- 8 Şubat 2017
- 222
- 109
- 103
- 44
- Konu Sahibi basim dertte
-
10.000 lira bağış mı?
Bu kadar abartıldığını bilmiyordum bu bağış işinin. 10.000 lira verdikten sonra ben olsam özel okula gönderirim, en azından fiziksel imkanları iyi olur.
Ama herhangi bir özel okul ya da sadece iyi isim yapmış bir okul değil. İyice araştırıp kalitesinden emin olduğunuz bir okul.
Teşekkür ederim yorum için.bir de atasehir civarı için okul onerilse burda tam süper olur:).10.000 lira bağış mı?
Bu kadar abartıldığını bilmiyordum bu bağış işinin. 10.000 lira verdikten sonra ben olsam özel okula gönderirim, en azından fiziksel imkanları iyi olur.
Ama herhangi bir özel okul ya da sadece iyi isim yapmış bir okul değil. İyice araştırıp kalitesinden emin olduğunuz bir okul.
Peki çocukların kişiliklerinden bir değişiklik gözlemledi iz mi?özgüven de falan,sosyallesmedeher iki çocuğumda ilkokul olarak ikisini de tecrübe etmiş birisi olarak özel diyorum.
eğitim açısından (ilkokul öğretmeni) bir fark yok. büyüğün devlette ki öğretmeni hatta daha iyi idi.
ancak devlette başka birşey yok maalesef.
Evet bunu da diyorum eşime.devlete gönderince 10000 ile kalmiyoruz diyorum.ya adresi farklıdır. ya da öğretmen seçmek istiyorlardır. istanbul da piyasa bu civarda maalesef. onunla da kalmayacak öğretmene bilgisayar sınıf dolapları perdesi sırası projektörü vs vs de alınacak daha..
anlatılan bedava eğitim masalı yalan yani..
ya adresi farklıdır. ya da öğretmen seçmek istiyorlardır. istanbul da piyasa bu civarda maalesef. onunla da kalmayacak öğretmene bilgisayar sınıf dolapları perdesi sırası projektörü vs vs de alınacak daha..
anlatılan bedava eğitim masalı yalan yani..
Teşekkürler cevabınız icinDevlet okulu mu 10.000 bağış alıyor. Şaka gibi...
Duygusal bir çocuk ve sosyal yönden gelişmesi gerektiğine inanıyorsanız tercihinizi özel okuldan yana kullanın derim.
Peki çocukların kişiliklerinden bir değişiklik gözlemledi iz mi?özgüven de falan,sosyallesmede
Evet bunu da diyorum eşime.devlete gönderince 10000 ile kalmiyoruz diyorum.
Eşim de bu sefer özelde 25000 le kalmayacak diyor:)ve bu kadar paraya değecek biseyler katacaklar mi gerçekten oğlumuza diyor.
Ama şöyle bir durum var.devlete bir kere 10000 vericez ama özele her seneHasan akan okulunda sınava girmiştim.ve bu özel mi devlet mi sorusunu bir hanım görevli öğretmene sormuştu.öğretmenin anlattığı kadarıyla iyi bir okul.
O okula bağış yapmadan gonderecekseniz olabilir ama bagisla gonderecekseniz tabii ki ozel e gonderin
Birkaç tane o civarda var.bil okulları,Fenerbahçe koleji bir de denizatı o civarda diye biliyorum25.000 lira hangi kurum istiyor?
İlk defa duyuyorum. Ne alaka yahu bilgisayar vs? Benim eşim de lisede öğretmen, çok ufak bir meblağ alındığını biliyorum karne parası diye. O da teknik lise olduğu için atölyelere malzeme falan alınıyor, oraya harcanıyor sanırım.
Biz zaten İstanbul’da kalmayacağız muhtemelen ama devlet okuluna gönderip bir de o kadar para veremem yani.
e artık bilgisayardan yansıtarak işleniyor derslerin çoğu. öğretmen kendi cebinden almıyor onu veliler para topluyor:)
4 bitinceye kadar kullanılıyor sonra mesela o sıralar ne oluyor çok merak ediyorum. zira her birinci sınıf başlarken çocuklara sıra alınıyor..
benim bir arkadaşım istediği öğretmene verebilmek için müdür yard na lap top aldıydı. ama o öğretmen 2. sınfta tayin isteyip gitti garantiside yok yani.
Evet o da doğru:)Ama şöyle bir durum var.devlete bir kere 10000 vericez ama özele her sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?