- 24 Mart 2020
- 83
- 358
- 43
- 30
- Konu Sahibi Gamzelimmm
Göktuğ da değerlendirin derimBizde cok dusunduk daha aklimizda ATAHAN.CENKER.ALPEREN.GÖKTUĞ.
GÖKALP

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göktuğ da değerlendirin derimBizde cok dusunduk daha aklimizda ATAHAN.CENKER.ALPEREN.GÖKTUĞ.
GÖKALP
Allah aşkına eşiniz hepsine hayır demekte haklı amaBen Ümmet düşünüyorm eşim de Cabir tabii baya tercih sundum Keyan Duha Göktuğ Gökalp Dizdar Dağhan Yaman Ahad Asım Aras Uraz Muhammed Mutaa gibi birçok isim sundum hepsine yk![]()
İsimler arasında 3 oglunun isimlerini gördüm deEvetmemleketimde oturuyor
![]()
Aynen kuzenim koydu Ahadİsimler arasında 3 oglunun isimlerini gördüm deAhad hoş bence
Saygı duyun bence Muhammed Mutaa Şeyh ismi dur günaha girdiğinizin farkında mısınz eşkıya ne yaa.pesssAllah aşkına eşiniz hepsine hayır demekte haklı ama
Hele mutaa nedir eşkıyalarin içine dusmusum daga çıkarilmışim gibi hissettim
Hz Muhammed ile bir sorunum yok çok şükür ve elhamdülillah .Saygı duyun bence Muhammed Mutaa Şeyh ismi dur günaha girdiğinizin farkında mısınz eşkıya ne yaa.pesss
Saygı duymuyorsan yorumumada cvp vermek zorundaligin yok. Anlama kabiliytimde bişey yk sizin saçma ve anlayışsizliginz söz konusuHz Muhammed ile bir sorunum yok çok şükür ve elhamdülillah .
Sizin anlama kabiliyetinize pesss bencesaygı duymam gerekmiyor ayrıca .
Var aslinda cenker alptuğ göktuğ alperwn gökalpCesur nasıl sizce demişsiniz konu sahibi
Bilmiyorum daha iyi bı seçenek yok muu
Cesur guzel degilmiVar aslinda cenker alptuğ göktuğ alperwn gökalp
Anket eklesene konuya, oylayalımCesur guzel degilmi
Anket nasil ekleniuorkiAnket eklesene konuya, oylayalım
Cok guzel canim. Benim en sevdiyim 2 erkek ismi var. Cesur UgurOğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Çok güzelOğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Konuyu duzenle diyince cıkabılır, ben de nasıl eklendıgını pek bılmıyorum, bilen arkadslar varsa yardımcı olurlar belkıAnket nasil ekleniuorki