aa evet o konuda haklısın miraç ı kız diye de duymuştm ama seven oldu bizim arkadaşlardanMiraç ı kız isimi olarak koyan da var Can'ım, dalga falan geçebilirler sonra. Batın da aynı Zaman'da karın demek tıp dilinde diğer isimlerden birini seç bence
ahmet eltimin oğlu Furkan da çok var bizim ailedeYusuf taha, kerem taha, Ahmet Furkan isimleri Nasıl sence
eymen çoook var o da ailede var batuhan da efe de birinci derece akraba hepÖmer efe yada batuhan eymen
yok 2 koycaz çocuğa da alternatif olsun birisi dini olsun dedikYusuf olsun tek ve güzel :)
siz ne koyacaksınzNedense efe bana ilerleyen yaşlarda kullanımı çok uygun olmayan bir isim gibi geliyor.Sadece küçükken iyi.Onun için yusuf emir yada miraç emir.
aa ne güzel keşke öyle olsalarEfe isimli çocuklar adı gibi efe oluyor demedi deme Yusuf demiş bir arkadaş hoş bir isim
Niye sorun olurmuş kiaa ne güzel keşke öyle olsalar
amcası yusuf ama sorun olur diyorlar ne gibi sorun anlamadm ama
Bizde de ali ismi belli.Ama iki isim düşünüyoruz.Yiğit,Kağan,Çınar sürekli bahsi geçenler ama daha ikinci isim netleşmedi.siz ne koyacaksınz
yiğit güzel kaan çınar çok var benm fikrim :)Bizde de ali ismi belli.Ama iki isim düşünüyoruz.Yiğit,Kağan,Çınar sürekli bahsi geçenler ama daha ikinci isim netleşmedi.
o kadar isim içinden neden amcamla aynı isim koydunuz diye kızabilirmişNiye sorun olurmuş ki
evet işte tamda o yüzden yiğit dedmBizim çevrede pek yok ama normalde çok var tabii.Ben değişik olsun diye farklı isim olsun zorlamasına girmiyorum.Eşimde öyle.Böyle bilindik,normal ama güzel olsun.Yanına bey hitabı gelince tamamlasın yakışsın.Yeni moda isimler çok hafif geliyo bana.Hep bebek kalmayacak büyüyecek onuda düşünmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?