- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Ayyy cok sevindim.masallah saglikli uzun bir omru olsunÇok teşekkür ederim bugün veteriner paçayı kurtardı dedi maşallahı var kuru mamasını suyunu yiyor yanımdan bir saniye ayrılmıyor ben İnan’ın görmedim sizin vesileniz ile yazayım oraya dua eden destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür edeyim
en erken gece 1 de yatıyorbenim kizimda o yaslarda onlari yerdi hemen hemen belki daha az. erken yatardi cunku erken kalkardi. kac ta yatiyor cocugunuz
geniz etimiz var zatenkulak burun boğaz da da sıkıntı olabilir mi?
uykuya dalmayı zorlaştırır, yeğenim geniz eti ameliyatı oldu iştahı açıldı, uykusu kaliteli oldu, çocuk gelişmeye başladı, bir kontol ettirin bence geniz etini.
evimiz sobalı kışın banyo çok zor oluyorAkşam 8de banyoya soksanız bir güzel yıkasanız, masaj losyonu ile masaj yapıp pijamalarınj giydirip evin tüm ışıklarını kapatıp sesi ve görüntüyü sıfırlayıp odasına gidip sevdiği masalları okusanız 3gece 5 gece derken rutine binecek alışacaktır.
Yanlış anlamayın ama bizim de bir akraba var, sürekli “uyumuyor uyumuyor” diye yakınıyor.
Ev kalabalık, herkes 2de yatıyor, her yerde tv, tablet, pc açık, evin içi 50 derece, gürültü patırtı ve çocuk uyumuyormuş. Uygun uyku ortamı sunmuyorlar ki nasıl uyusun o çocuk? Yok mizacı böyle, yok kişiliği böyle diye çocuğu heder ettiler. Sizi de üzmek istemem ama eşinizin yaptığı da aynı bu. Gürültü, ses, gece gündüzü bilmeyen baba modeli varken o çocuğun uyku düzeni nasıl kurulaun ki?
İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz. Dualarımız sizinle.Dr a gittik 1 de görünebildik
Kan tahlili
İdrar tahlili
Ultrason istedi karından
Kan ve idrar verdik sabah çıkacak
Cumada ultrason a girecek
Dualarınızı bekliyoruz
Çalışıyor üstelik zor bir işi var ama oyun tutkunuBirşeyi merak ettim.
kocanız çalışmıyor mu?
Bu adam uyumadan nasıl işe gidiyor ?
Baba oğulu bir kaç gece başbaşa bırakmayı deneyin, siz yatın uyuyun.
emin olun tez zamanda sıkılacak ve uyutacak oğlunuzu.
en azından siz de dinlenmiş olursunuz. bir de bu yönden bakın.
sizin tempoya can dayanmaz. resmen evde sizin otoriteniz kalmamış.
Yoruldum biraz :/Ben çok zayıf olduğunu düşünmedim.100cm 16 kg normal.
Erkek çocukta damak tadı çok zor gelişiyor.hatta yetişkin erkeklerin çoğuda çorba et pilav makarnayla yaşıyor.bence siz bu konuda biraz stres yapmışsınız.
Uyku olayida yapıyla alakali
Amin Sağol canımAllah yardımcın olsun canım.Allah sifa versin
geniz etimiz var zatençok korktum yaptıramadım :/
Devlette mi özelde mi yaptırdınız ? Bize de Dr düşünün kararınızı verin dediaaa nasıl kesinlikle geniz etini aldırın, çok daha rahat uyuyacak ve yemeğe başlyacaktır. basit bir operasyon. yeğenim 4 yaşında oldu ameliyatı.
özelde yaptırdık küçük bir hastaneydi.Devlette mi özelde mi yaptırdınız ? Bize de Dr düşünün kararınızı verin dedi
Teşekkür ederim çok sağolun ❤özelde yaptırdık küçük bir hastaneydi.
Teşekkür ederim çok sağolun ❤
Eşiniz kaç yaşında? Oyun, manga nedir ya? Niye evleniyorsun madem ergenlikden hiç çıkmayacaksın.4.5 yaşında hep konuşuyorum ama yok varsa yoksa oyun oynasın Manga okusun
32 yaşında 10 11 yaşından beri çalışıyor olarak kadar yoruldum ki iki aydır ne yapsa ne dese gözüme batıyor normalde bunlar dışında çok iyidirEşiniz kaç yaşında? Oyun, manga nedir ya? Niye evleniyorsun madem ergenlikden hiç çıkmayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?