Yoo avm ye, ne bileyim sahile falan gidiyoruz, restorana öyle yerler. Rahat edemiyorNeden istemiyor gittiginiz yerler yasina mi uygun degil?
Ikisi de değil. Adam rahat rahat gezecekmis.cocugu annenden mi getirdin. ne sacmalik ya. hiperaktif mi oglun kocan agrasif mi
Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.
Ay cildiracam ya şimdi aradı yoldayim geliyorum diyor. Işten geldiğimden beri anca simdi iki lokma yedim dedim ve adamın cevabı anneme biraksaydin ya diyor saka gibi.Acaba kendisiyle ilgilenilmesini mi istiyor esiniz? Insanlar genelde cocuklariyla birlikte haftasonu plani yapar cunku
Simdi hakkini yemiyim.lgilenir kucağına alır oynar. 9. Aya kadar o uyuttuyordu kucağında. Sever sarılır. çok sukur evladım var der ama dışarı çıkacağımız vakit x i annene bırak dönünce bol bol oynariz der. Ya da şimdi olduğu gibi işten gelirkenden çıktı gitti annemden yardım isteseydin ya diyor.evde ilgileniyor mu çocukla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?