Doğuma Hazırlık oğlumuza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayırlı evlat olsun insallah canm.. siklarda yok ama Ahmet yiğit de olabilir. Bizde oglumuza ya ahmed yusuf koyacağız, yada ahmed talha
amin canım teşekkür ederm eltiminki ahmet
sizinde inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur

10 yildir oglum olursa koymak istedigim tek isim çınar'dı, koydum :) bence dini isim olarak ahmet ya da omer'i tercih edebilirsiniz. Hem dini, hem de zeynep gibi her donem kullanilan isimler. 2. İsim de efe yerine ege de olabilir, can olabilir, yavuz olabilir (bu isim de dini olabilir bilmiyorum) , yiğit, doruk da guzel.

Batin tip dilinde de uzatilmadan okunuyor bu arada. Yusuf ismini ben pek sevmem. Ensar da maalesef son donemde skandallar yasanan bir vakfin ismi, cocugunuza kotu cagrisim yapacak hicbir isim koymayin bence

siz ne güzel bi isim seçip onda karar kılmışsınz keşke bende tamam bu diyebilsem
aynen ensar ı eledm dediğiniz gibi
ahmet eltimin oğlu
ömer de birinci derece akraba var ikimizde de
batın tıpta uzatılmadan okunuyor El Batın da ise uzatılarak okunuyor ama insanlara sürekli açıklama yapacakmışım gibi geliyor
yusuf ta amcasının ismi sorun olur mu bilemiyorum

Oyle bir isim secin ki cocugunuz kendisine seslendiginde mutlu olsun :) osman efe koyun bana noluyorsa kart verir gibi yazdim ama

Ertuğrul a ne dersiniz
Bir daha olursa oğlum inşallah , :) egemen isterdim. Ertuğrulu koyduk çünkü :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Ertuğrul a ne dersiniz
Bir daha olursa oğlum inşallah , :) egemen isterdim. Ertuğrulu koyduk çünkü :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
amin çok teşşekkür ederm eşim ertuğrul demişti ama uzun bir isim ona da ısınamadm

Aynenn bizde uzunluğunu sorun etmedik şuan yaramaz iki yaşında günde kırk kere çağırıyorum , dilim dolaşıyor valla :)
çok güzelsiniz maaşallah ya bende inşallah sağlıkla kucağıma alırım pozunuza bayıldım sizseniz

biz 2 isim koyacağımız için uzun olur baya soy isimde uzun =)
hatta tuğrul mu olsa demiştim
Uzun isim deyince amcaoğlumun ismi bayağı bayağı uzun. Çocuklara zorluk bencede hiç gerek yok....
Çocuğun adı ; Muhammed Devlet Saltuk Buğra Han. Yazarken yoruldum beeh artı soyadı zulüm zulümm :)

benm arkadaşım
saçma değil mi dedi
sen oğlumu o isimle çağırcam diye karar verdiysen tamam ama ben asla koymam dedi
Yani bence saçma ne alaka yaaa amcasindada olabilir baskasindada sevdikten sonra bence sakınca yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…