- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
öyle şey olur mu.simartmayla ne ilgisi var .el kadar bebek zaten yaptıklarınız yapılması gerekli şeyler.Ben oğlumla bir başıma ilgilendim Kayinvalideme bile vermezdim hep kendim baktım hala öyle emmesini bile kesmedim.. o kadar çok ilgi verdimki esimde beni suçluyor bu çocuğu çok simarttin die.. bilmiorummmmnerde hata yapiorummm
Yoooo veriyorum arada yaaa ne bilim işte ilk çocuk yaa kendimi çok kastimmm.. ikincisinde böyle olmam diye düşünüyorum.. sanırım evde durmaktanda oluyor hep dışarda olmak istio ama ne yapalım kis günüEşiniz doğru söylemiş çocuğu kendinize bağımlı yetiştirmeyin örneğin babannesine de bırakın dışarıda bir işiniz varsa halledin.Çocuk babannesinde de anneannesinde daha doğrusu başka bir yerde durmayı yemek yemeyi öğrensin şimdiden bunları yapmazsanız işiniz çok zorlaşır.
Ağzınıza yureginize sağlık insallahhhh :) biraz olsun moral oldu bana bu..öyle şey olur mu.simartmayla ne ilgisi var .el kadar bebek zaten yaptıklarınız yapılması gerekli şeyler.
bende tam tersini düşünmüştüm aceba eksik kalan birşeyler mi oldu diye.üzülmeyin zamanla düzelir elbet.
böyle bir hareketi yapmaya yeltendiginde elini tutun.ciddi bir tavirla "hayır bu kötü yanlis.anne sevilir anne öpulur felan deyin.ve elini opun.ani kuzacak veya tam tersi tepkiler vermeyin.anlamaz demeyin anlar o konuşun sürekli.canım acıdı uff oldu op anneyi felan deyin.
umarım en kisa sürede atlatirsiniz bu süreci:) sağlıkla büyütmeniz i dilerim..
Neyse havalar ısınıyo marttan sonra hep dışarı parka götürürsün hem oyun oynar hem de enerjisiniz atar.Biz de yazın gelmesini dört gözle bekliyoruz sıkıldı çocuklar
Allah kolaylık versin benim kızım 19 aylık olacak ve 1 haftadır herşeye vurmaya başladı sebebini bilmiyorum niye böyle yapıyor sürekli uyarıyorum ama o bile fayda etmiyor bunun bi çözümü yok galiba yapma dedikçe daha fazla yapıyor çünküArkadaşlar mrb 18 aylık oğlumda uzun süredir yırtma alışkanlığı var.. babasının yüzünü harita gibi yaptı desem yeri. Keza benimde öyle. Kucamiza alıp sevemiyoruz öpmek istesek hemen yüzümüze dalıo.. acayip derecede yırtio. Korkudan yaklasamiyoruz.. babaannesine yapmazdı artık onunda yirtio.. sadece dedeye yapmıo.. ne yapmam lazım hiç bilmiyorum.. sizdede böle oldumu.. yada bir öneri..
AMİN ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN.. o kadar zorlu bir çocuk yetiştirmek eskiden annelerimiz o kadar çocuğu nasıl büyüttüler acaba. Şimdiki çocuklar çok şanslı sanırım o yüzden keyif batio bunlaraAllah kolaylık versin benim kızım 19 aylık olacak ve 1 haftadır herşeye vurmaya başladı sebebini bilmiyorum niye böyle yapıyor sürekli uyarıyorum ama o bile fayda etmiyor bunun bi çözümü yok galiba yapma dedikçe daha fazla yapıyor çünkü
Aslında bazen bunuda yapıyoruz bu sefer ona bakmiyoruz die resmen bize vurmaya baslio işimiz zor bu oglanla..Kesinlikle tepki verilmeyecek. Ve kucaktaysa indirip ilgiyi kesicekseniz. AA şu çiçek ne güzelmiş aşkım filan diye eşinle muhabbete gir. O da öğrenecek böyle yaparsam kimse benle ilgilenmiyor diye ve bırakıcak.
Esinize soyleyin Unutmayın hiçbir çocuk, hatta hiçbir insan sevgiden dolayı şımarmaz. Daha dun bunu bir makale de okudum.Ben oğlumla bir başıma ilgilendim Kayinvalideme bile vermezdim hep kendim baktım hala öyle emmesini bile kesmedim.. o kadar çok ilgi verdimki esimde beni suçluyor bu çocuğu çok simarttin die.. bilmiorummmmnerde hata yapiorummm
Bizler daha bilincliyiz bence eskilerden daha ozverili yetistiriyoruz.AMİN ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN.. o kadar zorlu bir çocuk yetiştirmek eskiden annelerimiz o kadar çocuğu nasıl büyüttüler acaba. Şimdiki çocuklar çok şanslı sanırım o yüzden keyif batio bunlaraumarım büyüdükçe uslanirlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?