- Konu Sahibi basim dertte
Mehmet akif ersoy ilkokulu ya da kadriye faik koparan mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçük daha özgüvenli ama yapısı zaten öyle idi özel okuldan kaynaklanan bir durum değil.
daha çok özelde imkanlar fazla. sosyal aktivitesi, spor yüzme dersi vs.
küçük bu sene 1 de ing, almanca görüyor büyük devlette sanırım 4 de ing. görmeye başlamıştı.
Evet benim de ilk tercihim genç ve sevgi dolu bir öğretmen olur büyük ihtimalle.otoriter bir öğretmen oğluma ters teper diye düşünüyorum.Cocugunuz ogrenmeye baslamis ise anaokulunda sıkılabilir bir bu durum var.Birde ilerde çocugunu 5.yasinda ilkokula baslatanlar ile yas farki ergenlik döneminde sorun olabilir.
Okul komusuna gelince..ben istanbulda iyi bi kolejde ogretmenlik yapmistim ve deneyimlerim soyle;yeni mezunlara yuklenip onlari fazlasiyla yorum verimsiz hale getiriyorlar ve ozel okulda ogretmenlik yapanlar ozellikle sinif ogretmenlerinin bir cogu emekli ve eski usul egitim kullaniyorlar ve teknolojiye hakim degiller bıkkınlar sabırlari cok az.
Özele verecekseniz bile genc dinamik bir ogretmen tercihiniz olsun.yegenim bu komudan çok cekti en son genc bir ogretmen geldi ve hem basarisi artti hem okula sevgisi.
Şuan ise devlet okuluna atandim ve atandigim okulun egitimi oldukca iyi fakat doguda bi okul..mevcut sayisi az birebir egitim.veriliyor lakin sosyal faaliyetler komusunda malesef imkanlar zayif.
Ozetle hepsinin artisi eksisi var.
Size son onerim okul degil ogretmeb arastirin derim cidden en onemli faktör bu
Doğru söylüyorsunuz.artik zaten.neredeyse bütün çocuklar okula gitmeden okuma yazma öğrenip gidiyorlar.Önemli olan öğretmen
Biz tercihimizi devletten yana kullandık hiç pişman değiliz diğer çocuğum özelde başlayacak okula
Devlete giden çocuk körelmiyor öğretmenini seçtikten sonra
Özel çocuk olayına da takılmayın benim iki çocuğum içinde aynısını söylüyorlar birinin ölçümünü yaptırdık yüksek ama önemli olan çalışan çocuk olması zeka anca ortaokula kadar idare ediyor çocukları
Diğer oğlum okuma yazma biliyor matematiksel işlemleri de kafasından topluyor çıkarıyor çarpıyor ama sonuçta zeki de olsa çalışmadan başarı elde edemeyecek iyi bir ünvye giremeyecek
24 Aralık 2012Oğlunuzun tam doğum tarihi ne ?
Teşekkürler:)hepimizin çocukları ins başarılı ve mutlu olurlar.Öncelikle önemli olan öğretmen ve okulun fiziksel durumu, devlet ya da özel fark etmiyor bu durum.
Bildiğim bir özel anaokulu var mesela, okul müdiresi hanım; emekli yaşlı bir teyze, bin lira maaş alıyor ve hergün sadece 1-2 saat uğruyor okula, okulda kaos hakim. Öğretmenler denetimsiz ve başına buyruk.
Birde özel ilkokul var; öğretmenlere 1400 tl maaş verip sabahtan akşama kadar çalıştıran, ayrıca sadece 1 yıllık sözleşme imzalıyorlar ve bir sonraki yıl öğretmenler istifa ediyor, yenisi geliyor.
Lütfen iyi araştırın, devlet okullarında akıllı tahtalar kullanılıyor artık, teknoloji daha ilerde, 2.sınıfta ingilizce dersi başlıyor.
özel okullarda da kurslar vb.gibi avantajlar var. Tercih sizin, oğlunuzun geleceğinde başarılar dilerim..
Okuma yazma bilerek gitti büyük oğlum hiç de sıkılmadı ama öğretmenine çektirdiDoğru söylüyorsunuz.artik zaten.neredeyse bütün çocuklar okula gitmeden okuma yazma öğrenip gidiyorlar.
Bizde öyle bir okula verdik çocuğumuzu hiç pişman değilimDevlet okulu 10000 bağış istiyor öyle mi?
On bin?
Doğru anlamış olamam yaaa![]()