- 23 Ekim 2020
- 23
- 9
- 1
- Konu Sahibi Gamzelimmm
Oğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 arkadasinizda cesur isminimi koyduSon 4 senede doğan 3 arkadaşımın çocuğunun adı.
Keza asil, aslan, saygın da öyle.
Son dönemin popüler isimlerinden aslında, duyulmamış değil, onu belirteyim.
Ve çok severim:)
Siz ne gibi isimler dusunoyusunizRabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsindarısı bize bizde bir karar verebilsek artık çocuk doğacak karar veremedik
![]()
Evet.3 arkadasinizda cesur isminimi koydu
Ben Ümmet düşünüyorm eşim de Cabir tabii baya tercih sundum Keyan Duha Göktuğ Gökalp Dizdar Dağhan Yaman Ahad Asım Aras Uraz Muhammed Mutaa gibi birçok isim sundum hepsine ykSiz ne gibi isimler dusunoyusuniz
Siz ne gibi isimler dusunuyonuzRabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsindarısı bize bizde bir karar verebilsek artık çocuk doğacak karar veremedik
![]()
Ben Ümmet düşünüyorm eşim de Cabir tabii baya tercih sundum Keyan Duha Göktuğ Gökalp Dizdar Dağhan Yaman Ahad Asım Aras Uraz Muhammed Mutaa gibi birçok isim sundum hepsine ykbiz
İnstagramdan sonaydızdarahad diye birini mi takıp edıyorsunuzBen Ümmet düşünüyorm eşim de Cabir tabii baya tercih sundum Keyan Duha Göktuğ Gökalp Dizdar Dağhan Yaman Ahad Asım Aras Uraz Muhammed Mutaa gibi birçok isim sundum hepsine yk![]()
Bi arkadasın ıkı oglu var, Göktuğ ve Aytuğ koydu ısımlerınıBizde cok dusunduk daha aklimizda ATAHAN.CENKER.ALPEREN.GÖKTUĞ.
GÖKALP
Göktuğ çok güzelmiş.Bizde cok dusunduk daha aklimizda ATAHAN.CENKER.ALPEREN.GÖKTUĞ.
GÖKALP
Yani bi oğlum olursa ilerde Çağan ismini çok seviyorum
Ama eşim cesur istiyor guzelmi sizceGöktuğ çok güzelmiş.
İki Çağan isminde tanıdık çocuk var biri Kaynımın oğlunun ismi Allah'ım çok yaramaz inatçı olurlar dediğim dedik yok kelimesinden anlamıyorlar dediklerini illa ki yaptırıyorlar
Evetİnstagramdan sonaydızdarahad diye birini mi takıp edıyorsunuz![]()