeğenim oldu. Nasıl oldu anlamadık. O kadar rahat geçti ki süreç hiç olmamış gibi geliyor

Hiç tedirgin olma. O kadar çabuk iyileşiyorlar ki sen bile şaşıracaksın. Bir de küçük olduğu için ne olduğunu da anlamıyor yani öyle psikolojik bir sıkıntı da olmuyor. İçim rahat olsun. Yeğenim oldu. Nasıl oldu anlamadık. O kadar rahat geçti ki süreç hiç olmamış gibi geliyor

Yesinler onun kaju kadar pipisini neresini keseceklerse artik.
Saka bir yana endiselenmeyin. Zamani gelmis bencede

Hayır çok şükür kilosu güzeldi.3 kilo doğdu oğlum. Asdes valla bende bilmiyorum ufacık şeyin neyini kesecekler acaba :) :)

Geç bile kalmışsınız erkenden yaptırın kurtulsun millet ilk dogdunda yaptırıyor.

hayırlı uğurlu olsun hep güzel günlerini görün inşallah

Bir fikrim yok umarım cabucak iyileşir

Ya 1 yaşına kadar ya da 6 yaş sonrası deniyor.
Ben 6 yaşı bekliyorum.
Yenidogan sünneti yaptiracaktim ama gorustugüm doktorlar erken olmasının yararı olmadığını, zararı da olmadığını yani bu durumun bizle alakalı olduğunu söylediler.
Biz de eşimle ikinci bebek de olduğu için ikisini bir 6 yaşında yaptırmaya karar verdik.

İki gün önce 4 aylık oğlumu sünnet ettirdim. Peygamber sünnetiyle doğduğu için bizimki biraz ameliyat gibi oldu. Operasyon öncesi anne sütüyle besleniyorsa 4 , mamayla besleniyorsa 6 saat aç kalmalı dediler. Toplam 45 dk sürdü. Sıkıntısı yok şükür. 6 gün banyo yasak. Bezine bol vazelin sürün, sürekli degistirmeyin dediler. Nemli kalması gerekiyormuş. Günde 4 defa krem sürüyoruz. Tek sıkıntısı neden kucağa alıp gezdirmiyorsun, yatmaktan sıkılmış. Dış çıkarmadan, emeklemeye başlamadan atlatmış olduk. Sizinkide kolay geçer inşallah.

Gec bile kalmissin. Simdi emekliyor, surunuyor, yerinde durmuyordur oglun.

Ben 3 aylikken yaptirdim. Yattigi yerde 5 gunde iyilesti dikisleri. Hareket olmadigi icin dusme kalkma korkusu hic yasamadim.

35 hafta lik 2.5 kg olan ikizlerimi hastaneden cikmadan yaptirdik. 3 gun de iyilestiler . Amerika da yasiyorum ve burda dogum dan hemen sonra yapiloyor. Hic korkmayin kremini bez deisimin den sonra surun.

6 aylikken yaptirdim oglumun sunnetini , hic sorun yasamadik sadece ameliyathane cok soguk oldugu icin cikinca gaz sancisi cekmisti , sicak su torbasi istemistim hemsireden gecmisti hemen , aklinizda olsun ameliyathanede usuyorlar , simdiden gecmis olsun

valla biz yetişkin engelli çocuğu sünnet ettirdik de bi sıkıntı çıkmadı. siz neyi dert ediyosunuz ki yani altından kalkamaycak bi durum değil. eskisi gibi ustura ile dalmıyolar pipiye. lazeri var bilmemnesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…