Oğlumun sünneti

Ben 9 aylık yaptirdim iyiki yaptirmisim çünkü oglumun pipisinin ucunda yapisiklik varmis kac doktor gordu anlamadi sunnetci bile sunnet aninda anladı sunnet çok zor bi şey ama ilerde psikolojik olarak daha zor olur cocuk için yeni dogan sunneti bence en iyisi

su an soktayim. doktor benle dalga mi gecti... ben dogar dogmaz sünnet olsun dedim... doktorlar anne kokusuna alismasi lazim aci cekmek dünyaya gelir gelmez iyi gelmez piskolojisini etkiler dediler. sonrada bezli olmaz dediler. istatistiklere göre 4-5 yas arasi cocuklara travma yapiyormus. onun karar verme hakki diip en erken 7 dediler. okadar fazla beklersem birsey olur mu?

İki oğlumu da yaptırdım , ilki 16 aylıktı çok nazlı olmasına rağmen çok kolay atlattık. Sizinki çok daha çolay olur ayaklanmadan , hİç birşey anlamicaksın emin ol. 2. Oğlumda 1,5 aylıktı sünnet ettirdik geldik sanki hiçbirşey olmamış gibi normal hayatımıza devam ettik. Gözünüzde büyütmeyin

Bizde 12 aylıkken yaptırdık.Keşke emekleme den yapsaydık dedik.Haraketlenince zor oluyor,zabdetmek.Bir yere sürtecek canı acıyacak diye peşinde koştuk sürekli.

Yanında mutlaka birisi olsun eşin, kardeşin, annen gibi çünkü local anesteziyle olucak sünnet etkisi geçince ağlıyabilir, o sırada elin ayağın birbirine dolanmasın. İnşallah rahat ve ağrısız olur. Ne kadar erken o kadar iyi. Şimdiki aklım olsa doğar doğmaz yaptırırdım. Hareketlendikçe zor oluyor. Ağlamaz inşallah yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…