- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
- Konu Sahibi The Calender
-
İnan kestiremiyorum yani alışır sanki!belkı zor olur bıraktırmak haklısın,benım kzıımda cok reddetti emzıgı ama en son aventın anne memesı uçlu olandan almıştım geceden geceye kullanırız hala.uykuya daldıktan bıkac saat sonra atıyo zaten..ama 1 yaşında baslasa nasıl olur bılemem..sadece uykuya dalarken parmak yerıne emzık versen cok alışırmı acaba
Çok erken başlamış:)))evet emzik tutsaydı bu sonuç olmazdı sanırım!bende araştırdım 5 yaşından öncesi için önemli bulunmuyor nedense!Kaygilarinizi en iyi ben anlarim oglum anne karninda bile bas parmagini emiyordu 2.5 yasinda hala devam ediyor
Doktorlar 3 hatta 4 yasina kadarvsorun aranmaz gayet normal diyorlar ama ben anne olarak o yasa gelince kendiliginden birakicagina inanmiyorum malesef
Simdiki aklim olsa kesinlikle engeller biseyler takardim ama iste ellerini kesfetmeleride cok onemli gelisimleri icin kolay gelsin ne yazik ki kurtulmanin bir formulu yok keske yalanci emzik emselerdi
Teşekkür ederim zaten yorumlar geldikçe bayağı rahatladım...iyiki varsınız!Merhaba, öncelikle rahatlamanı öneririm. Karşındakinin bebek olduğunu unutma. Stres yapma, zamanla geçer.
Bir kez ,bir yakınım ağzına verdi limonu ve çocuk bal gibi somurdu:) tepkisiz bir şekilde,benim suratım buruşuyordu o derece:))))Ben bayağı ileri yaşlara kadar parmağımı emdim. Dudağımı ve tırnaklarımı yedim. Benimki psikolojikti bence.
Acı değil de ekşi sürebilirsin bence belki limon caydırır belki de sever. :)) ama bebeğe limon veriliyor mu bilemiyorum.
Malesef meme emmiyor 5 aylık bıraktı,biberon da diş çıkardığı için katı gıdayı çok tüketmediğini hissettiğimde mama olarak veriyorum sadece,emziği de hep redetti!bir arkadaş daha önerdi meyve filesi deneyeceğim!okuyamadım hepsini
konuda yazmamışsınız da meme emiyor mu
ya da biberon mu alıyor
yalancı emzik vs kullandınız mı
acı vs çözmez tabii
ama meyve filesi vs ile boş boş emmekten lezzetli şeylere mi geçseniz hani o tadı bulamayınca ağzından parmağı sonra çıkarsa
umarım eses,20 yaşında parmağını emer şekilde düşünemiyorum onu:)))))Bırakır zamanla . .
Bak buna sevindim işte yani zeki olma ihtimaline:)))meyve filesi sanki iyi fikir gibi geldi, deneyeceğim bakalım,olumlu sonuç alırım inşallah!Sizde sağlıkla büyütün İnşallah....Benim oğlum 18 aylık ve doğduğundan beri parmağını emiyo ne yaptıysam engel olamadım erkek kardeşim de 7 yaşına kadar baş parmağını emdi ama Sonunda bıraktı ve cok zeki :) uzmanlar üstün zeka belirtisi olabilir diyo çok ta hareketli oğlum ufak tefek deformasyonlar var parmağında uyurken dişlerini geçiriyo
İnşallah kuzumumarım eses,20 yaşında parmağını emer şekilde düşünemiyorum onu:)))))
Bizde meyve filesi emzik hiç bi işe yaramadı.Bak buna sevindim işte yani zeki olma ihtimaline:)))meyve filesi sanki iyi fikir gibi geldi, deneyeceğim bakalım,olumlu sonuç alırım inşallah!Sizde sağlıkla büyütün İnşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?