Doğuma Hazırlık oğlumuza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben Poyraz Asaf koyucam mesela :) Poyraz koyup yanına başka isim de ekleyebilirsin :)

Mirac unisex yaziyor ama kiz ismi olarak hic denk gelmedim. Genelde erkekler kullaniyor. Mirac ismi guzel . Kerem isminide oneririm. Kerem ismi genelde begenilen bir isim ve dini bir isim. Dini isim daha cok tercihiniz.

Mirza; beyzade soyundan gelen kişiye denir isim ve manası güzel benim bebişimin cinsiyeti belli değil daha yeğenimin adı olmasaydı oğlum olsa belki bende koyardım yinede seçim sizin rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

Aras Efe Poyraz Rüzgar Kerem bunlar son yıllarda en cok verilen isimler arasında okula baslayinca cocuklarin sinifta bir cok kisiyle ismi benzeyecek,ama cift isimli clasisiği olunca durum karisikligini onleyebilir ve bu durumdada isim kodlamasi eziyet olabiliyor bunları dusunmekte fayda var hep yorumlarda soyluyorum farkli olsun derken ayni isimler çogunlukta artk, eger bir annenin icine sinmisse koyulabilir ama kararsiz kalinmissa bence tercih edilmemeli
Net anlaşılır cevrede ve cogunlukta olmayan birşeyler olabilir

Yavuz Selim
Yasir Arda
Can Ahmed
Ali Kerem/ Ali Kaan
Tugra
Emir Mete
Emre
En sevdigim isimler ve kombinleri
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…